Stranachko opredeljenje sexualnog partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...а јел оно беше неки СПС-овац нагузио неку ЛДП-овку на неким изборима? :lol:

...у принципу ми није битно да ли је политика не занима или је симпатизер неке партије (не бих волео да се бави политиком активно)...али мора имати добар одговор на питање зашто баш они, па макар била и ЛДП-овка? Јер ако добијем одговор у стилу...дечко ми гласа за њих, пали се лампица паглу, паглу, паглу....

Поштујем сваког гласача Радикала...из само једног јединог разлога...зато што су националисти. Сад људи кажу да су сирови, ок, не желим да улазим у то, на крају не познајем ни једну девојку лично која их отворено подржава, али буквално ни једну, али је крајње некултурно давати овакве изјаве на рачун девојке Јелена87...или како већ.

Definitivno aktuelna :D @tema: sanse da me smuva radikal su skoro pa nikakve, al da me smuva neki narodnjak - ne postoje. Sto rece Gazdarica - sistemi vrednosti, a i sve drugo, dijametralno nam je suprotno. Pre svega volim fit i ciste muskarce, jok zadrigle sto bazde na beli luk:thumbdown:

cek da se razumemo ne podrzavam radikale niti mi njihova politika odgovara niti mislim tako ali i ti pokazujes neverovatnu iskljucivost i puna si predrasuda
upoznala si radikale i znas da svi oni smrde na luk
i upoznala si sve demokrate i oni mirisu
prvo draga moja moras da procitas sta znaci definicija demokratije ima ih na stotine
tvoja iskljucivost sigurno nje demokratija
a to da li neko mirise ili smrdi to su samo pretpostavke

cek da se razumemo ne podrzavam radikale niti mi njihova politika odgovara niti mislim tako ali i ti pokazujes neverovatnu iskljucivost i puna si predrasuda
upoznala si radikale i znas da svi oni smrde na luk
i upoznala si sve demokrate i oni mirisu
prvo draga moja moras da procitas sta znaci definicija demokratije ima ih na stotine
tvoja iskljucivost sigurno nje demokratija
a to da li neko mirise ili smrdi to su samo pretpostavke

Ma ne lupetaj zivota ti, ko si bre ti da me na takav nacin kvalifikujes? Da li se mozda poznajemo? Time sto si napisala samu si sebe ukopala i kvalifikovala kao bas onakvu kakvom mene opisujes... Plus nemas osecaj za shalu i komiku ali uopste, to za luk bilo je zezanje, ozbiljno sam govorila o razlici u sistemima vrednosti izmedju nekoga ko je liberalan i nekoga ko je radikalan, to se ne odrazava samo u oblasti politickog razmisljanja, vec i u svim drugim zivotnim oblastima, od porodice, nacina na koji biras prijatelje, nacina na koji karakterises partnera, sa cim se slazes sa cim ne... Samo osobi koja to nece ili ne moze da shvati nije jasan uticaj koji konzervativni ili liberalni stav prema zivotu uopste gledano ima na sve, pa i na odnos izmedju dvoje ljudi. Znaci ti ili neces ili nisi u stanju da to shvatis. To sto tvrdoglavo branis svoje glediste je tvoje pravo, ali smanji malo dozivljaj i prestani da me vredjas jer cu ti uzvratiti istom merom, veruj mi to umem vrlo dobro.

Ma ne lupetaj zivota ti, ko si bre ti da me na takav nacin kvalifikujes? Da li se mozda poznajemo? Time sto si napisala samu si sebe ukopala i kvalifikovala kao bas onakvu kakvom mene opisujes... Plus nemas osecaj za shalu i komiku ali uopste, to za luk bilo je zezanje, ozbiljno sam govorila o razlici u sistemima vrednosti izmedju nekoga ko je liberalan i nekoga ko je radikalan, to se ne odrazava samo u oblasti politickog razmisljanja, vec i u svim drugim zivotnim oblastima, od porodice, nacina na koji biras prijatelje, nacina na koji karakterises partnera, sa cim se slazes sa cim ne... Samo osobi koja to nece ili ne moze da shvati nije jasan uticaj koji konzervativni ili liberalni stav prema zivotu uopste gledano ima na sve, pa i na odnos izmedju dvoje ljudi. Znaci ti ili neces ili nisi u stanju da to shvatis. To sto tvrdoglavo branis svoje glediste je tvoje pravo, ali smanji malo dozivljaj i prestani da me vredjas jer cu ti uzvratiti istom merom, veruj mi to umem vrlo dobro.

