mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Orv, sada ti se ovo desilo onako, pošto svraćam retko, ali ako to zateknem i sledeći put, drži gaće !!!Orvel:Ti si PANDUR sa sladoledom?? Zao mi je tvoje dece. Svi klinci ce ih zezati: Mama ti je ubila premijera.
Pa, naravno, za tebe, kao prosvetno, budžetsko lice NIJE besplatno !!! :-Djacques:e to moras naglasiti....da se zna dal` treba kesha ili ne![]()
A to tebe 'ebe, Krvolok govori jednom, ostalo, više puta !!! :-Djacques:ma samo da ima piva i borovnice...klopa manje vise![]()
Ništa, ali ako ti se pričini da i tamo možeš SKUTEROM, eeeeeeee, onda neće valjati !!! :-)mackica ns:Što bi trebalo da mi bude frka kupanje u bazenu?:?
mackica ns:Što bi trebalo da mi bude frka kupanje u bazenu?:?
De si, bre, sestro, sa tom izjavom, tek da se Saša - bas i ja ne guramo, noćas, na simsu ...storm cloud:Па не знам, свашта се прича, свако се купа... У Шпанији смо имали базен у хотелу, сасвим је лепо изгледао, али онај мирис хлора ми се гадио. :? А иначе баш нисам нешто гадљива.
Ех, мада често пожелим да одем на Сајмиште, нисам била на том базену од основне. :|
Aha, ali na unutra !!! :-Dstorm cloud:Скачете с прозора? :shock:
krvolok:Ništa, ali ako ti se pričini da i tamo možeš SKUTEROM, eeeeeeee, onda neće valjati !!! :-)

storm cloud:Скачете с прозора? :shock:
Ines1864:Ej ljudi, je l' neko zna radno vreme Štranda? Ja bih da odem baš baš rano, da budem prva.....Jer, poslepodne uglavnom imam obaveze, pa ne mogu, a mogu da ostanem samo do otprilike 11, što znači da bih morala otići oko 8h da bi uopšte imalo smisla.....al' ne znam radi li tad? Ako neko zna, molim da napiše...Fala! :-D
Gavru Surovoga ?!? el si ti normalan ?!?!? :shock:jacques:valjda Strand radi od 8 ujutru...a ako bas i ne...zamoli cuvara da te pusti![]()
... pa, ako staviš neku VEĆU kintu, odvešću te dotičnom !!! Mis' : lova advanced !!!jacques:ta nece joj glavu odgristi![]()