strah od sveta

Problem?

Početnik
Poruka
6
Pa ovako: imam 14 god. sad cu 15 i idem u prvi razred srednje... svi koje poznajem su imali ili imaju vezu ali ne i ja. jednostano samopouzdanje mi je na nuli... sta da radim?kad god pogledam neku devojku koja mi se svidi, prvo zamislim da bi bilo dobro kad bi se smuvali, ali onda mi padne na pamet kako bi mogla da me odbije, ispali, ponizi... u osnovnoj su mi ortaci govorili da sam pi*ka a sad sam i ja poceo da verujem da to jesam...ima li neko neki savet jer se stidim da pitam nekog kog poznajem o tome. unapred hvala

:hahaha:

Ajde klinjo bezi bre u *****. Uf, a oni imaju koristi od toga sto su "vezi" u pichku lepu materinu.
Poljube se par puta,ufate jednom za sisu i to je kao veza. Koja si ti przenica od coveka,pa 80% tvoje generacije nije imalo decka ili devojku (ili su se vremena drasticno promenila od onog kad sam ja bio u tvojoj kozi)!

Tinejdzeri i ljudi su u globalu optereceni vezama, a na kraju dana to nije nista posebno, posebno u teen godinama. Treba lepo da te boli uvo kada ces imati prvu vezu i devojku, nigde ne stoji napisano da pre 16 moras da imas vezu a pre 18 da izgubis nevinost, to su samo neke ljudske gluposti. Lepo uzmi i radi nesto sto volis, neki zanimljiv hobi, prikljuci se mozda nekoj grupi, treniraj nesto, to ce ti mozda i pomoci da razvijes samopouzdanje, i ne opterecuj se vezama, sve ce doci u svoje vreme. Mozda je i bolje da udjes u vezu sa 17 nego sa 14 jer ces tada biti donekle zreliji.

I zapamti, nemoj slucajno da se zaljubis u prvu ribu ili da se istripujes da je volis.
Samo opusteno,tek si na pocetku i prva nije jedina i poslednja. Nije strasno i da nemas devojcicu i do 18te godine,sve ce doci na svoje,samo polako.

Još si ti mlad i zelen, nije ništa neobično što razmišljaš na taj način...
Kažeš, svi su imali ili imaju veze... ja nešto nisam ubedjena da je to tako, medju tim "svima" sigurno ima i onih koji se samo hvale, fantaziraju i maštaju, u to budi siguran. ;)
Plašiš se da bi devojka koja ti se svidja mogla da te odbije, ispali, ponizi...Pa ako ne pokušaš nikada nećeš saznati, da li bi ili ne bi, to treba uvek da ti bude u glavi.
Čak i da se to desi, ne bi trebalo da se obeshrabriš, ništa strašno, ni prva ni poslednja, ideš dalje. I to se skoro svima desi, pre ili kasnije, tako da ne bi bio ni prvi, ni jedini, ni najgori.
A što se drugova tiče, ne obraćaj puno pažnje i ne pridaj veliki značaj tome što pričaju, nema šta kome da se dokazuješ i pravdaš. Gledaj sebe i radi onako kako ti misliš i osećaš, ništa na silu i samo lagano. :)

шетају пера и ђока и примете девојку преко улице.
ђока пређе улицу и обрати јој се... и после пар минут доби шамарчину..
наставише обојица шетњу и пера констатова да се ђока сигурно напримао шамара.
"ал сам се и нањебао..."

:hahaha:

Ajde klinjo bezi bre u *****. Uf, a oni imaju koristi od toga sto su "vezi" u pichku lepu materinu.
Poljube se par puta,ufate jednom za sisu i to je kao veza. Koja si ti przenica od coveka,pa 80% tvoje generacije nije imalo decka ili devojku (ili su se vremena drasticno promenila od onog kad sam ja bio u tvojoj kozi)!

Veruj mi promenilo se XD U mom odeljenju svi se samo ebu, a neki jos nemaju 18 godina (ne kazem da ne treba pre 18., samo navodim detalj)... U prvom sednje bilo je odvodjenja u wc te ovaj *****, ovaj nije.... Danas sve poludelo xD Msm sad na ekskurziji u Italiji platili su crnkinju 150 evra i trojica je ebala xD Kako mi je zao sto nisam isao T.T Ali i devojka(bivsa) bi me ubila na mestu jer je isla na ekskurziju... Znaci ne bih se ziv vratio... A san mi je neka obojena zena...

Uf,al sam skrenuo s teme...

@Problem?

Pazi sad, veza u tim godinama nije sve na svetu. Ok mozda nije u redu da ti ja pricam jer sam ih i ja jurio i imao, ali veruj mi te veze su bezveze xD
Vremena jesu drugacija nego ranije i jeste da ti se brze "posreci" ali to je sve. Nema tu osecanja, nema nicega. Sad mozda je nekima tako bolje, nemam obavezu, ako me ostavi boli me uvce, ako me neka odbije opet te boli uvce... E sad, kasnije se javljaju neka osecanja, znam devojku koja je htela vene da sece zbog decka, znam decka koji je hteo da ubije trenutnog decka njegove bivse, znaci nimalo naivno. Na tebi je da se izboris i da izaberes koji tip veze i sta ocekujes od iste. Sto se tice straha, to izbaci, bas te briga iako ti kaze ne. Pa sta, kreni na sledecu, jedna mora da pristane. Opet mozda nije fer da ti ja pricam jer sam u malo komplikovanoj situaciji sto se tice devojaka i imam ebeni problem da nije da ne smem da pridjem devojci, vec necu, ne iz straha od odbijanja vec iz straha od zaletanja (previse puta mi se desilo)...

