Strane lige

Za koga navijate u Grckoj

• Olimpijakos

• Panatinaikos

• AEK

• PAOK

• Aris

• Iraklis

• Panionios

• Neki drugi klub

• Ne pratim grcki fudbal

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Holandski fudbaler i dosadašnji član Atletika iz Madrida Džoni Hejtinga potpisao je petogodišnji ugovor sa Evertonom, vredan 6,8 miliona evra. Hejtinga, koji je za holandsku reprezentaciju nastupao 47 puta i postigao šest golova, pojačaće odbrambeni red kluba iz Liverpula, pošto je njihov dosadašnji centralni defanzivni igrač Džoleon Leskot prešao u Mančester Siti za 22 miliona funti.
IZVOR

Khm, meni se Hejtinga ne svidja, svojevremeno je bio najbolji igrač holandije...

Stoka.
Gowna.
*****.
*****.

Nema primere, nema Serie A.
Sta da gledam?
Nasu ligu ?

Mislim da Seria A ima na SportKlub,a Primera nema,nije mi jasno kako ove televizije sa nacionalnom frenkvencijom osim RTS-a ne prenose strane lige,to je stvarno sramota,ova ArenaSport je odlicna imaju skoro sve lige,LE,LS...odlicna televizija:super:...

Mislim da Seria A ima na SportKlub,a Primera nema,nije mi jasno kako ove televizije sa nacionalnom frenkvencijom osim RTS-a ne prenose strane lige,to je stvarno sramota,ova ArenaSport je odlicna imaju skoro sve lige,LE,LS...odlicna televizija:super:...

Hvala za informaciju, sportklub imam, barem cu moci Italijane da gledam, ali mi je zao sto necu moci da gledam El Classico:sad2:
Arena sport se dobija samo u pojedinim paketima za kablovsku ili tako nesto ?

Hvala za informaciju, sportklub imam, barem cu moci Italijane da gledam, ali mi je zao sto necu moci da gledam El Classico:sad2:
Arena sport se dobija samo u pojedinim paketima za kablovsku ili tako nesto ?

Nema na cemu:ok:,da Arena Sport je nova televizija mozda nepostoji ni mesec dana,imaju je samo pojedine kablovske,ima Open IPTV i koliko cujem KDS,kod IPTV-a je u opstom paketu...

:lol: Svakako, i ja spadam u strpljive. Ali trebao si da me vidiš kako histerišem što nesretni Rad nije dao gol protiv OFK Beograda. :evil: Tipovao sam GG, najavljivali su žestoku i otvorenu igru. :rotf: Kad ono - metiljavci. :D

Ahahahahah, zestoka i otvorena igra :hahaha:
To mi je najjace kad treneri nase lige najavljuju utakmiu , mislim da spreme 10-ak recenica koje vrte kroz celu sezonu .

Inace, mislim da bi i Buda izgubio strpljenje kada bi gledao neku utakmicu nase lige:mrgreen:

najlepse je u skotskoj kad svi dodju na stadion polupijani.... sto igaci, sto publika. sto je niza liga zanimljiviji je fudbal, sto zbog manjeg terena,sto zbog iskrenijeg odnosa prema onome sta rade na njemu.... kao norvvezani, dok nisu postali to sto su bilo uzivanje je bilo gledati kako se glupiraju i svaku drugu utakmicu igraju 5+. danas su im stadioni kao u britaniji ako ne i lepsi, ali sad izgravaju zabare sa zonskom igrom i nema vise onog smeka od ranije.... najinteresantnije pratiti ipak englesku konferenciju.... smeh zagarantovan. :lol:

Fudbaleru odsekli nogu

Fudbaleru danskog prvoligaša Nordsjilanda Džonatanu Rihteru amputirana je noga ispod kolena nakon što ga je na utakmici pogodio grom. Do tragedije je došlo 20. jula, za vreme prijateljske utakmice između Nordsjilanda i drugoligaša Hvidovrea. Grom je udario Rihtera i on je nakon toga deset dana proveo u indukovanoj komi.
Lekari su pokušavali da spasu nogu nesrećnom fudbaleru, ali na kraju su bili primorani da je amputiraju. Članovi njegove porodice saopštili su da se on nalazi na odeljenju intenzivne nege bolnice u Kopenhagenu i da se uspešno oporavlja.
http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-03-09-2009/fudbaleru-odsekli-nogu

