Štrand

juzna obala:
da se ne lazemo strand je oduvijek bio poguban za kupanje,u dunavu neprekidno plivaju svapska i austrijska govna i hvala bogu u njemu se nikad nisam okupao,posto sam sa primorja strand mi je kao kupaliste fuj,ali sto se tice propratnih sadrzaja je odlican!!!
A što je lepše kupati se u sopstvenim i turističkim govnima, nego u švapskim i austrijskim:roll: Mislim, gde vaša kanalizacija odlazi? Da ne kažem- pada:shock:

ja se u budvi ne kupam zadnjih deset godina, ispod mola gde pristaju vesne i slicni brodovi, vec pocetkom juna plivaju govna i ulosci !!!!!!! cela budva ..ere direktno u more........i moli boga da oseka sve to odvuce na pucinu :(

kod becica je stanje samo malo bolje jer manje je zaledje ili ti u prevodu manje njih ...ere direktno u more................ pogledaj samo deo plaze gde je zicara za skijanje na vodi.....tamo je jedan od 4 betonska kanala za kanalizaciju koji idu samo stotinak metara od obale gde bez ikakvog preciscavanja pustaju feklije direktno u more. kod zicare se uvek nagomilaju "cvršči plutajući komadi " tu obicno vetar i struje sateraju sve nečistoće direktno na obalu

Back