Štrand

Juče sam izdala Štrand i otišla na bazen:razz:
I moram da priznam da nam je bilo prelepo:oops:
Od sada kad je prevreuće - bazen, a Štrand samo kad je podnošljivo bez kupanja:-( Bar ovo leto dok Stefa malo ne poraste:wink:

Ej, deco, a da vas stari, dobri, prljavi Krvolok pozove na čuveni domaći fiš - paprikaš, na njegovom splavu, negde pridveče ?!? :-D
P.S. ... i Sašu - basa, 'eeeeebiga sve je besplatno !!!

mackica ns:
Što bi trebalo da mi bude frka kupanje u bazenu?:?

Па не знам, свашта се прича, свако се купа... У Шпанији смо имали базен у хотелу, сасвим је лепо изгледао, али онај мирис хлора ми се гадио. :? А иначе баш нисам нешто гадљива.

Ех, мада често пожелим да одем на Сајмиште, нисам била на том базену од основне. :|

storm cloud:
Па не знам, свашта се прича, свако се купа... У Шпанији смо имали базен у хотелу, сасвим је лепо изгледао, али онај мирис хлора ми се гадио. :? А иначе баш нисам нешто гадљива.

Ех, мада често пожелим да одем на Сајмиште, нисам била на том базену од основне. :|
De si, bre, sestro, sa tom izjavom, tek da se Saša - bas i ja ne guramo, noćas, na simsu ... :lol:

Ej ljudi, je l' neko zna radno vreme Štranda? Ja bih da odem baš baš rano, da budem prva.....Jer, poslepodne uglavnom imam obaveze, pa ne mogu, a mogu da ostanem samo do otprilike 11, što znači da bih morala otići oko 8h da bi uopšte imalo smisla.....al' ne znam radi li tad? Ako neko zna, molim da napiše...Fala! :-D

Ines1864:
Ej ljudi, je l' neko zna radno vreme Štranda? Ja bih da odem baš baš rano, da budem prva.....Jer, poslepodne uglavnom imam obaveze, pa ne mogu, a mogu da ostanem samo do otprilike 11, što znači da bih morala otići oko 8h da bi uopšte imalo smisla.....al' ne znam radi li tad? Ako neko zna, molim da napiše...Fala! :-D

Pa da u pravu si, i ja se teze dignem ujutru osim ako imam neku motivaciju ... ;)

Back