Strankama zabraniti predizbornu kampanju !

Рецимо постоји доста бирачког тела СПС-а које ће гласати за радикале. Међутим ако би знали да је СПС у граници цензуса, тј. да се може десити да не прође 5% онда би гласали другачије.
Исто тако разочарани навијачи ДС-а ће се преливати део у ЛДП а део у ДСС. Не знам којих је више. У случају да анкете пред изборе покажу мали % ДС-а могу се окренути и дати им глас.
У сваком случају се може манипулисати ...
Многе "демократе" мучи да ли би се ДСС удружио с радикалима после избора. Ако се то протура народу по медијима - антирадикали ће уместо ДСС гласати ДС. Ја у ову коалицију не верујем нити мислим да је могућа али други ...
img448_1.jpg

Lacibg:
Исто тако разочарани навијачи ДС-а ће се преливати део у ЛДП а део у ДСС. Не знам којих је више. У случају да анкете пред изборе покажу мали % ДС-а могу се окренути и дати им глас.
DS će na ovim izborima dobiti kao nikad do sada. Ako ima razočaranih, to je ona odvukao Čeda, ali to je zanemarivo.

Elvin:
baš bih voleo da vidim razočaranog ds-ovca, koji bi glasao za koštunicu...mislim da ne postoji takav...
Полазиш од себе, али ја знам такве људе.
filatelista:
DS će na ovim izborima dobiti kao nikad do sada. Ako ima razočaranih, to je ona odvukao Čeda, ali to je zanemarivo.
Одговор у агитацији ... као никад пре ... хехе,
То што сте имали као ДОС - никад ... више

Lacibg:
Полазиш од себе, али ја знам такве људе.

Одговор у агитацији ... као никад пре ... хехе,
То што сте имали као ДОС - никад ... више
Ja govorim o broju poslanika, kao DOS, DS je imao 46 poslanika. Sad će imati ne manje od 70. O tome se radi. Ne plačem za DOS-om, on je svoj zadatak odradio.

Па за разлику од СРС, ДС је доста тога лоше урадила у периоду свог владања, а мало обећања испунили. Поврх свега, она срамота од удовице је на челу. Мислим да ће бити неуспех за ДС

no_problem:
Па за разлику од СРС, ДС је доста тога лоше урадила у периоду свог владања, а мало обећања испунили. Поврх свега, она срамота од удовице је на челу. Мислим да ће бити неуспех за ДС
Pamflete, obične pamflete.
Daj mi svoju procenu, pa da vidim koliko sam "otišao daleko"
I ne znam što je to "ona sramota od udovice"?
Šta si time želeo reći, da je ona kao osoba sramota, ili je sramota koga je udovica ili si samo prost?

Torrente-BG:
Znaci Hitler si ako zelis kriminalce i olos da strpas u zatvor?

Od tih 12000 koji su onda corkirani preko 95% su sigurno bili najobicniji sljam,ukljucujuci i onu Cecu.E jedinu primedbu koju imam na to hapsenje jeste zasto su svi pusteni.
Mada i to je jasno.Sta ocekivati kada su sudstvo i policija leglo kriminala.
Prvo bi tu pohapsio par hiljada a onda bi rascistio ostala g_ovna.
A DA TI NISI IZ LAZE LAZAREVICA POBJEGAO?ILI SI MOZDA LDP AKTIVISTA?
joj koliko debila,........
on ovo sve ozbiljno govori,..

Е, кад се само сетим "кризних штабова" ... па Динкића који је хтео да постане гувернер уместо гувернера, па његове машинке и НБЈ, милијарде долара које је Слоба изнео ... а не нађоше ни један једини $.
Па Батић (пре 5 окт) "7 милијарди $ чека на граници, само да падне Слоба ..." . Хвата ме носталгија ...
vladaiprijateljivpd8.jpg

filatelista:
Ja govorim o broju poslanika, kao DOS, DS je imao 46 poslanika. Sad će imati ne manje od 70. O tome se radi. Ne plačem za DOS-om, on je svoj zadatak odradio.

20% (ајде да верујемо Есадининим изворима) је равно 50. Кад додамо преливање оних који нису прешли цензус (где мањине не спадају), па рецимо 55 до 60. Ајде и то је нешто.
А ДОС је посао обавио? Као Месић изгледа?!?

limojed:
20% (ајде да верујемо Есадининим изворима) је равно 50. Кад додамо преливање оних који нису прешли цензус (где мањине не спадају), па рецимо 55 до 60. Ајде и то је нешто.
А ДОС је посао обавио? Као Месић изгледа?!?
Srušili Zlobu. To je bila misija.USPEŠNA.

Back