Štrand

vidim ja da od posla nece biti nista.................
svi ste jaki na recima, cast izuzecima, a kad dodje stani pani vi svi kud god mili moji .........

i ja sam se presabrao, mene moj sto ceka i ove sezone a troskovi koje napravim za njim bice daleko manji nego da sufinansiram forum kafe ;);) :):)

DOKONI UM:
Hmmm pitajte dijasporu oćel da uloži neku kintu u taj kafe ... Nesonseeeee

dijasporu :lol:
tome sam se uvek smejao

pa . . . sledeca zelja je neka kafanica :) ako ne poraste u kaffanicu :lol:
a te varijante da placam tamo nekim lezilebovicima za sezonu straje . . . ne nikako !
( mada sam planirao neki tropiko bar na pesku - ali belom pesku i plavom/azurnom moru ! :D . . . sedis, gledas u more, strankinje, pijuckas, uzdises, . . . . ih - al je lepa peMzija:lol: )

( jos nism bio na moretu ovde, bio kolega kj je kao bolestan pa skoknuo, upao sa ruskinjama ove ga castile ceo dan ! - inace deo gde je za dz je podeljen ZIDOM ! s jedne strane zene u suknjama a sa druge muskarci !:lol: )

nisu valjda i muskarci u suknjama?shock::shock: :lol:

Nesonse zaboravio si jos crnca koji te hladi palminim listom...japanka koja te masira...filipinka hrani....neka trlja uljem za suncanje...i tako ;):lol:

nesons:
dijasporu :lol:
tome sam se uvek smejao

pa . . . sledeca zelja je neka kafanica :) ako ne poraste u kaffanicu :lol:
a te varijante da placam tamo nekim lezilebovicima za sezonu straje . . . ne nikako !
( mada sam planirao neki tropiko bar na pesku - ali belom pesku i plavom/azurnom moru ! :D . . . sedis, gledas u more, strankinje, pijuckas, uzdises, . . . . ih - al je lepa peMzija:lol: )

( jos nism bio na moretu ovde, bio kolega kj je kao bolestan pa skoknuo, upao sa ruskinjama ove ga castile ceo dan ! - inace deo gde je za dz je podeljen ZIDOM ! s jedne strane zene u suknjama a sa druge muskarci !:lol: )
dijaspora - to je malo moderniji, manje uvredljiv, izraz za gastarbajtere :lol:
..........
.........
nesonse, a sa koje strane zida si ti? :lol:

Tenderi su danas zavrseni... Proko, nadam se da je dokumentacija bila ok !

Inace, ove godine bice nekoliko izmena u zabavnom programu. Neke zezalice od prosle godine, planom nisu predvidjene i za ovu sezonu, vec ce biti prazan prostor. Ne shvatam ovakav potez...em zakupac ima koristi, em oni... Ili su postali gadljivi na pare?

Ove sezone biće manje ugostitelja na najpopularnijoj gradskoj plaži, a moguće da će biti i manje kupača. Naime, "Gradsko zelenilo" zatražilo je od Gradske uprave za komunalne delatnosti povećanje cena zakupa kabina i ulaznica na Štrand. Izdavanje kabina neće uslediti pre kraja aprila, a u "Gradskom zelenilu" nisu precizirali za koliko traže da poskupe karte. Denevna cena ulaznica od 30 dinara, nije menjana četiri godine, a Novosađani sa kojima smo razgovarali uglavnom nemaju ništa protiv da se cena koriguje, ukoliko će to doprineti još boljem izgledu i poboljšanju sadržaja na Štrandu. (GRAĐANSKI LIST)

Богами, има лажи још како. :mrgreen:

А што се поскупљења улазница тиче - хм, па може им се, кад знају да има пуно нас зависника. :roll:

Back