Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 83.119
svi smo mi nastali neplaniranoZamisli da dajes narodu testove za anatomiju i IQ testove....ubijes ih u pojam...
priebalo se...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi smo mi nastali neplaniranoZamisli da dajes narodu testove za anatomiju i IQ testove....ubijes ih u pojam...
Autorska.
Svi konstatuju teška situacija u pogledu nataliteta, mortalitet veći od nataliteta, nestaje naroda a niko ne nudi rešenje. Pa da ja pokušam, sa predlogom 100 evra po detetu, do 18 godina života, koje nastavi školovanje do 25 godine života.
Za sve kategorije, zaposlene i nezaposlene. Za nezaposlene +50 odsto više.
Izgleda najveći je problem što nikome nije ni stalo da se rešava problem, jer da jeste država bi izdvojila sredstva iz budžeta za tu namenu, kao što se izdvaja za penzije, bilo fond, bilo budžet ali bi se sredstva za podsticaj natalitetu pronašla.
Ovde se diskutuje o Srbiji a ne o Arapima. U Srbiji je skolovanje takodje besplatno.Kod Gadafija je skolovanje ,struja ...bilo besplatno ,to je bila moderna drzava a ne ove banana prcije.
Гадафијева држава је пропала.
Ma lupaju nije niko dobijao 50.000
po zakonu postoji ograničenje - 38 puta
valjda računaju da je toliko pokušaja dovoljno da shvatiš neke stvari
39-ti put ti objasne da žena koju zamišljaš ne postoji ni u idejnom projektu Gospoda Boga
muslimani mogu imati 4 zene
200.000 doloresa
Nije niko dobijao 50k u keshuNije lupanje vec cinjenica
Libija nije imala vanjskog duga i imala je 150 milijardi dolara rezervi
Gradio je i najveci projekat irigacije na svetu
https://www.water-technology.net/projects/gmr
Nafta je kostala 0.14$/litar
Nije uopće problem što vas Vučić zahebaje. On je političar i to mu je posao, mislim, veslat budale. Zabrinjavajuće je što ima toliko budala koje mu vjeruju.
Komšija kakava stara, kakvo zakonodavstvo , jeli vidiš ti da različite struke lekari imaju zgrade i klinike a još rarde u državnim bolnicama .Pitam za zakonodavstvo u Srbiji.
Da li stara može odfurati svoju neodgovornu maloljetnu kćer i u dogovori s njom zatražiti abortus?
Pa pitam zašto to ne napravi legalno, jbtKomšija kakava stara, kakvo zakonodavstvo , jeli vidiš ti da različite struke lekari imaju zgrade i klinike a još rarde u državnim bolnicama .
Pričamoo nelaegalnim abortusima , ode u ordinaciju sama, sa roditeljima ili starijim momkom ako joj je uopšte momak , dogovori se i plati .
Misliš da će neko privatno da odbije pare.
Nema finansijska politika niti standard u društvu veze sa natalitetom. Prosto ljudi neće da prave decu.Autorska.
Svi konstatuju teška situacija u pogledu nataliteta, mortalitet veći od nataliteta, nestaje naroda a niko ne nudi rešenje. Pa da ja pokušam, sa predlogom 100 evra po detetu, do 18 godina života, koje nastavi školovanje do 25 godine života.
Za sve kategorije, zaposlene i nezaposlene. Za nezaposlene +50 odsto više.
Izgleda najveći je problem što nikome nije ni stalo da se rešava problem, jer da jeste država bi izdvojila sredstva iz budžeta za tu namenu, kao što se izdvaja za penzije, bilo fond, bilo budžet ali bi se sredstva za podsticaj natalitetu pronašla.
Najbrže su se namnožili Hrvati u Herceg-Blajburgu! CCCCMeni nije jasno kako to Srbi imaju problem s natalitetom, a poznato je da su qurati i da oduvijek imaju najbrži i najveći demografski rast na svijetu.
Zna se da se nitko ne multiplicira tako brzo kao Srbi.
Zasto se mucii s tim? Uvoziti mladu radnu i skolovanu snagu iz Afrike Indije i Pakistana
![]()