Stotinu evra naknade po detetu od rođenja do 18 godina života a koja nastave školovanje do 25 godine, rešenje za natalitet.

Stotinu evra naknade po detetu od rođenja do 18 godina života a koja nastave školovanje do 25 godine

• Da

glasova: 3 33,3%
  • Ne

glasova: 6 66,7%

• Ukupno glasova
    9
Autorska.

Svi konstatuju teška situacija u pogledu nataliteta, mortalitet veći od nataliteta, nestaje naroda a niko ne nudi rešenje. Pa da ja pokušam, sa predlogom 100 evra po detetu, do 18 godina života, koje nastavi školovanje do 25 godine života.

Za sve kategorije, zaposlene i nezaposlene. Za nezaposlene +50 odsto više.

Izgleda najveći je problem što nikome nije ni stalo da se rešava problem, jer da jeste država bi izdvojila sredstva iz budžeta za tu namenu, kao što se izdvaja za penzije, bilo fond, bilo budžet ali bi se sredstva za podsticaj natalitetu pronašla.

Autore,

Kad ćeš da nadoknadiš 500 evra?

Potpis: Dobitnik opklade

po zakonu postoji ograničenje - 38 puta
valjda računaju da je toliko pokušaja dovoljno da shvatiš neke stvari

39-ti put ti objasne da žena koju zamišljaš ne postoji ni u idejnom projektu Gospoda Boga

muslimani mogu imati 4 zene

200.000 doloresa

Nije uopće problem što vas Vučić zahebaje. On je političar i to mu je posao, mislim, veslat budale. Zabrinjavajuće je što ima toliko budala koje mu vjeruju.

Toga nikad nije manjkalo...onima koji su kako kažeš ''veslali budale'' pre 50 godina i dan danas se pišu hvalospevi

Nekada sam mislio da će se broj ''preveslanih budala '' ipak smanjivati ali me uvek demantuju...

Pitam za zakonodavstvo u Srbiji.
Da li stara može odfurati svoju neodgovornu maloljetnu kćer i u dogovori s njom zatražiti abortus?
Komšija kakava stara, kakvo zakonodavstvo , jeli vidiš ti da različite struke lekari imaju zgrade i klinike a još rarde u državnim bolnicama .
Pričamoo nelaegalnim abortusima , ode u ordinaciju sama, sa roditeljima ili starijim momkom ako joj je uopšte momak , dogovori se i plati .
Misliš da će neko privatno da odbije pare.

Komšija kakava stara, kakvo zakonodavstvo , jeli vidiš ti da različite struke lekari imaju zgrade i klinike a još rarde u državnim bolnicama .
Pričamoo nelaegalnim abortusima , ode u ordinaciju sama, sa roditeljima ili starijim momkom ako joj je uopšte momak , dogovori se i plati .
Misliš da će neko privatno da odbije pare.
Pa pitam zašto to ne napravi legalno, jbt :roll:

Autorska.

Svi konstatuju teška situacija u pogledu nataliteta, mortalitet veći od nataliteta, nestaje naroda a niko ne nudi rešenje. Pa da ja pokušam, sa predlogom 100 evra po detetu, do 18 godina života, koje nastavi školovanje do 25 godine života.

Za sve kategorije, zaposlene i nezaposlene. Za nezaposlene +50 odsto više.

Izgleda najveći je problem što nikome nije ni stalo da se rešava problem, jer da jeste država bi izdvojila sredstva iz budžeta za tu namenu, kao što se izdvaja za penzije, bilo fond, bilo budžet ali bi se sredstva za podsticaj natalitetu pronašla.
Nema finansijska politika niti standard u društvu veze sa natalitetom. Prosto ljudi neće da prave decu.

Potrebno je imati pravnu a ne fašističku državu da bis e pravila deca. Niko nije lud da stvori malo biće i upropasti mu život za 100 eur. Jel si lud?

Što ti stalno imaš neke glupe ideje?

Kakav ste bre to narod poremećen...

Meni nije jasno kako to Srbi imaju problem s natalitetom, a poznato je da su qurati i da oduvijek imaju najbrži i najveći demografski rast na svijetu. :think:

Zna se da se nitko ne multiplicira tako brzo kao Srbi.
Najbrže su se namnožili Hrvati u Herceg-Blajburgu! CCCC 👀👂👂:)

Zasto se mucii s tim? Uvoziti mladu radnu i skolovanu snagu iz Afrike Indije i Pakistana

002564bc674513488c3c10.jpg

Da.

Broj stanovnika u Srbiji u 2020. godini procenjen je na 6.899.126, saopštio je Republički zavod za statistiku (RZS).

Istovremeno, proces demografskog starenja stanovništva manifestuje se niskim i stalno opadajućim učešćem mladih, kao i visokim i kontinuirano rastućim udelom starih u ukupnom stanovništvu, navodi RZS. U 2020. godini udeo osoba koje su starije od 65 godina iznosi 21,1 odsto, a mlađih od 15 godina ima 14,3 odsto. Najveći udeo starijih od 65 godina zabeležen je u Zaječarskoj oblasti (28,9 odsto), u kojoj je istovremeno i najmanji udeo stanovništva mlađeg od 15 godina (11,2 odsto).

https://www.021.rs/story/Info/Srbij...u-Srbiji-svaki-peti-stariji-od-65-godina.html

Back