Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.506
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaću zeta oko ovoga, ono što znam sigurno je da viša klasa Atine navija za Pao... Ja sam mislio da ultranacionalisti navijaju za Pao, ali čini mi se da među njima ima najviše AEK-ovih, pa Pao-ovih pa Oli-jevih navijača... Sirotinja navija za Olimpijakos, mada naravno ima izuzetaka...
I nije tačno da atinski klubovi nemaju navijače na sjeveru, evo moj zet je iz Soluna pa navija za AEK, a sjećam se kad sam davno nekad bio u Kateriniju, bila grupa navijača Panatinaikosa (igrali su neku evropsku tekmu) čekaju autobus... i moj drug dobaci jednom zelenom što je imao Vlaovićev dres, nešto u fazonu hebo te taj ustaša, tako nešto... kad nam jedan od njih odgovara na lošem srpskom, momci nemojte pravit' problema, da niste Srbi sad bismo vas porazbijali...
I naravno da govorim navijački, navijam za Olimpijakos, mala navijačka peckanja su dozvoljena...![]()
АПОЕЛ ми је готиван,само није НиЈозија,него НиКозија.
Ispravljeno.![]()
Ja gotivim Aek Larnacu a na pitanje zasto odgovaram sa ne znam![]()
Je li Mrdaković igra tamo?
Paok odigrao i za Olimpijakos![]()
jeste tako se namestilo ali prvenstveno je odigrao za sebe bitna pobeda za njih...