Štrand

dasta, jos su danas i naplacivali ulaz :)

dobra vest je da se od sutra ulaz na strand ne placa :)

ja sam proveo par sati oko podneva na nasoj plazi, sunce je bas lepo grejalo, a da ste videli kakve su se devojke suncale za susednim stolom, vauuu sutra bi svi vi dosli na plazu :) :)

uostalom, ja sam na plazi sutra posle 10, suncam se i pijuckam hladno vino. ko je za pice?

eto, svi ste jaki na recima, ali kad treba onda nigde nikog :(

a danas je bilo predivno, sunce przi, lepe devojke se suncaju, igraju bagminton, preplaNULE, TANGE ............ a ja u raju :)

neka neka, nemojte ni dalje da dolazite na nasu plazu, telepsko priobalje, sto bi seselj rekao, etnicke granice telepa su do klise :)

proka1:
eto, svi ste jaki na recima, ali kad treba onda nigde nikog :(

a danas je bilo predivno, sunce przi, lepe devojke se suncaju, igraju bagminton, preplaNULE, TANGE ............ a ja u raju :)

neka neka, nemojte ni dalje da dolazite na nasu plazu, telepsko priobalje, sto bi seselj rekao, etnicke granice telepa su do klise :)
cekaj proko, ako treba i ovu temu da pretvorimo u sukob limanaca i ostalih (posto vidim da nam svojatas strand i vrsis etnicko ciscenje po teritoriji), nema problema!!!:evil: :evil:

eeee .. jedva je pronadjoh..............
nego drustvo, da li znate da je danas pocela prodaja propusnica i kabina za nasu najlepsu plazu ???

poceli su da je vec uredjuju, prosle nedelje je u dnevniku izasao konkurs za restorane i baste, a vi?

ne znate jos ni di vam je kupaci kao i di vam je lopta za picigen?

proka1:
eeee .. jedva je pronadjoh..............
nego drustvo, da li znate da je danas pocela prodaja propusnica i kabina za nasu najlepsu plazu ???

poceli su da je vec uredjuju, prosle nedelje je u dnevniku izasao konkurs za restorane i baste, a vi?

ne znate jos ni di vam je kupaci kao i di vam je lopta za picigen?

Како не знамо, у приправности су одавно. :)

Богами, ја ћу и ове године узети сезонску. :-D

Back