Štrand

storm cloud:
@Тема

Јуче на Штранду сам видела два типа (више него очигледно су то били егзиташи) како леже у загрљају. :shock:
... i onda si definitivno odlucila da uzmes za oficijelnu, licnu himnu rasprostranjenu pesmu " ... napravi mi sina, u svetlosti kazina ... ", pa nek' ide zivot ... :lol:

Uh-oh, narode, samo nemojte da me popljujete... Ali, skoro sam se doselila pa ne znam...
Jel ljudi dovode svoje pse da se kupaju na strandu, tamo gde je glavna plaza, (mislim da sam videla cica-macu, ovaj glavnu plazu, :confused: ) ili idu tamo malo dalje sa psima po onim uvalicama... Konkretno, htela bih i ja malo da se kupam i da lezim na pesku, ali bih i da se moj pas kupa... Gde je to dozvoljeno, ili uobicajeno, kako vec... :?

Ne, ne, naravno, znam ja to. Zato vas i pitam. Ne bih nikad dovodila psa tamo gde ima ljudi, tj tamo gde je samo za ljude. Pa, taman posla, uctiva sam ja. :) Narocito ne sada, jer pas je jos stene i on bi skakao na svakoga. Zato vas i pitam, jel ima neka plaza, gde se okupljaju ljudi sa psima, oni kojima to ne smeta?

Хехе, па беше онај "керећи Штранд", не знам тачно која је то плажа. Могуће да је то ова што је сад зову EXIT плажа. ;)

Имаш керећу плажу тако где је био Егзит камп, само идеш кејом према штранду тамо и не можеш да промашиш ;)

Jao, narode, ja se izvinjavam... Ne vodim ja psa na strand, tamo gde je plaza, gde su kafici, nego gore, gde je bio exit kamp i na one male divlje plaze od po 2-3 metra... Nisam iz NS-a, pa jos ne znam sta je sta. Ni taj pravi strand jos nisam videla, nego mi je sad tetka objasnila. Da ne bude zabune, da vodim psa tamo da se kupa itd. ;)

Dana2503:
Jao, narode, ja se izvinjavam... Ne vodim ja psa na strand, tamo gde je plaza, gde su kafici, nego gore, gde je bio exit kamp i na one male divlje plaze od po 2-3 metra... Nisam iz NS-a, pa jos ne znam sta je sta. Ni taj pravi strand jos nisam videla, nego mi je sad tetka objasnila. Da ne bude zabune, da vodim psa tamo da se kupa itd. ;)
A zašto, Danka ?!? :shock: El nema kupaće gaće ili već šta ... ?!? :shock:

Back