Štrand

Nesons ne bacaj varnice na munju ...
Nemaš ni voltažu ni amperažu za tu trku...
A brunejac ti ne daje kintu tako da tiću bolje !

Dakle(N) : PETAK oko 19 h FASHION CAFFE
Daljih pregovora nema i kompromisa nema (ovo mi je ostalo iz Vase stajića :-) )

Ko dođe došao je.

DOKONI UM:
Nesons ne bacaj varnice na munju ...
Nemaš ni voltažu ni amperažu za tu trku...
A brunejac ti ne daje kintu tako da tiću bolje !

Dakle(N) : PETAK oko 19 h FASHION CAFFE
Daljih pregovora nema i kompromisa nema (ovo mi je ostalo iz Vase stajića :-) )

Ko dođe došao je.
Mi dolazimo sigurno,samo nemoj na kraju da tebe nema :lol:
Ti isao u V.Stajic skolu? :shock:

@Тема

Јуче на Штранду сам видела два типа (више него очигледно су то били егзиташи) како леже у загрљају. :shock:

storm cloud:
@Тема

Јуче на Штранду сам видела два типа (више него очигледно су то били егзиташи) како леже у загрљају. :shock:

po cemu si zakljucila da su bili exitasi?
po cemu si zakljucila da su bili tipovi?

:lol: :lol: :lol:

HEMI 426:
po cemu si zakljucila da su bili exitasi?
po cemu si zakljucila da su bili tipovi?

:lol: :lol: :lol:

*били су прљави и дошли су на плажу са огромним багажом :)
*па сад да су типови, и нису, али рекло би се да су мушког пола, мада је један доста личио на Марију Шерифовић :lol:

И не само да су лежали загрљени, него су се и мазили и шапутали један другом на увце. :shock:

biti prljav i biti opterecen velikim prtljagom, samo govori o tome da je rec o putnicima koji su doputovali izdaleka a ne i obavezno o exitasima, da si videla da li imaju kartu ili program zadenut u dzepu, to bi vec bio siguran znak, ovako, ne mogu da prihvatim tvoje zapaznje kao potpuno tacno! :wink:

e sad, ako je jedan licio na serifovicku, to nam ne govori nista jer ime za taj pol jos ne postoji....

vidi, ti si definitivno videla nesto ali sta ne znam!

storm cloud:
*били су прљави и дошли су на плажу са огромним багажом :)
*па сад да су типови, и нису, али рекло би се да су мушког пола, мада је један доста личио на Марију Шерифовић :lol:

И не само да су лежали загрљени, него су се и мазили и шапутали један другом на увце. :shock:

:shock:

Pa kažem ja : "jel spavaš mamlaze" :lol:

P.S. kad je Marija krenula na EUROSONG kaže joj keva "ma boli te qurac šta će biti" :idea:

eeee kad bih vam rekao sta sam ja sve ovde video ( i doziveo :lol: ), a nije tipicno za ovo podnevlje
niko mi ne bi verovao

Pre odlaska Marije na takmicenje :) , cuo sam da nece ici jer je DOBILA POZIV ZA VOJSKU
( ovo sam vec par puta pisao i pricao i uvek me nasmeje )

samo cu citirati jenog velikog mislioca( majstor Mile:lol: ) kada je video prve exitovce : " ruzni,prljavi,zli" 8-)

Back