Nego sta nego gledaj nasu ligu. Dosta je vise bilo te tiranije da nas kljukaju sa stranim ligama. Bitniji je progres srpskog fudbala od individualnog uzivanja u mechevima Katanije i Redjine :roll:
Pa da nasa nije toliko bedna mozda bi je i gledali... Sta pa ima da se vidi?
Mnogo su idiotski to uradili sto nema prenosa.
Mada, sto se mene tice, dok god prenose Premijer ligu ja sam zadovoljna.

najlepse je u skotskoj kad svi dodju na stadion polupijani.... sto igaci, sto publika. sto je niza liga zanimljiviji je fudbal, sto zbog manjeg terena,sto zbog iskrenijeg odnosa prema onome sta rade na njemu.... kao norvvezani, dok nisu postali to sto su bilo uzivanje je bilo gledati kako se glupiraju i svaku drugu utakmicu igraju 5+. danas su im stadioni kao u britaniji ako ne i lepsi, ali sad izgravaju zabare sa zonskom igrom i nema vise onog smeka od ranije.... najinteresantnije pratiti ipak englesku konferenciju.... smeh zagarantovan. :lol:

:super::rotf::klap::klap::klap: Obožavam Škote, kao nekada Norvežane... To je prevashodni cilj fudbalske igre, da zabavi.

Na poslednjem treningu Zenita uoči nedeljnog meča protiv Rostova, Mateja Kežman se sukobio sa saigračem Romanom Širokovim. Naime, srpski internacionalac je startovao malo oštrije na ruskog igrača, obojica su završila na zemlji, a zatim je došlo do svađe koja umalo nije prerasla u fizički obračun. Veći incident sprečio je trener ekipe, Anatilij Davidov.

- Ništa strašno. Nije bilo fizičkog sukoba. Igrači su razmenili teške reči, ali se sve na tome završilo. Nesporazum je vrlo brzo izglađen - rekao je trener Zenita.

Inače, Kežman bi danas trebalo da debituje za Zenit u duelu 21. kola ruske Premijer lige protiv Rostova. Uoči meča, bivši fudbaler PSŽ-a, Fenerbahčea, Čelsija... je rekao da sa nestrpljenjem očekuje debi u dresu ekipe iz Sankt Peterburga, odlučan da dokaže čelnicima kluba da nisu pogrešili kada su ga angažovali.
IZVOR

Bravo Mateja, pokaži ti rusima šta znaš :@

Evo i ja da kazem da je sramota sto nema prenosa! Ne znam sto na kablovskoj nemamo spanske, italijanske kanale koji prenose svoju ligu. Ne znam sta je sa RAI, da li oni bar prenose?

RAI uvek kada bude prenos utakmica ugasi program na satelitu npr.Kup KK,Finale Kup,SuperKup Italije,a SportKlub koliko sam cuo prenosi Serie A,spanska i Italijanska ima na ArenaSport,....

Ajaks deklasirao Bredu, Pantelić i Sulejmani ušli sa klupe....

Fudbaleri Ajaksa deklasirali su na "Amsterdam areni" ekipu Brede sa 6:0 u 6. kolu prvenstava Holandije. Srpski reprezentativci Miralem Sulejmani i Marko Pantelić u igru su ušli u drugom poluvremenu. Na debiju za novi klub, Pantelić je na teren ušao poslednjih 13 minuta, uspeo da postigne pogodak ali je sudija isti poništio zbog ofsajda.

"Kopljanici" su dominirali tokom celog susreta a prema broju prilika amsterdamskog tima rezultat je moga biti i veći. Ajaks posle ovog trijumfa zauzima 4. poziciju na tabeli holandskog šampionata.

Fejenord je posle pobede na gostovanju protiv Viljema II sa 3:2, zadržao drugu poziciju sa istim brojem bodova koliko ima i prvoplasirani PSV.

Sledećeg vikenda, tačnije 20. septembra, na programu je veliki derbi u Roterdamu kada će se sastati Fejenord i PSV.

Rezultati 6.kola:

Ajaks - Breda 6:0
(Cvitanič 11, 46, 63, Vertongen 18, Suarez 42, Baričioglu 48)

Sparta - RKC 1:0
(Peopon 13)

VVV Venlo - Herakles 1:0
(Kalabro 8)

Viljem II - Fejenord 2:3
(Butahar 2, Biemans 33 - Tomason 9, 18, de Guzman 69)

16:30 Vitese - NEC

Subota:

PSV - Roda 3:0
Tvente - Utreht 3:2
Herenven - Groningen 0:1
Den Hag - AZ Alkmar 2:1

Back