strani jezik izbor

Rekao sam da je to prvi strani jezik. I mislio sam u skolstvu prvi strani jezik. Valjda ne treba to da ti crtam, a ti sto se busash na to to je tvoj problem, iako to u stvari samo proizilazi iz frustriranosti zbog neznjanja engleskog jezika.

Rekao sam da je to prvi strani jezik. I mislio sam u skolstvu prvi strani jezik. Valjda ne treba to da ti crtam, a ti sto se busash na to to je tvoj problem, iako to u stvari samo proizilazi iz frustriranosti zbog neznjanja engleskog jezika.

JA ne znam sta ti mislis(sta ti je u glavi) i to sto sam ja rekao da ne znam konverzaciju kako treba ,ne znaci da ne znam engleski jezik.:think:

e ako si joj rekao za proseravanje:)
spanski ti je bas slican francuskom i ako ti francuski iole dobro ide, spanski neces morati ni da ucis. razlikuju se dva pravila u izgovoru i infinitivi se zavrsavaju razlicito... ucices samo nepravilne glagole, a i oni su dosta slicnih oblika. reci isto tako... a i sto je jako dobro za samostalno ucenje je da mozes gde hoces da ga cujes u muzici ili na tvu, tako da moze da ti udje u usi i da imas solidan izgovor...

Vidim da si upisala filološki. Dobronameran savet, kad budete birali izborne predmete, nemoj uzeti, ako ti fale tri boda, uvod u opštu lingvistiku. Pašćeš ko kruška :) bolje uzmi i naštrebaj uvod u teoriju književnosti or smth. :)

Back