- Poruka
- 83.942
Pa da. Čisti telo. I od gasova.Posle kazu planina, cist vazduh raj za pluca
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da. Čisti telo. I od gasova.Posle kazu planina, cist vazduh raj za pluca
Е, ако је сајенс, поштујем, само да није СтрукаRavno ili strmo, isto ti je. Radi se o razređenosti vazduha. Rekoh, to je sajens u pitanju, ništa ne izmišljavam.
kad siđem u dolinu obavezno jedem pasulj.Sensei, rekao bih da ti živiš na Mont Everestu, obzirom na to koliko prdiš po forumu.
Ne, oni imaju Turbo boosta zamisli one koji se bave kajtingom. ispade da oni imaju čak i letački pogon...
Де се прдне у овој теми, треба да се досегну планинске висине (није сарказам, сајенс!)Не бих да скрећем с теме (нарочито не да будем саркастичан!), али не знам како да прднем у тему. Зна ли ко?
Сајенс фРикшн, а?Де се прдне у овој теми, треба да се досегну планинске висине (није сарказам, сајенс!)
@Sensei се позива на озбиљно научно прдење са разних висина! А тај зелени смајли не знам шта значиСајенс фРикшн, а?
Сада другим очима гледам на ову песму !!!Како бре не знаш, па позеленио сам од муке, притјерало ме, а нисам на планини!
Разлика је у научном изношењу аргумената !!!Е, а која је основна разлика између сарказма и (с)прдње, онако сајенски гледано?
Ако ћемо строго сајенски, уз аргументе и експерименталне потврде, онда је најтачнији онај Њутнов четврти:
Što ima?Ja se ne usudim igdje komentar napisati
Što ima?
Kako je na Jahorini?