ŠTRAJK UPOZORENJA!

• Začetnik teme Začetnik teme Fixa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Povodom uništavanja brenda foruma Krstarice, novoformirana nevladina organizacija VSI (vrtatite stari izgled) organizuje štrajk upozorenja vlastima foruma, danas sa početkom u 17 časova. Pozivaju se svi forumaši da u periodu od sat vremena ništa ne pišu :cepanje: Štrajk upozorenja će se nastaviti sve dok nam se ne ispuni zahtev za vraćanje starog izgleda foruma, a ukoliko ne dobijemo pozitivni odgovor prelazimo na generalni štrajk u trajanju od jednog dana!

Vaše učešće u štrajku možete objaviti ovde.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Slažem se!:cool:

Dok forumasi fino kuckaju u svojim toplim domovima mi dan noc radimo i iznalazimo pravedna rjesenja ... a oni se prave mutavi.
Ja dobijem 1. 800 pisljivih eura a znamo koliko nasih ljudi ima maloljetnu djecu u Svajcarskoj. A valja to izdrzavati.
E ne moze tako. Jedan forumas ima cak i autobus a mi se moramo guzvati po trojica u taksiju.

Predlazem da u koliko ne budu ispunjeni uslovi moderacije, u koliko forumasi ne budu ispunili sve nase uslove, da moderacija, supermoderacija i administracija objave strajk gladju!

Povodom uništavanja brenda foruma Krstarice, novoformirana nevladina organizacija VSI (vrtatite stari izgled) organizuje štrajk upozorenja vlastima foruma, danas sa početkom u 17 časova. Pozivaju se svi forumaši da u periodu od sat vremena ništa ne pišu :cepanje: Štrajk upozorenja će se nastaviti sve dok nam se ne ispuni zahtev za vraćanje starog izgleda foruma, a ukoliko ne dobijemo pozitivni odgovor prelazimo na generalni štrajk u trajanju od jednog dana!

Vaše učešće u štrajku možete objaviti ovde.
:ok::klap::worth:

Back