Već sam postovala, ali sam juče dugo u krevetu pred spavanje razmišljala na ovu temu, čega se ja sada zapravo bojim?
Bojim se, da se opet lažno predstavljaju, pričaju prazne priče, baljezganje o praznim obećanjima...Bojim se izdaje. Da neće bitu tu, kada mi bude najpotrebnije. Bojim se izgubljenog vremena. Bojim se da budem povređena na najgnusnije načine, kroz uvrede, ponižavanja, omalovažavanja , obezvređivanja onoga šta jesam.
Bojim se, da me ne (za) voli, zbog mene, kao mene. Da se iza svega ne kriju neke zadnje namere, ciljevi, gde ja uopšte kao biće nisma važna i gde se ne pita šta košta - da me nema.
Bojim se, svega toga. I sada se boji sebe, što se svega toga bojim. Nekada nisam. Danas sam...gde si svi miševi. Dok ne postanu lav. Kakav lav? Strašan lavić
Sve to još jednom, da se ponovi...ja ne bih izdržala. Ovo beše pukom srećom, slučaja. Meni ej to strano, ja ne umem i ne znam da se nosim s tim. Moj je senzibilitet sasvim drugačiji. Tu nema šanse da možeš izvući glavu živu, a da ostaneš čista u duši. Ako i bude, bude na račun nečega, u vezi, tebe, kao ličnosti.
Toga željna nisam. Eto, ako su to strahovi...jesu. Moji su.
Ne ponosim se time, ali šta je tu je.
Biće bolje.
Jednog lepog i sunčanog li dana...