Strah i panika

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao i ja se bojim dosta stvari.Recimo jednom sam isla kod ujne i bilo je se smrklo vec je bio mrak i vidim ja iz daljine nekog coveka kako stoji posmatra i krene ti on za mnom ja sam pocela da trcim kao luda sva sreca da je zgrada odmah tu bila u blizini i dotrcala sam uletela u zgradu srce mi je lupalo sto na sat nikada to necu zaboraviti od tada uvek sa nekim idem negde ne idem po noci vise sama mnogo se bojim...Bilo je dosta jos stvari koje su mi se desila i uvek me uhvati strah i odmah se uzpanicarim...Onda u trgovini jedan covek celo vreme zamnom je isao gde god ja vidim njega ja u radnju sa obucom on se vraca kao nesto posmatra a kud god ja tu i on jaooooo ja sam se bas prepala...Imam dosta jos tih prica ali ima jedna mnogo strasna i to zna i moj bivis jer je i on bio sa mnom znaci nisam ja to umislila nego je i on to cuo mi o tome nismo bas rekli nikome ja sam rekla svojima ali ne pricam puno o tome inace te price o duhovima i to nisam bas nesto mnogo verovala u to ali jednom dok sam bila sa bivsim sedeli smo u nasoj sobi.To je kuca njegovih roditelja i imali su veliku kucu mi smo bili na drugom spratu i nesto smo pricali nikog nije bilo kod kuce njegovi roditelji imaju restoran i oni budu po celi dan gore.Brat mu je bio izasao vani...Bilo je negde 11 sati navece i mi smo sedeli i pricali nesto i posle je on nesto pregledao a ja sam citala neku knjigu a odmah do nase sobe je njegovog brata soba i cujem ja nesto se kao okrece na stolici.Zvuk skripa stolice ali u sobi nikoga nema jaooooooooooooooooooo ja se sva najezim dok ovo sada pisem nikada to necu zaboraviti i pocen da skripi kozna stolica koja je kod kompijutera kao da neko tu sedi i okrece se namerno skripi ja sam se prislonila uza zid i slusala i Zoran je to cuo i on ti uzme pistolj i izade da vidi sta je to u sobi upali svetlo tamo nema nista nikoga nema u kuci i da je neko bio odma bi ga tu uhvatili...On se vrati u sobu nasu i zakljuca vrata kad ono nesto puce lupi u nasa vrata i zakrista onako strasno kao covek i neka vrsta zivotinje slicno kozi nemam pojma samo znam da je jezivo i vrisnu jako i kao da poce da lupa stepenicama on izade i odjednom nista nema jaoooooooooooooooooooo ja se sva najezim ovo je ziva istina i on je bio svedok samo sto ja o tome nikome nepricam mi smo se odmah odselili iz te kuce mislim planirali smo da kupimo kucu ali posle toga ja nisam mogla da spavam.Nemam pojma sta je bilo ali je bilo mnogo strasno.Zanima me da li se nekom nesto slicno desilo u vezi duhova ili necega???
POZDRAV OD SVETLANE... :)

Back