Strah od prilazka devojkama....

• Začetnik teme Začetnik teme klik
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Strah od prilaženja devojaka je najjčešći problem kod muškaraca. Ono što ljudi treba da praktikuje jeste pravilo tri sekunde. Kada vidite devojku kojoj želite da priđete, Odmah u te tri sekunde priđite bez usturčavanja. Ako stanete da razmišljate tipa šta ako, da li, možda, videću itd stvar je propala idite kući.
Drugo ne postoji čarobna rečenica sa kojom se prilazi devojci, Možete sa jednostavno ćao itsl. Ono što je moje neko mišljenje posle upoznavanja devojkama ne treba postavljati zatvorena pitanja, na koji ćeš dobiti zatvore odgovor. Tipa odakle si, čime se baviš itsl. Već morate imati imati neku interesantnu priču kojoj će njoj probiuditi zainteresovanost od Vas.Posle će biti sve lakše...Samo hrabro..

Ma nemoj da im prilazis, niti da osecas obavezu da treba da pridjes. Nabices sebi tako stres. Gledaj da uzivas u atmosferi drustvu, zezaj se, izbaci iz glave uopste to da treba nekome da pridjes. A sto se straha tice, to je urodjeno, svi muskarci imaju strah od prilaska devojci.

Imam problem veliki za prilazenje devojkama.Niti sam ruzan niti glup,ali kada trebam da pridjem dolazi do problema.Gledaju me devojke kada izadjem,sve je kakao treba,ali kada trebam da ucinim korak ka upoznavanju zeznem stvar,i nista ne uradim.Sve se plasim da cu ostati bez reci i izblamirati se.Interesujeme vase misljnje,pogotovu devojaka!
jesi se setio do sad da im pridjes zguza:ceka:

Strah od prilaženja devojaka je najjčešći problem kod muškaraca. Ono što ljudi treba da praktikuje jeste pravilo tri sekunde. Kada vidite devojku kojoj želite da priđete, Odmah u te tri sekunde priđite bez usturčavanja. Ako stanete da razmišljate tipa šta ako, da li, možda, videću itd stvar je propala idite kući.
Drugo ne postoji čarobna rečenica sa kojom se prilazi devojci, Možete sa jednostavno ćao itsl. Ono što je moje neko mišljenje posle upoznavanja devojkama ne treba postavljati zatvorena pitanja, na koji ćeš dobiti zatvore odgovor. Tipa odakle si, čime se baviš itsl. Već morate imati imati neku interesantnu priču kojoj će njoj probiuditi zainteresovanost od Vas.Posle će biti sve lakše...Samo hrabro..
u fazonu
karo bi te
tvrd sam orah za tebe
imam jake zube
i dugacak jezik
sve mi je dugacko

bejah slep sve ove godine

Mislim da treba kao prvo da se opustis, ti previse razmisljas o tome.Pa sta ces joj reci , kako ces joj prici..Jednostavno kada prolazis pored devojke samo se zaustavi i kazi joj sta ti prvo padne na pamet.Znas, devojke,odnosno ja :roll: visem volim neku spontanost.Pre ce to ispasti luckasto i slatko , nego neki ustaljeni sabloni. Kao na pr."sto je ovde vrucina,hajde da izadjemo da se rashladimo". ili"izvini, mislim da ti dugujem pice". ali opet svaka devojka ce razlicito odreagovati.. :) :x
Ko zna mozda ti se i posreci :!:

Kad se kaze prvo sto padne na pamet pre se posreci da se dobije po pichci nego da se dobije ******. :lol:

Back