gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
A sto tako ?Dobar si. Meni minimalno 16 godina mlađa. 20/25 godina mlađa bi bilo najbolje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto tako ?Dobar si. Meni minimalno 16 godina mlađa. 20/25 godina mlađa bi bilo najbolje
Ne bih reklaOvo je online rijaliti.
Sta konkretno ?Kako vas ne mrzi da lupetate toliko gluposti...ajde neko realno i iskreno zezanje bilo bi interesantno...ovo je da zaplaces...
Ma ne vredja se, ali se pišu nebuloze.Ne bih rekla
Msm nisam tamo na politici
Ali ovde je ok situacija
Ne vredjaju se puno i to
Pa sav ovaj cirkuz fantazija...i ovakva lazna tema koja nema veze sa istinom,a prosle nedelje smo se pogubili pisajuci na njegovoj..i opet laz i neistina...Mozda vama lepo tako,meni nije...Sta konkretno ?
Pa dobroMa ne vredja se, ali se pišu nebuloze.
Nije to dobro nego ajde.Pa dobro
Nesto mi svejednoNije to dobro nego ajde.
Ma nisi mi odgovorio..Kontradiktornost i tako
ovo je lep odgovorčić ♡Pa sav ovaj cirkuz fantazija...i ovakva lazna tema koja nema veze sa istinom,a prosle nedelje smo se pogubili pisajuci na njegovoj..i opet laz i neistina...Mozda vama lepo tako,meni nije...
nije bilo nikakvih lazi da je bilo ne bi pitao sto da radimPa sav ovaj cirkuz fantazija...i ovakva lazna tema koja nema veze sa istinom,a prosle nedelje smo se pogubili pisajuci na njegovoj..i opet laz i neistina...Mozda vama lepo tako,meni nije...
pa placi ondaKako vas ne mrzi da lupetate toliko gluposti...ajde neko realno i iskreno zezanje bilo bi interesantno...ovo je da zaplaces...
...strah od zena i to opravdan
kad nijesi u stanju da je ostvaris kao zenu
a znas da ce te to kostati...
...dobio si sansu a ona azdaja...jbg....
...kad si mi vecCringe at this subhuman
Ona je musko...kad si mi vec
dala dijagnozu
onda procitan 'nesto' od Taise Abelar ili Florinde Doner...?
A kako objašnjavaš to da su nam se menstruacije uskladileOna je musko
Kad ti je vec dao dijagnozu
Vesticije trojstvoA kako objašnjavaš to da su nam se menstruacije uskladile
nisam htio ja vec onaBela kafo, postao si mi nekako drag
Iako si hteo nesto sa dosta mladjom osobom
Ne znam sto