Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
i ja se plasim mraka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zelim da cuejm sta vi mislite o ovoj fobiji koja je svima nama urođena

Kad si mali lezis u mraku i cvikas od babaroge, onda malo porastes i otkrijes masturbacijuTad otprilike nestaje strah od mraka.

Pa, ko te tera da sediš u mraku u kući, ili da se smucaš gde nema svetla?zelim da cuejm sta vi mislite o ovoj fobiji koja je svima nama urođena
, sta reci osim da nam nije tog mraka danas kina nebih imala 600000000000000800808080808 coveka i mi nebih kupovali toliko jeftino robu od kineza 

zelim da cuejm sta vi mislite o ovoj fobiji koja je svima nama urođena

Pa mislim da treba da upalimo svetlo![]()
npr........groblje u ponoc?![]()
![]()

Ja sam se vozala na rolerima par puta nocu, na groblju. Nisam ja kriva sto volim mrak, a na groblju je lep put i onda moram tamo da se vozam
Inace, uglavnom se ne bojim mraka i cesto idem sama kuci (uvece tj. oko 2-3-4) iz grada (posto zivim na selu -.-), stavim slusalice i tako razmisljam o raznim glupostima, pevam u sebi itd. Nemam vremena kad da se bojim onog sto bi moglo da me saceka iza nekog drveta/coska, to mi ni ne padne na pamet. Mada jednom mi se desilo da sam pricala sa drugaricom o ubistvima, otmicama itd. i vracala sam se kuci i nije mi bilo bas prijatno bez obzira sto taj put dobro poznajem. Tako da ne plasim se mraka, vise me plasi da mi neko ne napadne sa ledja (mislim da ljude, a ne vestice, vampire itd.).
Mada volela bih da vidim nekad vesticu, da popricam sa njom![]()

Secam se da smo svi jednom izmislili da ima nekoga u jednoj prikolici koja je blizu moje zgrade i niko nije smeo da ode da pogleda tu prikolicu i posalju mene posto sam imala lampu i ja polako idem gledam imali sta posto sam trebala da obidjem celu prikolicu idem ja i idem i ovi se dogovore da me uplase i ode jedan sa druge strane i ja kad sam ga videla pocela da vristim,bacila sam onu lampu a ovi crkavaju od smeha zato odsad pazim i kad idem niz stepenice jer su me jednom uplasili dok sam silazila samo su iskocili
a imam tako smesne reakcije kad me neko uplasi pocnem da skacem ko majmunche 
P Ej druskane nisam ja bas toliko mala
ne stvarno nezezam se u zivotu nisam pogledala horor film,a kad sam htela odjurila sam u sobu posle 2 min. hahahaha Ja ti vise volim komedije kako kazu smeh je najbolji lek jos negde procitah da se prilikom smeha u mozgu luce supstance slicne heroinu i morfijumu to znaci da sam ja svakodnevno na nekim drogama xDDD 
xDD nepostoje,nepostoje odmah ti ja kazem ako nisi znao ranije
Ne smem ja ti stvarno kazem a ti takone stvarno nezezam se u zivotu nisam pogledala horor film,a kad sam htela odjurila sam u sobu posle 2 min. hahahaha Ja ti vise volim komedije kako kazu smeh je najbolji lek jos negde procitah da se prilikom smeha u mozgu luce supstance slicne heroinu i morfijumu to znaci da sam ja svakodnevno na nekim drogama xDDD
![]()

Mene samo dzukele plase po ulici kad idem jos kad je copor ja begam koliko god mogu,ovako nista vise...a da i strsljeni ose na tu foru xDhahahah ma super...Ej okreni se, buu!! xDD