Strane lige

Za koga navijate u Grckoj

• Olimpijakos

• Panatinaikos

• AEK

• PAOK

• Aris

• Iraklis

• Panionios

• Neki drugi klub

• Ne pratim grcki fudbal

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
v.v.ilic:
Jeste **** sjajna. Bednici. Puko sam za 1.000 Eura. Opet pucam na Milanu, goveda jedna. Majmuni. Nejveća djubrad italijanskog fudbala. Seronje......Koji me samo **** tera da tipujem na njih? :evil:
d050.gif
A imao sami nulu. ( x )
d045.gif
Moj Iliću, pa što se nisi sa mnom konsultovao, em bi dobio, em bi isplata bila veća. :D
Inace, Italijane treba izbegavati, pogotovu Inter, a evo ove sezone i Milan. :D

v.v.ilic:
Jeste **** sjajna. Bednici. Puko sam za 1.000 Eura. Opet pucam na Milanu, goveda jedna. Majmuni. Nejveća djubrad italijanskog fudbala. Seronje......Koji me samo **** tera da tipujem na njih? :evil:
d050.gif
A imao sami nulu. ( x )
d045.gif
******* Ilke!
Ja sam prokomentarisao tekmu kao pasionirani ljubitelj fudbala. :D:D
Izrazito sam anti kockarski nastrojen. Ne posecujem kladionice. A i ti sto kaze,pa koji si **** na Milan igra 'leba ti??? gde se Milan igra za tolike pare,ja na njih ne bih igrao ni za 1 evro.

DeteSunca:
Stvarno se videlo da ni jedan ni drugi tim nisu zadovoljni bodom. Sjajna utakmica...
He he he...kad sam procitao ovaj tvoj post,prvo sam pomislio da si se istripovao da je bilo 1:1,pa sam onda ukapirao da si ustvari hteo da kazes da nijedni nisu bili zadovljni bodom, pa su jurcali po terenu da pobede.
Da,da...bas tako.
Ja ne znam,ali ako i jedni i drugi nisu imali po MINIMU 10 udaraca u okvir gola,onda nista. Sevalo bre na sve strane. :D:D

Korner zastavica:
He he he...kad sam procitao ovaj tvoj post,prvo sam pomislio da si se istripovao da je bilo 1:1,pa sam onda ukapirao da si ustvari hteo da kazes da nijedni nisu bili zadovljni bodom, pa su jurcali po terenu da pobede.
Da,da...bas tako.
Ja ne znam,ali ako i jedni i drugi nisu imali po MINIMU 10 udaraca u okvir gola,onda nista. Sevalo bre na sve strane. :D:D
Ha ha ha. Kad i ja opet pročitam post i ja dobijem takav utisak :D .

Pozz

Kr$t@:
Po meni
Engleska - Liverpool
Italija - Roma, Milan
Shpanija - Valencija, Atletiko M.
Nemachka - Werder
Francuska - Lil

to su meni najmiliji klubovi

A meni:

Eng - Nottingham Forest
Ita - Internacionale M.
Esp - Bilo ko sem Real Madrida, al ako baš mora - Rayo Vallecano
Ger - Energie Cottbus
Fra - Ajacio

Ostali:
Steaua, Energia Vladivostok, Vitese Arnhem, Olympiakos, Pobeda Prilep, Kispest Honved, River Plata, Crvena Zvezda.

Šampion CG u kvalifikacijama za LŠ
Prvak Crne Gore u sezoni 2006/07 igraće u prvom kolu kvalifikacija za Ligu evropskih šampiona, odlučeno je u sredu u Nionu na sastanku čelnika Fudbalskog saveza Crne Gore i Evropske fudbalske unije.

FSCG su predstavljali predsednik Dejan Savićević i generalni sekretar Momir Djurdjevac, dok su delegaciju UEFA činili izvršni direktor Lars Krister Olson i njegov zamenik Markus Študer. Crna Gora je u Nionu dobila i mesto u kvalifikacijama za Kup UEFA.

"Izuzetno smo zadovoljni, vesti su zaista dobre. Naš šampion igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a imaćemo predstavnika i u kvalifikacijama za Kup UEFA", rekao je Djurdjevac.

Generalni sekretar FSCG je dodao da će danas doneta odluka zvanično biti saopštena odmah posle kongresa UEFA, koji će se 26. januara sledeće godine održati u Dizeldorfu, gde će biti i verifikovan prijem Crne Gore u "evropsku kuću fudbala".

Zbog Crne Gore je pomeren i žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija 2009. godine. "Žreb je prvobitno planiran za decembar ove godine, ali je odlučeno da se sačeka kongres u Dizeldorfu, kako bi se i mlada reprezentacija Crne Gore uključila u kvalifikacije. Zbog toga će žreb biti održan 13. februara u Švedskoj", rekao je Djurdjevac.

Real Madrid je jos jednom pokazao da je "KRALJEVSKI" klub i zasto ga tako nazivaju...
Pustivsi Uelvu da ih pobedi 3-0 pruzice bar trunku utehe navijacima, porodicama i igracima ovog kluba, ne znam svaka im cast!

Inace ceo prihod od utakmice karte, tv prenosi (oko 2.2 miliona evra), ravop[ravno ce se raspodeliti porodicama poginulih navijaca Uelve!

B R A V O

Svaka njima čast, ali čisto sumnjam da su ih pustili da pobede. Mislim, šta ako ta tri boda odluče prvaka. To za karte im skidam kapu, pokazali su na konkretnom slučaju da su više od kluba, dok se za rivale njihove to još ne može reči(osim ako oni smatraju da je više od kluba to što imaju skup od 5-6 vrhunskih driblera :shock: )

Back