- Poruka
- 83.819
Veće visine su povezane sa većim prdenjem. To je sajens.
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene možeš- Gde god vidiš da sam mod znaj da ću da se borim do zadnje kapi krvi da narod slobodno pišeJa se ne usudim igdje komentar napisati
Ne, hvala, i mislim da je pošteno, zbog nas plašljivih, da sankcionišeš sve koji pišu o bilo čemu osim o prdežu.Kod mene možeš- Gde god vidiš da sam mod znaj da ću da se borim do zadnje kapi krvi da narod slobodno piše
kunem ti se ja bih tebe odvela kod psihijatraPogledajte prilog 1642783
Veće visine su povezanje sa većim prdenjem. To je sajens.
toga se i plasimoKod mene možeš- Gde god vidiš da sam mod znaj da ću da se borim do zadnje kapi krvi da narod slobodno piše
U pravu si, meni su poruke upravo obrisali...Ja se ne usudim igdje komentar napisati
gde?U pravu si, meni su poruke upravo obrisali...
sacuvaj boze............Pogledajte prilog 1642783
Kakvo je stanje u ravnicarskim krajevima ? Zna li se sta ?Pogledajte prilog 1642783
Prvo da mi izmeriš temperaturukunem ti se ja bih tebe odvela kod psihijatra
Tamo niko ne prdiKakvo je stanje u ravnicarskim krajevima ? Zna li se sta ?
Neko sa visineKoe prdno
Na psihologiji, a sve bilo u okviru teme...baš mi nije jasno...
zna se ko je na visini forumaNeko sa visine
Шта ако је висораван? Равно, али велика надморска висина?Tamo niko ne prdi
To deluje utesno za pobornike zelene agende, manje stetnih gasova.Tamo niko ne prdi
Ko?zna se ko je na visini foruma
Ravno ili strmo, isto ti je. Radi se o razređenosti vazduha. Rekoh, to je sajens u pitanju, ništa ne izmišljavam.Шта ако је висораван? Равно, али велика надморска висина?
Posle kazu planina, cist vazduh raj za plucaRavno ili strmo, isto ti je. Radi se o razređenosti vazduha. Rekoh, to je sajens u pitanju, ništa ne izmišljavam.