PAWLLE
Poznat
- Poruka
- 8.880
....more je provod.....more su koke.....![]()

Chehinje, Poljakinje,Madjarice .....................

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....more je provod.....more su koke.....![]()

Chehinje, Poljakinje,Madjarice .....................

Tooooo, Jeko !!!Posle Eksita na Strandu spavali kojekakvi stranci i moje malo dete pretrci pravo preko glave jednoj takvoj usnuloj i ja taman da pocnem da joj drzim lekciju da pazi, okrenem se i vidim da uspavana nelepotica nije ni makla, ladno nije ni osetila.
Od kad sam dosla sa letovanja, ne ide mi se na Strand jer mi je uzasno to sto moram plivati samo do bova. Dosadno je, besmisleno i kratko za strastvene plivace. Volela bih da se nesto preduzme po tom pitanju, da oni koji hoce da plivaju ko ljudi jednostavno potpisu neki dokument da plivaju na sopstvenu odgovornost pa da im se da sloboda, a ne da mi neki tamo klinja svira pistaljkom sa svoje visoke stolice ko da sam ko zna kakav delikt napravila obicnim plivanjem.![]()

Ја сам се баш данас купау у штрадну и баш је ОК
....i za pivom.......
ja namerno pisem na NS....![]()

Pa drugacije i ne bi digli teme...
Ja namerno ne pisem.
....i za pivom.......
ja namerno pisem na NS....![]()

Jel moze josh da se na Strandu sunca pocetkom septembra do sredine......? zanima me jel sucne jako i daljeposto sam nabila ten,ali sad nisam u NS-u pa nesao...pa ga zelim ponovo
paaa..
izvini![]()
aj možda ti i oprostim 
....da....niko nije zvao....![]()

Tooooo, Jeko !!!Izvadiš uverenje o državljanstvu, krštenicu, umrlicu, venčanicu ( whatever ! ), potvrdu o prebivalištu, poneseš ličnu kartu, pasoš, vojnu knižicu, vozačku i pecarošku dozvolu, sve to overiš u Sudu u 6 primeraka, platiš sudske, republičke, pokrajinske, gradske i komunalne dažbine, potpišeš ( na sopstvenu odgovornost ! ) i plivaš slobodno, na " Štrandu ", k'o neki pravi čovek !!!
![]()
........Lose sam se izrazila, u organizaciji Stranda treba da se podrazumeva njihova ogranicena odgovornost čija ? i da se javno istakne pa da kupaci sami odluce kuda ce da plivaju.u dubinu ili daljinu ?