gost 345037
Veoma poznat
- Poruka
- 12.543
jel tako
javi kad izleces pa znas onu nasu
lako cemo..![]()
Nisam sigurna da znam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel tako
javi kad izleces pa znas onu nasu
lako cemo..![]()

ehhh onda neznam,,,,bit ce ono nase......Nisam sigurna da znam![]()

ehhh onda neznam,,,,bit ce ono nase......
tesko cemo![]()
...oci mi se zatvaraju....moracu malo da spavam inace je rizik da pisem nesto pogresno 
de ostani jos maloU redu....oci mi se zatvaraju....moracu malo da spavam inace je rizik da pisem nesto pogresno
![]()

Sta vam je najveci strah u ljis-u? I da li ste mozda vec doziveli to od cega ste strahovali?
ajd bezi......U redu....oci mi se zatvaraju....moracu malo da spavam inace je rizik da pisem nesto pogresno
![]()

U redu....oci mi se zatvaraju....moracu malo da spavam inace je rizik da pisem nesto pogresno
![]()
Sta vam je najveci strah u ljis-u? I da li ste mozda vec doziveli to od cega ste strahovali?

Najveci strah mi je da provedem dug vremenski period sa nekom osobom a onda vidim da sam pogresio... Uvek gledam vreme kvalitetno da iskoristim, a to bi znacilo da sam ga potrosio uzalud... Naravno i da je najgore bude uvek i lepih trenutaka, ali svakako da bi ih mnogo vise bilo da si sa pravom osobom bio sve te godine.
potpisujemNa taj ćeš način izgubiti najljepši dio života; strahujući od razočaranja.
Opušteno i optimistično. to je najbolji način.
Najveci strah mi je da provedem dug vremenski period sa nekom osobom a onda vidim da sam pogresio... Uvek gledam vreme kvalitetno da iskoristim, a to bi znacilo da sam ga potrosio uzalud... Naravno i da je najgore bude uvek i lepih trenutaka, ali svakako da bi ih mnogo vise bilo da si sa pravom osobom bio sve te godine.
Na taj ćeš način izgubiti najljepši dio života; strahujući od razočaranja.
Opušteno i optimistično. to je najbolji način.
nije uzalud ako je bilo lepo dok je trajalo
Kažu da te obično strefi ono čega se plašiš.

bas takonije uzalud ako je bilo lepo dok je trajalo

nikad i nisamSta vam je najveci strah u ljis-u? I da li ste mozda vec doziveli to od cega ste strahovali?

Najveci strah bi mi bio da mi zena rodi tudje dete.![]()

kakve su statistike to vrlo lako moze da ti se desi![]()