Strahota! Zna li neko, da li je ovo dete konačno zaštićeno?

Slučaj je rešen pre 3 godine zbrinjavanjem deteta, to sam htela da dodam na temu, ne komentarišiću monstruzne uslove u kojima je dete do tada živelo. Link kao dokaz:
drustvo/313058/slucaj-resen-pre-tri-godine-ko-pokusava-da-aktuelizuje-snimak-zlostavljanja-deteta.html

Kazem ja, ova zena ima jake veze :-p

A sto bi zena potezala veze da brise ovaj gore link? :hmm: mozda pre muz...

evo i linka ponovo:
http://www.pressonline.rs/info/drustvo/313058/slucaj-resen-pre-tri-godine-ko-pokusava-da-aktuelizuje-snimak-zlostavljanja-deteta.html

Poslednja izmena:
A sto bi zena potezala veze da brise ovaj gore link? :hmm: mozda pre muz...

Ne ulazim u to, nisam tvrdila ni da je neko brisao ili nije, činjenica je da dete nije odrastalo u zdravim uslovima, meni je drago ako se zaista poradilo na tom slučaju, kako kažu...I ako je istina da je dete zbrinuto.
Ovo dete nije ni prvi ni poslednji slučaj, što je činjenica, a odgovornost snosi čitavo društvo.

svakoga cuda za tri dana

tip je verovatno hteo da joj ukalja ugled, posto nista drugo nije uspeo
ali ni to nije uspeo, vecina zena se odmah stavila na njenu stranu
verovatno zbog one stare da muskarac obicno ganja dete kada zeli da zadrzi uticaj nad zenom
ni nasilje nam nije strano, komentarisu zene kako je verovatno bila pod stresom :roll:

sto ja videh zene koje su emotivno i fizicki zlostavljane, neke bezale kroz prozore i u druge drzave,
nisu se ovako praznile kroz "vaspitanje" malog deteta
ali, one nisu imale nikakvu sigurnost, ni materijalnu ni koju drugu
pa sta ja znam

svakoga cuda za tri dana

verovatno zbog one stare da muskarac obicno ganja dete kada zeli da zadrzi uticaj nad zenom
ni nasilje nam nije strano, komentarisu zene kako je verovatno bila pod stresom :roll:

sto ja videh zene koje su emotivno i fizicki zlostavljane, neke bezale kroz prozore i u druge drzave,
pa sta ja znam

Па није се већина жена ставила на њену страну, колико сам ја читала.

Углавном су се сви згражавали, без обзира на пол.

И насиље над дететом се не може правдати нечијом исфрустрираношћу и незадовољством.

Ништа не може да оправда такве ствари.

svakoga cuda za tri dana

pa sta ja znam

Odakle ti to da je vecina zena podrzava? Hoces da kazes da zene koje cuvaju svoju decu imaju i za pravo da lece svoje frustracije na njima, jer deca su slabija i , za razliku od oceva, ne mogu da uzvrate. Jos se ovo samozivo stvorenje od zene zali kako joj je povredip ruku " kad ces prestati da me povredjujes...." Fuj!!!! Sa ovakvim ponasanjem prema svom detetu svoju "titulu" moze da okaci samo macki o rep!

Odakle ti to da je vecina zena podrzava? Hoces da kazes da zene koje cuvaju svoju decu imaju i za pravo da lece svoje frustracije na njima, jer deca su slabija i , za razliku od oceva, ne mogu da uzvrate. Jos se ovo samozivo stvorenje od zene zali kako joj je povredip ruku " kad ces prestati da me povredjujes...." Fuj!!!! Sa ovakvim ponasanjem prema svom detetu svoju "titulu" moze da okaci samo macki o rep!

samoziva babuskara !!! - meni odmah palo na pamet kako sam videla snimak

Valjda je to poenta, da joj se naruši ugled, tj. da je skinu sa trona nedodirljivosti, da bi konačno zakon i za nju počeo da važi.

ona zakone nije prekirsila i dete nije ugrozila ni u jednom trenutku
ne postoji zakon protiv samozivosti ili neobozavanja deteta
dosta dece onda ne bi imalo primarne roditelje
a protiv dosta UNI profesora su podizane krivicne optuzbe, raznih profila pa nikada nikom nista nije bilo
neki se cak i hvale pred svim studentima, kako je npr podignuta 14-ta optuzba za sex. uznemiravanje i maltretiranje studentkinja

ovde otac samo besni u prazno, narusava ugled pred jadnim malim covekom, a adresama i napujdava nekog labilnog