Tako da, sedi tu i uzivaj, naci ce se neka.

Veruj mi promenilo se XD U mom odeljenju svi se samo ebu, a neki jos nemaju 18 godina (ne kazem da ne treba pre 18., samo navodim detalj)... U prvom sednje bilo je odvodjenja u wc te ovaj *****, ovaj nije.... Danas sve poludelo xD Msm sad na ekskurziji u Italiji platili su crnkinju 150 evra i trojica je ebala xD Kako mi je zao sto nisam isao T.T Ali i devojka(bivsa) bi me ubila na mestu jer je isla na ekskurziju... Znaci ne bih se ziv vratio... A san mi je neka obojena zena...

Uf,al sam skrenuo s teme...

Tako da, sedi tu i uzivaj, naci ce se neka.

'Ebi ciganku...

@tema

Posto znam da neces imati muda da pridjes ribi bez obzira sta ti mi napisali ovde, ovako...
Pocni da se druzis sa par devojaka koje ti se svidjaju, nemoj ih muvati i nece te moci odbiti, osramotiti ili sta vec...posle par dana druzenja ces valjda dobiti neke informacije o tome da li imas sanse.
A da, u toku tog druzenja probaj da budes sto vise duhovit, za'ebavaj se s' njom, budi joj zanimljiv i sl. Ali nemoj da se predugo zadrzavas na tom "drugarstvu".
I ne opterecuj se time sto nisi imao devojku, to je totalno nebitno...evo pogledaj mene i moje drustvo, vecina mojih drugova je imalo vise veza od mene, a 100% sam bolji od njih po pitanju devojaka...jednostavno me ne zanima da muvam koju stignem, a tako ne treba ni druge samo to da zanima...a i u ostalom bitan je kvalitet, ne kvantitet...

Poslednja izmena:
'Ebi ciganku...

@tema

Posto znam da neces imati muda da pridjes ribi bez obzira sta ti mi napisali ovde, ovako...
Pocni da se druzis sa par devojaka koje ti se svidjaju, nemoj ih muvati i nece te moci odbiti, osramotiti ili sta vec...posle par dana druzenja ces valjda dobiti neke informacije o tome da li imas sanse.
A da, u toku tog druzenja probaj da budes sto vise duhovit, za'ebavaj se s' njom, budi joj zanimljiv i sl. Ali nemoj da se predugo zadrzavas na tom "drugarstvu".
I ne opterecuj se time sto nisi imao devojku, to je totalno nebitno...evo pogledaj mene i moje drustvo, vecina mojih drugova je imalo vise veza od mene, a 100% sam bolji od njih po pitanju devojaka...jednostavno me ne zanima da muvam koju stignem, a tako ne treba ni druge samo to da zanima...a i u ostalom bitan je kvantitet, ne kvalitet...
ček, šta si htio ovim da kažeš?

Evo, posto su svi dali neke ozbiljne savete, evo i ja da ti kazem...

Nisam ni ja imala dečka, tako da pola foruma i ceo RL misli da sam prsla, a mene pravo da ti kažem zabole uvo...
Samo što ti ja savetujem da ne obraćaš pažnju na mene, jer meni nema pomoći...:lol:

Nego, nije to strah od sveta, vec od devojaka...:lol:

Poslednja izmena:

Nisam ni ja imala dečka, tako da pola foruma i ceo RL misli da sam prsla, a mene pravo da ti kažem zabole uvo...
Samo što ti ja savetujem da ne obraćaš pažnju na mene, jer meni nema pomoći...:lol:

а јел имаш девојчицу?
ил се ти њих плашиш?

Mozemo da resimo taj problem ako hoces... :rumenko: :per:

Ako ti riba ( ili obrnutno za zenske ),ne da onu stvar,onda ti u ovo doba u sustini i ne treba. Koj' ce ti *****...Da ti bude privezak i da joj placas pice i da je castis svaki petak...Zajebi...Bolje da cirkam sa ekipom...Naravno ,ako daje,to je druga prica...

Pa ovako: imam 14 god. sad cu 15 i idem u prvi razred srednje... svi koje poznajem su imali ili imaju vezu ali ne i ja. jednostano samopouzdanje mi je na nuli... sta da radim?kad god pogledam neku devojku koja mi se svidi, prvo zamislim da bi bilo dobro kad bi se smuvali, ali onda mi padne na pamet kako bi mogla da me odbije, ispali, ponizi... u osnovnoj su mi ortaci govorili da sam pi*ka a sad sam i ja poceo da verujem da to jesam...ima li neko neki savet jer se stidim da pitam nekog kog poznajem o tome. unapred hvala

au
ti si decko cista nula :(

momak, mozes da se zatvoris u usamljenicku zonu sigurnosti i da kukas nad svojom sudbinom, ili da odes jedan prirodan normalan korak dalje i da startujes ribu koja ti se svidja
ili prosto da motas saku dok ne dodjes do amputacije

Back