Štrand

Jel ima neko da postavi stare slike stranda iz ranijih dana !

Strand je mesto gde su se leti okupljale generacije i generacije novosadjana, mesto gde su ljudi naucili da plivaju , igraju picigen , nozni tenis, i raznorazne igre na pesku do kasnih vecernjih casova!

i ja opet i SUTRA odoh na strand jer :::::::

sutra, u subotu, 25.08.2007 god od 10.00 do 20.00 se odrzava ETNO FESTIVAL HRANE I MUZIKE VOJVODINE

bice puno dobrih kulinarskih specijaliteta, vojvodjanske muzike i puno dobrog raspolozenja.

mozda bi moglo da padne jedno lepo OKUPLJANJE?????

proka1:
ja odoh na strand :):)

I ja bih ali nemam sa kim.. :(

proka1:
i ja opet i SUTRA odoh na strand jer :::::::

sutra, u subotu, 25.08.2007 god od 10.00 do 20.00 se odrzava ETNO FESTIVAL HRANE I MUZIKE VOJVODINE

bice puno dobrih kulinarskih specijaliteta, vojvodjanske muzike i puno dobrog raspolozenja.

mozda bi moglo da padne jedno lepo OKUPLJANJE?????

Mozda lepo za gledati ali otkad su se neki ljudi koje poznajem otrovali hranom nemam zelju da jedem...

A sto se tice okupljanja, ja se nadam gostima iz BG sutra, naravno sve sami prekaljeni forumasi, pa budite u propravnosti da se mozda na frku sastavimo....

Ja sad sa Štranda,baš je bilo fino.Nema neke velike gužve,voda hladna,limunada hladna,jedino što mi se nije svidelo je to što se ljudi od7 do 77godina guraju za besplatnu Grand kafu.Mislio sam da će se potući! :shock:

ja SAD sa stranda, manite slavishine postove, bilo je super :):):)

paprikas srndacev plus crveno vino iz monostra...................
pa kugolfi iz karlovaca, vanil krancle iz indjije, slovacke pituljice............sta jos reci, sve je bilo super, ili bolje receno dizel ;)

ko nije bio garant ce se kajati

E, što mi je žao što sam propustila etno fest... Bio moj muž od 11 pre podne do 1 uveče na Štrandu tog dana, kad sam došla s mora vidim porast'o mu stomak:lol:

Prošle godine sam probala puževe (nisu baš bili lepo spremljeni:-( ); i jela sam žablje batake... To mi baš bude prilika da jedem nešto što nemam prilike inače. I kupila sam ono razno povrće čudnog izgleda, ali organskog porekla8-) , sa sve receptima kako ih pripremiti:smile:

Back