Stojadinović rastura radikale - obavezno pročitati

Kakva glupost. Zemlje "visokog standarda" su odavno resile svoja nacionalna pitanja u smislu u kome to pitanje nije reseno u srpskom slucaju. Deo teritorije Srbije je okupiran, veliki deo srpskog naroda nalazi se u tamnici naroda pod nazivom "BiH", znacajan deo srpskog naroda proteran je za svojih ognjista u hrvatskoj...
Moćne zemlje jesu rešile svoja nacionalna pitanja i sada svoju dominantnost ispoljavaju na manjim narodima.zašto smo mi baš izabrani?Verovatno Englezima i SAD je potrebna neka slaba tačka u Evropi da bi se oni pojavili kao "mirotvorci".Srbiji je važno kako će se prilagoditi u svetskoj politici.U najtežim trenucima je potrebno biti hladnokrvan i donositi odluke,a Srbi -izdržaćemo,j....... im kevu,previše se uzdamo u nazovi prijateljske zemlje,neznamo sa kim da sarađujemo Turska-Austrougaska,Rusija_zapad,SAD-Rusija,EU_Rusi,večite dileme.na ovim prostorima nisu prošli jedino Indijanci i Eskimi i koji entuzijazam treba imati da bi stvorio državu na ovom prostoru.dobro je da postojimo kao narod.

Jako me zanima zasto u svom profilu koristis ime Borisa Tadica-Francetica?Sta znaci ovo Francetic molim te objasni.....ili ko god drugi zna sta je pisac hteo da kaze nek izvoli.Hvala unapred

Francetići su čuvena ustaška familija... Jure Francetić komandant elitne ''Crne Legije''...
Mislim da se neko iz Tadićeve familije preziva baš isto tako, mama valjda, nisam siguran...

Н
Kad nisi siguran ti volis da lazes, a? I to bas napadajuci neciju majku, samo zato sto je majka osobe prema kojoj imas patoloski odnos.

No da ne odemo u patetiku bedo radikalska, devojacko prezime majke Borisa Tadica je Kicanovic.

Нешто не бих баш био сигуран, има људи који јавно тврде да је направио "исправку" у својој биографији по том питању... не знам... ипак ти то провери још једном...:rtfm:

Kad nisi siguran ti volis da lazes, a? I to bas napadajuci neciju majku, samo zato sto je majka osobe prema kojoj imas patoloski odnos.

No da ne odemo u patetiku bedo radikalska, devojacko prezime majke Borisa Tadica je Kicanovic.

Možda i nije mama, nisam siguran rekoh... U svakom slučaju ima tu nekih Francetića među Borisovom rodbinom...
I šta se bre ljutite, ona devojčica je pitala ko je Francetić, ja sam samo odgovorio...

Francetići su čuvena ustaška familija... Jure Francetić komandant elitne ''Crne Legije''...
Mislim da se neko iz Tadićeve familije preziva baš isto tako, mama valjda, nisam siguran...

Nisi siguran, je li? A siguran si da možeš da dođeš ovde i da prosipaš te "patriotske" nebuloze.

Ubuduće se raspitaj, ako nisi siguran, pa kad budeš siguran, ti napiši to što imaš. Nije sramota ćutati.

Da, majka mu se preziva Kicanovic i njena porodica je stradala u Jasenovcu.
Znaci u opticaju je ideja da je Boris u rodu sa Franceticima.Hvala svima na odgovorima. :)

Па ако је данас сасвим нормална коалиција ДС-СПС зашто за пар година не би нека реформисана, довољно нашминкана СРС или нека њена фракција била пожељан коалициони партнер.
Видели смо да и није тако дуг пут од банде црвене до проевропске партије леве орјентације. Истом логиком могли би и радикали постати (једног дана) европска илити модерна партија десног центра. У супротном вероватно ће као и већина ултра десничарских партија по свету завршити на маргинама а можда ни ту... ;)

Па ако је данас сасвим нормална коалиција ДС-СПС зашто за пар година не би нека реформисана, довољно нашминкана СРС или нека њена фракција била пожељан коалициони партнер.
Видели смо да и није тако дуг пут од банде црвене до проевропске партије леве орјентације. Истом логиком могли би и радикали постати (једног дана) европска илити модерна партија десног центра. У супротном вероватно ће као и већина ултра десничарских партија по свету завршити на маргинама а можда ни ту...

bas tako!

Back