pa to za luk sam i ja upotrebila kao simboliku za sve to sto kazes
svi se mi razlikujemo ali je tvoj problem sto ti to ne mozes da prihvatis
sam tvoj stav simbolike luk i mirisljavi govori o tvojoj toleranciji
pritom napad je najbolja odbrana
sto se vredjanja tice sto si se toliko uvredila
gde je tolerancija i razumevanje za one iz sistema vrednosti koji glorifikujes

pa to za luk sam i ja upotrebila kao simboliku za sve to sto kazes
svi se mi razlikujemo ali je tvoj problem sto ti to ne mozes da prihvatis
sam tvoj stav simbolike luk i mirisljavi govori o tvojoj toleranciji
pritom napad je najbolja odbrana
sto se vredjanja tice sto si se toliko uvredila
gde je tolerancija i razumevanje za one iz sistema vrednosti koji glorifikujes

i nastavak da li si sigurna da bas svi iz tvog okruzenja koje si odabrala za prijatelje na primer misle politicki kao ti
bez obzira na sve razlike u zivotu koji nam odredjuje kakav stav imamo prema istom ja se dobrih ljudi ne bih tako lako odrekla samo zato sto na pr slusaju narodnjake a ja se narodjaka grozim ili zato sto glasaju za radikale ili ligase
pogledaj svoju porodicu
duboko berujem da neko od tvojih rodjaka ne glasa za one bas za koje si ti
da li si ih se odrekla
nisi i volis ih i dalje i to ne ugrozava tvoj nacin zivota i misljenja
nema vredjanja
ali tako je
svima nama samo fali malo vise prihvatanja i tolerancije

Ti bi da se svadjas od ranog jutra, sta je, neki problem, PMS mozda? Pod jedan, ja mogu da prihvatim svaku razliku, ali biram da li cu je prihvatiti ili necu, i to je moje pravo. Pod dva, simbolika koju si ti upotrebila je tvoja i samo tvoja, i sa mnom nema nikakve veze. Pod tri, nisam se uvredila nego sam sebi dozvolila da me izazoves, preciznije razbesnis, jer si me okvalifikovala a da tebe licno nicim nisam izazvala da to uradis. Konacno, razmisli koliko i sta to govori o meni, a sta o tebi, ko je ovde tolerantan a ko nije, ja bih rekla da u najmanju ruku tolerancija nije bas ni tvoja jaca strana ako cemo pravo....U svakom slucaju, vrednosti koje ja cenim su moje, stavovi koje sam ovde iznela su opet moji i ja ne ocekujem ni od koga da ih bespogovorno prihvati, sto je mnogo vise no sto bi se za tebe moglo reci, ti si ta koja po svaku cenu hoce da nametne svoj stav ovde. 'Odma da ti kazem, dzabe trosis energiju:lol:

Edit: kakve veze imaju rodjaci sa temom "stranacko opredeljenje seksualnog partnera"?!

Poslednja izmena:
Ti bi da se svadjas od ranog jutra, sta je, neki problem, PMS mozda? Pod jedan, ja mogu da prihvatim svaku razliku, ali biram da li cu je prihvatiti ili necu, i to je moje pravo. Pod dva, simbolika koju si ti upotrebila je tvoja i samo tvoja, i sa mnom nema nikakve veze. Pod tri, nisam se uvredila nego sam sebi dozvolila da me izazoves, preciznije razbesnis, jer si me okvalifikovala a da tebe licno nicim nisam izazvala da to uradis. Konacno, razmisli koliko i sta to govori o meni, a sta o tebi, ko je ovde tolerantan a ko nije, ja bih rekla da u najmanju ruku tolerancija nije bas ni tvoja jaca strana ako cemo pravo....U svakom slucaju, vrednosti koje ja cenim su moje, stavovi koje sam ovde iznela su opet moji i ja ne ocekujem ni od koga da ih bespogovorno prihvati, sto je mnogo vise no sto bi se za tebe moglo reci, ti si ta koja po svaku cenu hoce da nametne svoj stav ovde. 'Odma da ti kazem, dzabe trosis energiju:lol:

znaci ne verujem
uopste nemam nameru da se svadjam
ovo je forum ako do sada nisi ukapirala
i svako iznosi svoje stavove kao i stavove na tudje stavove
e sad smo lepo iznele sta koja misli i to je to
nema frke nema ljutnje
sloboda govora

Edit: kakve veze imaju rodjaci sa temom "stranacko opredeljenje seksualnog partnera"?!

Ne znam odakle si ti gospodjice ali u vojvodini postoje stranacke partije koje predstavljaju manjine.Ja sam sex spomenuo u kontekstu jedne od tih manjina a u isto vreme stranackih partija. Ako ti tu ne vidis nikakvu vezu sa topicom-om onda ***. Nekima je lakse uterati nego objasniti.

Поштујем сваког гласача Радикала...из само једног јединог разлога...зато што су националисти.
:) radikali uopste nisu nacionalisti.
oni samo zloupotrebljavaju nacionalni identitet (i probleme koje srbi vezano za isti imaju) u svoje politicke ciljeve.
ne postoji nista anti-nacionalistickije od toga.

EDIT: procitala malo temu... ne bih rekla da su radikalski sledbenici nuzno prljavi i masni (figurativno), ali su uvek tupavi i autoritarni tipovi licnosti. dok su im vodje beskrupulozni fasisti. mislim, vodja. seselj.

Poslednja izmena:
:) radikali uopste nisu nacionalisti.
oni samo zloupotrebljavaju nacionalni identitet (i probleme koje srbi vezano za isti imaju) u svoje politicke ciljeve.
ne postoji nista anti-nacionalistickije od toga.

EDIT: procitala malo temu... ne bih rekla da su radikalski sledbenici nuzno prljavi i masni (figurativno), ali su uvek tupavi i autoritarni tipovi licnosti. dok su im vodje beskrupulozni fasisti. mislim, vodja. seselj.

Evo ja samo da potvrdim i ide lock :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back