Sto si otiiislaaaa???? Otiiisla sam od tebe Srecko, jer si se mnogo necko...

ne znam tacno, ni ja s posla (gde sam sad) ne vidim klipove :rotf:
al kuckam po intuiciji :malav:
dakle, atavizam bi da ostavi decka, al ne zna kako
kukavica ko i ja
e, sad, kako smo poceli da pricamo o ubacivanju treceg igraca koji bi ovu situacji ako ne razresio, onda bar ucinio zanimljivijom, dosli smo , jel te i do eksa i doticne poze
eto tako ukratko i sazeto
nego, crni, sti ti pises, kad i ne znas o cemu je tema, a? :rotf:

p.s. znam, al sta sad, zna se ko je lav :malav:

- - - - - - - - - -

jel atavizam a koji ti tacno relikt iz proslosti vuces sa takvim nik nejmom?

Rep i malu pamet ako ces najkonkretnije...:lol:

mala pamet vazi za srbe u celini, ako cemo po vukajliji :lol:
a, repic imamo svi
znaci-ti si srpkinja i homo sapiens
i imas probleme pri raskidu veza
a, jel ima nesto po cemu si posebna i specificna?
na primer-ko si bila pre kloniranja?

Ma jok. Totalno sam prosecna ako izuzmemo rast i sise. Tu sam ispodprosecna.
A pre kloniranja volim da verujem da sam bila covek, mada kako mi vuna raste oko usiju sve vise sumnjam. Sad jedino da se nadam da sam kasmirska...:lol:

ne znam tacno, ni ja s posla (gde sam sad) ne vidim klipove :rotf:
al kuckam po intuiciji :malav:
dakle, atavizam bi da ostavi decka, al ne zna kako
kukavica ko i ja
e, sad, kako smo poceli da pricamo o ubacivanju treceg igraca koji bi ovu situacji ako ne razresio, onda bar ucinio zanimljivijom, dosli smo , jel te i do eksa i doticne poze
eto tako ukratko i sazeto
nego, crni, sti ti pises, kad i ne znas o cemu je tema, a? :rotf:

p.s. znam, al sta sad, zna se ko je lav :malav:

- - - - - - - - - -

jel atavizam a koji ti tacno relikt iz proslosti vuces sa takvim nik nejmom?
lepo smo se raspricali izgleda da posedujemo slicne stvari, mislim to za intuiciju i tako to

kao sto sam reko, smatram, da dok nisi zavrsio sa jednim, nisi spremna tj. dobra ni sledecem
e sad s obirom da mi par njih rekli da ne biram i da bi svaku sa foruma, pa sta da kazem, a da je ne uvredim, bez slike ne pomazem :)

PS ja bih pre reko, pola za nju pola za mene, na pocetku moja, a kad je za mene, onda mora ona sama da si podpomaze rukom :)

Ma jok. Totalno sam prosecna ako izuzmemo rast i sise. Tu sam ispodprosecna.
A pre kloniranja volim da verujem da sam bila covek, mada kako mi vuna raste oko usiju sve vise sumnjam. Sad jedino da se nadam da sam kasmirska...:lol:
ako jeste, ostavi malo i meni za dzemper kad izraste dovoljno :lol:
lepo smo se raspricali izgleda da posedujemo slicne stvari, mislim to za intuiciju i tako to

kao sto sam reko, smatram, da dok nisi zavrsio sa jednim, nisi spremna tj. dobra ni sledecem
e sad s obirom da mi par njih rekli da ne biram i da bi svaku sa foruma, pa sta da kazem, a da je ne uvredim, bez slike ne pomazem :)

PS ja bih pre reko, pola za nju pola za mene, na pocetku moja, a kad je za mene, onda mora ona sama da si podpomaze rukom :)

ne mora da znaci, zavisi do osobe
meni je cesto treca osoba "pomagala" da rascistim u glavi ono za sta nisma imala herca sama
al dobro, ljudi su razliciti

ako jeste, ostavi malo i meni za dzemper kad izraste dovoljno :lol:

ne mora da znaci, zavisi do osobe
meni je cesto treca osoba "pomagala" da rascistim u glavi ono za sta nisma imala herca sama
al dobro, ljudi su razliciti

Pa naravno... i ima da ga obojim u ljubicanstveno. A forumasice neka napisu koji broj nose... koliko vidim bice za sve...:lol:

Back