Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... i onda si definitivno odlucila da uzmes za oficijelnu, licnu himnu rasprostranjenu pesmu " ... napravi mi sina, u svetlosti kazina ... ", pa nek' ide zivot ...storm cloud:@Тема
Јуче на Штранду сам видела два типа (више него очигледно су то били егзиташи) како леже у загрљају. :shock:
Narocito ne sada, jer pas je jos stene i on bi skakao na svakoga. Zato vas i pitam, jel ima neka plaza, gde se okupljaju ljudi sa psima, oni kojima to ne smeta?Kako kome, ako se blagoizvoliš setiti !!! :-Dstorm cloud:Мислим да није дозвољено уводити животиње на Штранд! :shock:
A zašto, Danka ?!? :shock: El nema kupaće gaće ili već šta ... ?!? :shock:Dana2503:Jao, narode, ja se izvinjavam... Ne vodim ja psa na strand, tamo gde je plaza, gde su kafici, nego gore, gde je bio exit kamp i na one male divlje plaze od po 2-3 metra... Nisam iz NS-a, pa jos ne znam sta je sta. Ni taj pravi strand jos nisam videla, nego mi je sad tetka objasnila. Da ne bude zabune, da vodim psa tamo da se kupa itd.![]()
Joj, istina, razotkrio si nas. Obi i ja smo nudisti.krvolok:A zašto, Danka ?!? :shock: El nema kupaće gaće ili već šta ... ?!? :shock:
Hehe, ma, nema ni sorc, ni gace, skroz je go. Ja mu rekla da to nije pristojno, ali on se ne da prevariti...Aleksej_BASO:A mozda ima sorc a pustaju samo u gacama![]()