stranac u porodici

Ti si prvi počeo sa pričom o stepenu obrazovanja. Tako da si samo dobio odgovor na svoj post. Pošto nam već svima bezuspješno držiš predavanja de nam reci šta si ti po struci :per: Narod se prvo čuva natalitetom. Džaba odanost dosljednost i odgovornost bez djece ili sa samo jednim djetetom. Jesi li ti doprinjeo Srbiji i srpstvu i na taj način ili samo pričaš bez pokrića? Ja nisam oženjen. Pošto sam često u NS postoji određena vjerovatnoća da se oženim nekom Mađaricom ili Slovakinjom. I bez obzira što bi se takva žena možda odrekla katoličanstva,što bi dijete bilo kršteno u SPC,odrastalo u porodici u kojoj se drži do krsne slave,pravoslavlja i ide u crkvu ono bi po tvojoj logici bilo manje Srbin/Srpkinja zato što mu se majka zove lupam Elizebeta ili Zuzana a ne npr Milica.

зашто бих навео своју диплому,да би медиокритети могли да се наслађују,"процењују":hahaha:,јер примећујем да ти ништа није прече од ДИПЛОМЕ
таквим мудрицама често поручујем;"на КРАЈУ ће се свачији траг видети као у снегу,али пред ЊИМ нема врдања,Божију правду нико није избегао",ако имаш трунку здраве памети прогутаћеш кнедлу
не занимају ме појединости твог животарења

зашто бих навео своју диплому,да би медиокритети могли да се наслађују,"процењују":hahaha:,јер примећујем да ти ништа није прече од ДИПЛОМЕ
таквим мудрицама често поручујем;"на КРАЈУ ће се свачији траг видети као у снегу,али пред ЊИМ нема врдања,Божију правду нико није избегао",ако имаш трунку здраве памети прогутаћеш кнедлу
не занимају ме појединости твог животарења

Priču o obrazovanju i odrastanju na pogrešnoj kulturi si prvo ti potegao. Dotle niko nije pominjao ma čij stepen obrazovanja. Sada budi faca i reci koju to diplomu imaš pošto si pametniji od svih nas ovde. :D Ja hoću više djece ( barem 3 ),biće Srbi i trudiću se da budu korisni članovi društva. Od mene dosta :D Nego ti vrdaš na pitanje jesi li oženjen,imaš li djece i koliko?

Priču o obrazovanju i odrastanju na pogrešnoj kulturi si prvo ti potegao. Dotle niko nije pominjao ma čij stepen obrazovanja. Sada budi faca i reci koju to diplomu imaš pošto si pametniji od svih nas ovde. :D Ja hoću više djece ( barem 3 ),biće Srbi i trudiću se da budu korisni članovi društva. Od mene dosta :D Nego ti vrdaš na pitanje jesi li oženjen,imaš li djece i koliko?

почеђу да се понављам,зашто бих се исповедао
нећеш успети таквим и сличним провокацијама да ме испровоцираш
нисам помињао нивое"образованости",о вашем"образовању"сведочи писмо и речи које употребљавате,а чињеница да вам се ****** тресе од страха још више потврђује:hahaha:
убудуће вам нећу писати,јер нема сврхе бисер пред....

Na forumima uvijek ima dosta članova koji ne znaju ćirilicu. I zbog toga ja uvijek koristim latinicu. Nikoga ne provociram samo pitam. Ko drži predavanje o bilo čemu trebao bi dati lični primjer. Zato ta pitanja. Pošto bježiš od odgovora na jednostavna pitanja jasno je da su ti odgovori neugodni. I to što ti ostale forumaše gledaš sa visine dovoljno govri o tebi. Kao i pokušaji da nekoga poniziš.

Na forumima uvijek ima dosta članova koji ne znaju ćirilicu. I zbog toga ja uvijek koristim latinicu. Nikoga ne provociram samo pitam. Ko drži predavanje o bilo čemu trebao bi dati lični primjer. Zato ta pitanja. Pošto bježiš od odgovora na jednostavna pitanja jasno je da su ti odgovori neugodni. I to što ti ostale forumaše gledaš sa visine dovoljno govri o tebi. Kao i pokušaji da nekoga poniziš.

:eek::eek::eek:

Back