- Poruka
- 15.396
Koja televizija prenosi ovu sezonu shpanske Primere ???
ArenaSport(IPTV)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja televizija prenosi ovu sezonu shpanske Primere ???
ArenaSport(IPTV)
Eh, znachi mi smrtnici sa SBB kablovskom ostadosmo bez primere...Hvala u svakom sluchaju...
.IZVORHolandski fudbaler i dosadašnji član Atletika iz Madrida Džoni Hejtinga potpisao je petogodišnji ugovor sa Evertonom, vredan 6,8 miliona evra. Hejtinga, koji je za holandsku reprezentaciju nastupao 47 puta i postigao šest golova, pojačaće odbrambeni red kluba iz Liverpula, pošto je njihov dosadašnji centralni defanzivni igrač Džoleon Leskot prešao u Mančester Siti za 22 miliona funti.
Stoka.
Gowna.
*****.
*****.
Nema primere, nema Serie A.
Sta da gledam?
Nasu ligu ?
......Sta da gledam?
Nasu ligu ?
Mislim da Seria A ima na SportKlub,a Primera nema,nije mi jasno kako ove televizije sa nacionalnom frenkvencijom osim RTS-a ne prenose strane lige,to je stvarno sramota,ova ArenaSport je odlicna imaju skoro sve lige,LE,LS...odlicna televizija...

Dobro ćeš tu da se nagledaš dok ne vidiš gol, to je liga za strpljive...

Ahahahahah
Kako kazu....strpljenje je vrlina![]()
Svakako, i ja spadam u strpljive. Ali trebao si da me vidiš kako histerišem što nesretni Rad nije dao gol protiv OFK Beograda.
Tipovao sam GG, najavljivali su žestoku i otvorenu igru.
Kad ono - metiljavci. Hvala za informaciju, sportklub imam, barem cu moci Italijane da gledam, ali mi je zao sto necu moci da gledam El Classico
Arena sport se dobija samo u pojedinim paketima za kablovsku ili tako nesto ?
,da Arena Sport je nova televizija mozda nepostoji ni mesec dana,imaju je samo pojedine kablovske,ima Open IPTV i koliko cujem KDS,kod IPTV-a je u opstom paketu...Svakako, i ja spadam u strpljive. Ali trebao si da me vidiš kako histerišem što nesretni Rad nije dao gol protiv OFK Beograda.
Tipovao sam GG, najavljivali su žestoku i otvorenu igru.
Kad ono - metiljavci.
![]()

Stoka.
Gowna.
*****.
*****.
Nema primere, nema Serie A.
Sta da gledam?
Nasu ligu ?
Pa da nasa nije toliko bedna mozda bi je i gledali... Sta pa ima da se vidi?Nego sta nego gledaj nasu ligu. Dosta je vise bilo te tiranije da nas kljukaju sa stranim ligama. Bitniji je progres srpskog fudbala od individualnog uzivanja u mechevima Katanije i Redjine![]()
najlepse je u skotskoj kad svi dodju na stadion polupijani.... sto igaci, sto publika. sto je niza liga zanimljiviji je fudbal, sto zbog manjeg terena,sto zbog iskrenijeg odnosa prema onome sta rade na njemu.... kao norvvezani, dok nisu postali to sto su bilo uzivanje je bilo gledati kako se glupiraju i svaku drugu utakmicu igraju 5+. danas su im stadioni kao u britaniji ako ne i lepsi, ali sad izgravaju zabare sa zonskom igrom i nema vise onog smeka od ranije.... najinteresantnije pratiti ipak englesku konferenciju.... smeh zagarantovan.![]()

Obožavam Škote, kao nekada Norvežane... To je prevashodni cilj fudbalske igre, da zabavi.IZVORNa poslednjem treningu Zenita uoči nedeljnog meča protiv Rostova, Mateja Kežman se sukobio sa saigračem Romanom Širokovim. Naime, srpski internacionalac je startovao malo oštrije na ruskog igrača, obojica su završila na zemlji, a zatim je došlo do svađe koja umalo nije prerasla u fizički obračun. Veći incident sprečio je trener ekipe, Anatilij Davidov.
- Ništa strašno. Nije bilo fizičkog sukoba. Igrači su razmenili teške reči, ali se sve na tome završilo. Nesporazum je vrlo brzo izglađen - rekao je trener Zenita.
Inače, Kežman bi danas trebalo da debituje za Zenit u duelu 21. kola ruske Premijer lige protiv Rostova. Uoči meča, bivši fudbaler PSŽ-a, Fenerbahčea, Čelsija... je rekao da sa nestrpljenjem očekuje debi u dresu ekipe iz Sankt Peterburga, odlučan da dokaže čelnicima kluba da nisu pogrešili kada su ga angažovali.
Evo i ja da kazem da je sramota sto nema prenosa! Ne znam sto na kablovskoj nemamo spanske, italijanske kanale koji prenose svoju ligu. Ne znam sta je sa RAI, da li oni bar prenose?
Man Jun-Man Siti 4-3 kradja !