- Poruka
- 32.028
je l vam se pojavile nekad strijice po grudima al onakve kao kad popucaju kapilari ioako niste dojile, porodile, iako niste prešle triestu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
je l vam se pojavile nekad strijice po grudima al onakve kao kad popucaju kapilari ioako niste dojile, porodile, iako niste prešle triestu![]()
je l vam se pojavile nekad strijice po grudima al onakve kao kad popucaju kapilari ioako niste dojile, porodile, iako niste prešle triestu![]()
Ili si naglo smršala ili ne nosiš adekvatan brus.
A i strije su znak da ti je koža neelastična (i najverovatnije suva). Sredstva protiv strija, hm,šta znam,meni nisu pomogla ali jeste Eucerinov losion za telo sa ureom i Nivea za suvu kožu.
Ako ti onako sitna i mrsava si imala strije![]()
Bože Cipelićka, šta to pričaš? Pa i vrapci znaju da je Pile debelo i brkato. Nemoj da mi kvariš reputaciju
P.S. Da, i imala i imam ih i sada. Strije (kao i celulit) nisu (toliko) vezane za mršavost/debljinu koliko za elastičnost kože. Tako da, kada imaš suvu i osetljivu kožu poput moje, variranje kilaže (makar i 5kg) može izazvati pojavu belih crtica.![]()
Ja imam strije necu da kazem gde![]()
Ali celulit fala bogu ne, makar ne vidljiv golim okom, necu da proveravam![]()
Meni problem sa strijicama resava solarijum, crnim ja, crne oneI svima ubavo...
Meni problem rešava bleda koža. Bleda ja, blede one i svi srećni (i beli)![]()
Boga ti, šta li si ti radila sa tim tvojim sisama?je l vam se pojavile nekad strijice po grudima al onakve kao kad popucaju kapilari ioako niste dojile, porodile, iako niste prešle triestu![]()
Boga ti, šta li si ti radila sa tim tvojim sisama?![]()
Bolje da si išla na jebandžiIšla na bandži![]()
Жене се у то много боље разумеју.
Ја само да из мушког угла кажем да такве ствари не сметају мушкарцима и да их никад не констатују као недостатак јер то и нису...
Жене имају више проблема са тим да то прихвате...
Наравно, у данашње време постоје и клинци, без обзира на узраст, који идеал жене граде према научно фантастичним обрасцима које виде на телевизији и у новинама али њихов став и није нешто вредан пажње...
nema ti druge nego
![]()
A kad počnu da se lože na fotošopirane i cice iz stripova. Ono: velika glava sa buljukom kose, u struku 40cm a u grudima 150cm. Naravno, noge do čela![]()
A kad počnu da se lože na fotošopirane i cice iz stripova. Ono: velika glava sa buljukom kose, u struku 40cm a u grudima 150cm. Naravno, noge do čela![]()
Та популација је још увек у недовољној мери заступљена да би добила чак и статус мањине...
Жене баш имају потребу да муче себе.
Ко вас не воли такве какве јесте...
Па, ја мислим да тај и није вредан пажње...
svrati na..ovaj..sistematski pregledje l vam se pojavile nekad strijice po grudima al onakve kao kad popucaju kapilari ioako niste dojile, porodile, iako niste prešle triestu![]()