СТОП АБОРТУСУ !

За или против абортуса.

• Подржавам абортус.

• Неподржавам абортус.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Život počinje kad se spoje muška i ženska čelija !

Pa pri pokušaju začeća ugine oko 300 miliona spermatozoida !

Masturbacija nije ubistvo, abortus jeste !

Netacno.

Posle oplodjenja jajna celija putuje 6-7 dana dok ne stigne do materice, a cak ni tad nije sigurno da ce da ostane tu, 80 % i vise oplodjenih jajnih celija se ne usadi u matericu i zena dobije redovnu menstruaciju,znaci po tebi kad god zena dobije mecu ona izvrsi abortus ako je slucajno bilo oplodjene jajne celije :lol:

Opet patetika.
Šta nije mogla da izabere? Deca se vole, zalete se... Verujem da je svima nama, ili kod bar 90% nas prvi put bio nezaštićen?! Ili ste vi pre seksa kao klinci razmišljali samo o tome da nabavite kondom. Naravno da je neodgovorno, ali tinejđeri i odgovornost su dve dijametralno različite stvari...

'el su ta "deca sto se vole i zalecu se" opravdanje za ubijanje beba?

koga bre briga sto se njima omaklo? i meni se omakla prva trudnoca pa nisam abortirala...

Poslednja izmena:
Е то је патетика.

Имаш разумевања за то "дете" што се "залетело", а немаш за оно које покушава да се роди. :roll:

Ti pričaš o njima kao o živim, samosvesnim bićima... Ne pokušava dete da se rodi, to je prirodni proces. Prirodni proces se prekida kad neko nije spreman da rodi i to je to. Nije da podržavam ili nešto slično, ali imam razumevanja, svakako...

To nije podeljeno misljenje,nego striktno protiv abortusa.

Jer zbog cega si ti za abortus takvih slucajeva je 0,0000001 procenata.

A u 99,99999 procenata klinke izmedju 16 i 19 koje u u ko zna kojoj jazbini "zaradile" trudnocu,i takve kiklope od zena uglavno brane majke,ocevi a braca su najglasnija,e zbog takvih debila ce neko reci da je 50 procenata ljudi za abortus.

I to sto kazes. :D

rekla sam ti...pitaj svakog ginekologa, reci ce ti...

Pa ako će mi reći svaki ginekolog, onda sigurno ima i milion linkova koji će to da potkrepe.

'el su ta "deca sto se vole i zalecu se" opravdanje za ubijanje beba?

koga bre briga sto se njima omaklo?

Nisu opravdanje hiljaditi put, ali mogu se razumeti, ne? Čuj, koga briga? Pa koga onda, tom logikom, briga što ona neće da rodi?

Mene zaista cudi da ljudi nisu obavesteni da je sve na svetu sto se razvija zivo bice.

Dakle,pocev od atoma.

Ako je atom zivo bice a milijardama bilijardi slozenije bice poput fetusa nije,ne znam kojoj morbidnom logikom.

I kamen je od atoma sastavljen pa nije ziv i ne oseca.

Fetus oseca bol tek od treceg tromesecja kad mu se mozak dovoljno razvije a srce kuca od osme nedelje, abortusi se nikad ne rade posle osme nedelje osim ako nije otkriveno nesto sto nije u redu sa fetusom.

Netacno.

Posle oplodjenja jajna celija putuje 6-7 dana dok ne stigne do materice, a cak ni tad nije sigurno da ce da ostane tu, 80 % i vise oplodjenih jajnih celija se ne usadi u matericu i zena dobije redovnu menstruaciju,znaci po tebi kad god zena dobije mecu ona izvrsi abortus ako je slucajno bilo oplodjene jajne celije :lol:
Једно је природни процес, друго је насилно убијање плода.
Па деси се и да плод угине у току трудноће и ја те питам јел то исто што и абортус?
80 % i vise oplodjenih jajnih celija se ne usadi u matericu
Шта лупаш бре? Сперматозоди оплоде највише једну јајну ћелију, евентуално више ако су у питању близанци.
Kako moze da oseca bol ako mozak nije aktivan?

A srce fetusa pocinje da bije tek oko osme nedelje.
Ти стварно мислиш да њих ништа не боли?

Pa ako će mi reći svaki ginekolog, onda sigurno ima i milion linkova koji će to da potkrepe.

Nisu opravdanje hiljaditi put, ali mogu se razumeti, ne? Čuj, koga briga? Pa koga onda, tom logikom, briga što ona neće da rodi?

znas sta, neka onda kupi lutku kod kineza pa ako uvidi da ipak nece da rodi, neka baci tu lutku u djubre, a tu nezeljenu bebu da nekome na usvajanje...

gde da ti nadjem link kad sam ja to neborjeno puta usmeno cula? potrudi se, cuces i ti...

Fetus oseca bol tek od treceg tromesecja kad mu se mozak dovoljno razvije a srce kuca od osme nedelje, abortusi se nikad ne rade posle osme nedelje osim ako nije otkriveno nesto sto nije u redu sa fetusom.

E sad,da li atom,ameba i fetus osecaju bol u odredjenom trenutku nisam strucan,ali je jasno da se radi o zivim bicima.

Bol osecaju,samo da li taj osecaj nastaje prelaskom na vishi nivo zivota ili tokom samog razvitka u odredjenoj nedelji nisam bas sasvim siguran da kazem.

:hahaha:Ma jok,ti ga ubijas a on bleji i cereka se.

Pa sta je cudno u tome sto kad nekog ubijas oseca bol,ne kapiram sta ce ti za to link:hahaha:

Ponovo, ona nisu svesna samih sebe (bebe u razvitku), nervni sistem im nije u funkciji do određenog meseca (nzm kog...)

cim ima mozak i srce naravno da je zivo i samosvesno bice...

jesi li ikada cuo otkucaje srca fetusa?

Da, a jesi li kad čula da fetus koristi mozak i da mu se ne sviđa šta majka jede ili mu smeta to kako se majka kreće, ovo, ono... Srce je samo prirodna mašina dok se mozak ne "uključi" !

Једно је природни процес, друго је насилно убијање плода.
Па деси се и да плод угине у току трудноће и ја те питам јел то исто што и абортус?

Шта лупаш бре? Сперматозоди оплоде највише једну јајну ћелију, евентуално више ако су у питању близанци.

Ти стварно мислиш да њих ништа не боли?

sta lupas ti leba ti? :lol:

80% oplodjenih jajnih celija se ne usadi u matericu.

sta si ti mislio? Da je to automatski proces, cim svrsis u pi.cu garant ce riba da zatrudni? :lol:

Mnoge zene i ne znaju da su bile trudne na taj nacin.

Ne pricam o jednoj zeni nego o svim zenama :hahaha:

Poslednja izmena:

sve si pogresno rekao...srce i mozak su vec u sestoj nedelji razvijeni...a abortusi se obicno ne rade posle 12 nedelje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back