Strah od lepote

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Pa mili moji,

da vas čujem, da li ste se kad uplašili od neke prelepe žene, kao i vi Dame, od lepog zgodnog muškarca?

Kako ste se osečali, i šta vas sprečilo da uđete u kontakt, šemu? :lol:

thumbnail.php

Sad ce razni hrabri sajberasi da lupetaju gluposti ali lepih zena nema bas mnogo pa do njih dolaze samo najbolji.Mnoge od takvih imaju propale brakove jer ne mogu da procene musjkarce.Njima se udvara previse muskaraca i cesto prolaze oni koji najbolje glume ili cistim slucajem ispadnu ozbiljni i ako znamo da je vecina ljudi nesposobna za normalnu porodicu pa zato i imam ovakav mortalitet.Sa druge strani vidimo na ulici gomilu zena koje iskreno mene ne bi stimulisale izgledom. Evo da vam pokazem moju zenu koja imam 45 g i cetvoro dece.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd....x720/1379307_680595911976474_1202666679_n.jpg

Sad ce razni hrabri sajberasi da lupetaju gluposti ali lepih zena nema bas mnogo pa do njih dolaze samo najbolji.Mnoge od takvih imaju propale brakove jer ne mogu da procene musjkarce.Njima se udvara previse muskaraca i cesto prolaze oni koji najbolje glume ili cistim slucajem ispadnu ozbiljni i ako znamo da je vecina ljudi nesposobna za normalnu porodicu pa zato i imam ovakav mortalitet.Sa druge strani vidimo na ulici gomilu zena koje iskreno mene ne bi stimulisale izgledom. Evo da vam pokazem moju zenu koja imam 45 g i cetvoro dece.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd....x720/1379307_680595911976474_1202666679_n.jpg

evo i ja da tebi pokazem kakav je izbor jednog od takvih najboljih muskaraca

970749660966450641794443-1.jpg

- - - - - - - - - -

Pa mili moji,

da vas čujem, da li ste se kad uplašili od neke prelepe žene, kao i vi Dame, od lepog zgodnog muškarca?

]

pa uplasili bi se, kako se ne bi uplasili
sprecio bi nas strah da udjemo u kontakt, semu

Pa mili moji,

thumbnail.php

Naše žene tvrde da je svaki lepi muškarac gej.:think: Ajd dobro, neka im bude.
Ma kakvi uplašio. Obožavam da sam u društvu lepe žene i nikada se nisam uplašio lepe žene.

Uffff....

Govoriš o javnim ženama, koje i jesu predmet napadanja mnogih muškaraca iz svih drugih razloga, osim iz ljubavi...
Pa samo ime ti govori JAVNE ŽENE, zar ti treba crtati?
I kakve veze one imaju sa normalnim životom, normalnom odnosu muškarca i žene?
Sve su žene lepe, svaka na svoj način... :lol:

I večinom, više od pola žena Srbije je mnogo lepša od javnih žena, obrati malo pažnju na realu... :lol:

Da smem, slikao bih svoje sugrađanke po gradu, javnim ustanovama, da vidiš šta je prava lepota! :lol:

Poslednja izmena:

a lice?

Ти си од камена?

Промени веру...

Nisam od kamena, i ne mislim da menjam veru....
Fizicka lepota je znak zdravlja i da je sve u redu :)

Jedino moze da me odbije ako je muskarac lep, pa samo na to misli kako da se sredi i svaki dan ide u teretanu...

a ne mislim uopste na intelektualne i duhovne stvari .... tada mi ta fizicka lepota nije dovoljna da bi zelela da budem u vezi sa tom osobom :hvala:

Ne plašim se lepih ljudi ni najmanje, tremu imam od ljudi čiji me um fascinira, koji čine da mi mozak radi grozničavo, sa kojima je komunikacija neprekidan tok kroz razne nivoe, vrtoglava spuštanja i podizanja, kad sve zvoni oko mene, izazov da budem najbolja što mogu, da moj odgovor izazove nova pitanja i isti takav osećaj u njemu, a onda nazad ka meni, interakcija, fluid koji teče nesmetano i pojačava intezitet.
Dajem ti a ti mi vrati obogaćeno sobom, uzvraćam ti jednako dok se ne prekine negde usput ta energija i nestane, ili poludimo zajedno. :p

Poslednja izmena:
I da dodam, imam lepih ljudi koji su bili posle dva minuta priče tako dosadni ili čak i teški isprazni smarači pa je ta lepota izbledela brzinom svetlosti, i obrnuto da neko sasvim običan posle jedne sekunde izazove najveće treme i pogubljenje svojim rečima.

Ne plašim se lepih ljudi ni najmanje, tremu imam od ljudi čiji me um fascinira, koji čine da mi mozak radi grozničavo, sa kojima je komunikacija neprekidan tok kroz razne nivoe, vrtoglava spuštanja i podizanja, kad sve zvoni oko mene, izazov da budem najbolja što mogu, da moj odgovor izazove nova pitanja i isti takav osećaj u njemu, a onda nazad ka meni, interakcija, fluid koji teče nesmetano i pojačava intezitet.
Dajem ti a ti mi vrati obogaćeno sobom, uzvraćam ti jednako dok se ne prekine negde usput ta energija i nestane, ili poludimo zajedno. :p

:heart:
Vau! Ja isto takodje volim takve muskarce. Sve je to ok, samo jos i da su slatki.:heart:

Back