strahota

je l vam se pojavile nekad strijice po grudima al onakve kao kad popucaju kapilari ioako niste dojile, porodile, iako niste prešle triestu :eek:

nema ti druge nego

DSCF0082.gif

je l vam se pojavile nekad strijice po grudima al onakve kao kad popucaju kapilari ioako niste dojile, porodile, iako niste prešle triestu :eek:

....ne, nije mi se desilo...ako si sigurna da su strije u pitanju pocni sa mackanjem odmah, to je jedini savet koji ti mogu dati jer ako su strijice a ne strije mislim da se mogu povuci...mozda si se naglo ugojila ili smrsala?

Ili si naglo smršala ili ne nosiš adekvatan brus.
A i strije su znak da ti je koža neelastična (i najverovatnije suva). Sredstva protiv strija, hm,šta znam,meni nisu pomogla ali jeste Eucerinov losion za telo sa ureom i Nivea za suvu kožu.

Ako ti onako sitna i mrsava si imala strije :sad2:

Bože Cipelićka, šta to pričaš? Pa i vrapci znaju da je Pile debelo i brkato. Nemoj da mi kvariš reputaciju:mrgreen:

P.S. Da, i imala i imam ih i sada. Strije (kao i celulit) nisu (toliko) vezane za mršavost/debljinu koliko za elastičnost kože. Tako da, kada imaš suvu i osetljivu kožu poput moje, variranje kilaže (makar i 5kg) može izazvati pojavu belih crtica. :)

Bože Cipelićka, šta to pričaš? Pa i vrapci znaju da je Pile debelo i brkato. Nemoj da mi kvariš reputaciju:mrgreen:

P.S. Da, i imala i imam ih i sada. Strije (kao i celulit) nisu (toliko) vezane za mršavost/debljinu koliko za elastičnost kože. Tako da, kada imaš suvu i osetljivu kožu poput moje, variranje kilaže (makar i 5kg) može izazvati pojavu belih crtica. :)

Ja imam strije necu da kazem gde :lol:
Ali celulit fala bogu ne, makar ne vidljiv golim okom, necu da proveravam :lol:
Meni problem sa strijicama resava solarijum, crnim ja, crne one :mrgreen: I svima ubavo...

Жене се у то много боље разумеју.

Ја само да из мушког угла кажем да такве ствари не сметају мушкарцима и да их никад не констатују као недостатак јер то и нису...
Жене имају више проблема са тим да то прихвате...

Наравно, у данашње време постоје и клинци, без обзира на узраст, који идеал жене граде према научно фантастичним обрасцима које виде на телевизији и у новинама али њихов став и није нешто вредан пажње...

Жене се у то много боље разумеју.

Ја само да из мушког угла кажем да такве ствари не сметају мушкарцима и да их никад не констатују као недостатак јер то и нису...
Жене имају више проблема са тим да то прихвате...

Наравно, у данашње време постоје и клинци, без обзира на узраст, који идеал жене граде према научно фантастичним обрасцима које виде на телевизији и у новинама али њихов став и није нешто вредан пажње...

A kad počnu da se lože na fotošopirane i cice iz stripova. Ono: velika glava sa buljukom kose, u struku 40cm a u grudima 150cm. Naravno, noge do čela:roll:

A kad počnu da se lože na fotošopirane i cice iz stripova. Ono: velika glava sa buljukom kose, u struku 40cm a u grudima 150cm. Naravno, noge do čela:roll:

Та популација је још увек у недовољној мери заступљена да би добила чак и статус мањине... :)

Жене баш имају потребу да муче себе.
Ко вас не воли такве какве јесте...
Па, ја мислим да тај и није вредан пажње...

Та популација је још увек у недовољној мери заступљена да би добила чак и статус мањине... :)

Жене баш имају потребу да муче себе.
Ко вас не воли такве какве јесте...
Па, ја мислим да тај и није вредан пажње...

tačno tako
ja sam recimo mazohista prvog reda

striju nemam ni jednu jedinu,ali celulit naalost imam
i kako je u tuđega tatka pogolema....menjala bi celulit ako ne za milion dolara ono makar za strije

Back