Ne.Nece moj ljubimac na leto u Spaniju. Lepo je njemu na ostrvu.
mozda ne, mozda da we will see!!!
mozda mu zena neda da ide sa ostrva???8)
ko ima najvise sansi da ode iz celsija?? (drogba) mozda lampard,shevcenko

poz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.Nece moj ljubimac na leto u Spaniju. Lepo je njemu na ostrvu.

Monako - Bordo 0-6
e ovo se nije moglo predvidjeti...
Ovako ce Celzi protiv Olimpijakosa![]()
Nema da. Ovo je princip iskljucenja drugog.Teri nikada nece otici iz Celzija. Za Lampsa ne mogu da tvrdim 100% ali 90% mogu. A za Sevu i Drogbu me boli uvo.mozda ne, mozda da we will see!!!
mozda mu zena neda da ide sa ostrva???8)
ko ima najvise sansi da ode iz celsija?? (drogba) mozda lampard,shevcenko
poz

Nema da. Ovo je princip iskljucenja drugog.Teri nikada nece otici iz Celzija. Za Lampsa ne mogu da tvrdim 100% ali 90% mogu. A za Sevu i Drogbu me boli uvo.
Svi cistokrvni Englezi. A pogotovo Stivi i Teri koji su od glave do pete plavi/crveni. 

crni,hoces batina ?Paulo Fereira je trenutno prvi igrac
On je samo los vic.
. u toj utakmici nisam navijala ya nikoga posto volim i Romu i Real.Real mozda prodje Romu,ali sigurno,ne osvaja Ligu Sampiona.Alo, ohladi malo... Kakav je ovo post, pa ne verujem da ga je sigurno namerno povredio... Slazem se da je ozbiljna povreda, ali kao sto si rekao, decko je jos mlad, ima vremena za njega...MARTINU TAYLORU I SVIM ENGLEZIMA PORUČUJEM DA IM ***** MAMU U PYČKU STO MILIJUNA PUTA I DA ĆE OVO PLATITI U KVALIFIKACIJAMA ZA SP!!!!! YEBAT ĆEMO IM MILOSNU MAYKU DABOGDA U PAKLU GORIO!!!!! NAKON OVAKVE OZLJEDE JEDAN DIVAN DIČKO KOJI JE TEK NA POČETKU VRHUNSKE KARIJERE VJEROJATNO JE IZGUBLJEN ZAUVIJEK ZA OZBILJAN NOGOMET!!!!!!!