- Poruka
- 91.567
Pa da. Čisti telo. I od gasova.Posle kazu planina, cist vazduh raj za pluca![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da. Čisti telo. I od gasova.Posle kazu planina, cist vazduh raj za pluca![]()
Е, ако је сајенс, поштујем, само да није СтрукаRavno ili strmo, isto ti je. Radi se o razređenosti vazduha. Rekoh, to je sajens u pitanju, ništa ne izmišljavam.
kad siđem u dolinu obavezno jedem pasulj.Sensei, rekao bih da ti živiš na Mont Everestu, obzirom na to koliko prdiš po forumu.![]()
Ne, oni imaju Turbo boosta zamisli one koji se bave kajtingom. ispade da oni imaju čak i letački pogon...![]()
![]()
Де се прдне у овој теми, треба да се досегну планинске висине (није сарказам, сајенс!)Не бих да скрећем с теме (нарочито не да будем саркастичан!), али не знам како да прднем у тему. Зна ли ко?
Сајенс фРикшн, а?Де се прдне у овој теми, треба да се досегну планинске висине (није сарказам, сајенс!)
@Sensei се позива на озбиљно научно прдење са разних висина! А тај зелени смајли не знам шта значиСајенс фРикшн, а?![]()
Сада другим очима гледам на ову песму !!!Како бре не знаш, па позеленио сам од муке, притјерало ме, а нисам на планини!![]()
Разлика је у научном изношењу аргумената !!!Е, а која је основна разлика између сарказма и (с)прдње, онако сајенски гледано?
Ако ћемо строго сајенски, уз аргументе и експерименталне потврде, онда је најтачнији онај Њутнов четврти:
Što ima?Ja se ne usudim igdje komentar napisati![]()
Što ima?
Kako je na Jahorini?
![]()