IvanaZ:
Cim je usla on nagazi i skrene sa puta u neku nedodjiju, samo njive i suma...
Heh ovo me podseti...jednom sam i ja zavrsila u sumi u sred mraka, a cak nisam ni stopirala...Bila klinka...
Bio je neki koncert kod Hajducke cesme, obelezavali kao neki jubilej od onog cuvenog koncerta Belog dugmeta, a organizator je bio neki savez motorista...Ja otisla sa svecom i ponele foto aparat da se slikamo. Zapela ona, hoce pored nekih parkiranih motora i naravno cim smo prisle nadjose se tu i vlasnici tih motora. Odmah se ponudili da nas oni slikaju i da se slobodno popnemo na motore...Slikale se mi i tu ti jedan od njih meni kaze hoces da te malo provozam. Ja pogledala, vidim ulica zatvorena za saobracaj ima nekih dvadesetak metara do tih znakova, pa reko sto da ne...Tjurka

...ko da ulica nema dva kraja

...on naravno okrene motor i odosmo mi u Kosutnjak...u mrak :shock:...kokos

...i naravno usput krene pipkanje, on mi stavi ruku na koleno, ja je sklonim, pa mi onda kaze slobodno se ti uhvati za mene cvrsce i nagazi po gasu, ne bih li ga ja obgrlila, a ja tvrdoglava se uhvatila pozadi sedista...E onda je stao u sred sume i tu ti krene lagano jurenje oko motora

, pa necu ti ja nista, samo da te poljubim :shock:, a jok, reko, mene ceka decko dole, pa sta ima veze, ako je decko dole...I tako par minuta...i meni onda pukne film (nisam se uplasila jer je to moj kraj, znam svaku stazu i po mraku, a i ne moze da ostavi motor pa mene da juri po sumi

, al mi je bila frka za svecu posto je ostala sa onim drugim tipom). Reko: Oces ti mene da vratis dole ili da ja idem peske? I onako otresito krenem dole, a on onako zbunjen videci da ja bez pardona nestajem u mraku rece: Ma nisi ti normalna...i ode...Kad sam sisla sveca je taman bila krenula sa tim drugim tipom da nas traze. Ispostavilo se da se njih dvojica uopste ne poznaju i da je on normalan i OK i cak je u medjuvremenu odvezao jednu nasu drugaricu na prevoz do Dedinja...
Elem, mladost ludost...Tako je to kad neko ima vise srece nego pameti...:wink:
A ja od tad vise ne sedam na motor ako ulica nije zatvorena sa obe strane