ona zakone nije prekirsila i dete nije ugrozila ni u jednom trenutku
ne postoji zakon protiv samozivosti ili neobozavanja deteta
dosta dece onda ne bi imalo primarne roditelje
a protiv dosta UNI profesora su podizane krivicne optuzbe, raznih profila pa nikada nikom nista nije bilo
neki se cak i hvale pred svim studentima, kako je npr podignuta 14-ta optuzba za sex. uznemiravanje i maltretiranje studentkinja

ovde otac samo besni u prazno, narusava ugled pred jadnim malim covekom, a adresama i napujdava nekog labilnog

zakonom je zabranjeno udarati decu,pa znam da je bila neka riba u posti ili gde god,da je lupila samar detetu pa da je bilo problema,znaci samo za samar,bilo u novinama ,a ova se izivljava tuce ga svaki dan......sto nju ne tuku svaki dan..
a imas i ovaj opsti protokol o zastiti dece
http://inkluzivno-obrazovanje.rs/fi...itu-dece-od-zlostavljanja-i-zanemarivanja.pdf

Poslednja izmena:
zakonom je zabranjeno udarati decu,pa znam da je bila neka riba u posti ili gde god,da je lupila samar detetu pa da je bilo problema,znaci samo za samar,bilo u novinama ,a ova se izivljava tuce ga svaki dan......sto nju ne tuku svaki dan..
a imas i ovaj opsti protokol o zastiti dece
http://inkluzivno-obrazovanje.rs/fi...itu-dece-od-zlostavljanja-i-zanemarivanja.pdf

strucnjaci su zakljucili da je problem otac koji je emotivno zlostavljao

dete ce moci sa dal 12-14 god preci kod oca ako bude zeleo

a zakoni su promotivnog karaktera ovde, cisto masu njima da pokazu da postoje

cek ono tamo pasivno bice emotivno zlostavlja onog nerazumnog monstruma?oni su zakljucili da je on vrsio pritisak na njenu krhku gradjuXDDDDja ne verujem..O.o

I onda je u redu da se ona onako iživljava na detetu?
Da nisi ti bila jedna od tih koji su dete dodelili majci? Pošto vidim da si upućena, a držiš joj stranu što je nečuveno!

I onda je u redu da se ona onako iživljava na detetu?
Da nisi ti bila jedna od tih koji su dete dodelili majci? Pošto vidim da si upućena, a držiš joj stranu što je nečuveno!

nemam ja veze sa tim strukama, a ni ovako ne bih nista rekla slicno dok ne vidim obe strane
a porodica je intimno okruzenje, i ne moze niko sa strane tek tako da zna sta se tu desava

ja sam se zgrozila, narocito trenutkom kada kuka kako je povredjuje dete, ali mozda stvarno jeste to samo lupila
zgrozila sam se zato sto znam kako su reagovale zene iz mog okruzenja koje jesu fizicki i emotivno zlostavljane!
ali opet, svi su drugaciji, ja nemam pojma o tome i samo mi je zao deteta

a opet, verovatno ce mu biti bolje nego tamo nekom drugom klincu, koji nema istaknutog roditelja
bvz je skroz sto izgleda sve kao izivljavanje, posto sigurno je mogla da priusti pomoc, ako nije mogla sama da se postara za ete

i mi imamo visoku toleranciju na batinu iz raja

Jasno je meni da je neko psiho, ali da neko stoji, gleda, snima i objašnjava se sa njom...
Žena vrv ima problema sa postporođajnom depresijom ili nešto slično.
Ovo normalna osoba ne može da radi.
I nije tu fora samo sa fizičkim povređivanjem deteta, msm da čak i nije toliko strašno, ali jeste problem količina njenog besa u tim trenucima. Deluje mi čak kao da se kontroliše, šta bi bilo kad se ne bi kontrolisala....

Poslednja izmena:
Ja ne znam sto vam je problem da procitate temu? Ovo je snimano pre par godina i vesto montirano. U medjuvremenu dete raste uz majku koja je resila probleme uz pomoc strucnjaka, a otac sad iz osvete pokusava da joj napakosti, pa cak daje telefon i sl ne bi li joj se neki manijak nakacio. Mislim da on treba da bude krivicno gonjen zbog toga (ako vec nije).

ja procitala
na sudu vestacili kolege sto je direktan sukob interesa i pravno nedopustivo
sta ti vise treba
ako otac nije uticajan, da bi direktan sukob interesa bio vestacenje sa druge strane, to jeste nedopustivo
ministarstvo reaguje davajuci izjavu, a ne restriktivno na oca :confused:
izjava- dete jeste imalo status zlostavljanog, ali je mama bila emotivno zlostavljana ......

slazem se da zlostavljaci mogu biti sareni, pa da ih okolina dozivljava kao divne ljude
a prikaze zenu kao vesticu, da bi on ispao jos i zrtva etc ...

Back