Što se ti nikad ne javiš

Ne znam...znam samo da i sama imam slican problem sa jednim momkom. Niko me nije vise zbunjivao od njega...nema niceg izmedju...a sve neko tepanje, uvek tu, uvek se seti, uvek vozi gde treba, nikada mu broj nisam okrenula jer ne znam sta hoce...jel mi drugar, nije, jel me muva, ne muva me, jel hoce da bude sa mnom, nece, jel hoce da me ostavi na miru, nece, jel hoce da me zaboravi...nece ni to...pa sta hoces kog djavola...meni tu samo pada na pamet - prihvati najgoru opciju kao tacnu...

Шта хоће, сазнаћеш једино ако му се самоукинеш у потпуности.

Другим речима - откачиш га тотално па нека се чеше (ако га занима).

Шта хоће, сазнаћеш једино ако му се самоукинеш у потпуности.

Другим речима - откачиш га тотално па нека се чеше (ако га занима).

...ukinula sam mu se jer mi se smucilo da ga volim ko druga a da ga ne poznajem...tada je kmecao nakon par dana, brine, kako cu ja sama, sekira se, ne moze da spava...jel me zahebavas...dobro, ajde, evo me opet...imam takav osecaj da bi me kresnuo u slast sa sve pokajnickim molitvama posle...a ovamo ti drugar...hebem li ga, a volim ga i necu da budem povredjena da jednog dana samo nestane kad se zaljubi...ako je to, ako hoce samo taj seks necu da se vezujem za njega kao prijatelja...i to ispiranje mozga traje tacno pet meseci...

Ima mnogo nacina da se drugome stavi do znanja da si zaiteresovan. Ako ima signala sa druge strane, onda se javis. Ako ih nema, onda nema sta ni da se ceka. Nije komplikovano.

A zene danas sve pune znanja o nacinima suptilne komunikacije do mojega...
Danas je cesca varijanta da ocekuje da je napadas, a plus da te odbija bez naznake da imas sanse, cisto da vidi koliko si uporan ono , na belo...bez znanja...

- - - - - - - - - -

uporan i kad nema odgovora sa druge strane?

Znas li ti koliko devojaka salje znak da imas prolaz posle prvog napada...1 od 100, tj ona racuna da je dovoljno sto je jednom poslala znak da je zainteresovana, nema tu vise nekog razvoja i igre, nego se igra bazama, tj dokle ste stigli u muvanju i smuvavanju i kresanju itd..

Sujeta i narcis nisu bas isto...

- - - - - - - - - -

Shema je uvek komplikovanija od veze, jer je u shemi uvek nesto lazno, dok je kod veza uvek problem ocekivanje...a toga nema kod shema...na papiru...

- - - - - - - - - -

Shema nije komplikovana jedino kad je rezerva za ono sto je main plan....

shema, a ima sve elemente veze osim priznanja da je veza.... :( kad je sve postalo tako komplikovano...

Kazu da cemo zbog tehnologije u buducnosti izgubiti mogucnost prepoznavanja neverbalne komunikacije. Kako li ce tada izgledati staromodno muvanje u cetri oka...mozda ce evolucija morati i zenama da ugradi mooda pa ce biti u stanju reci kad im se neko svidja.

Kazu da cemo zbog tehnologije u buducnosti izgubiti mogucnost prepoznavanja neverbalne komunikacije. Kako li ce tada izgledati staromodno muvanje u cetri oka...mozda ce evolucija morati i zenama da ugradi mooda pa ce biti u stanju reci kad im se neko svidja.

Код мене је то функционисало и без тих смешних висуљака. И не мора све да се КАЖЕ, јбт.

Ne znam...znam samo da i sama imam slican problem sa jednim momkom. Niko me nije vise zbunjivao od njega...nema niceg izmedju...a sve neko tepanje, uvek tu, uvek se seti, uvek vozi gde treba, nikada mu broj nisam okrenula jer ne znam sta hoce...jel mi drugar, nije, jel me muva, ne muva me, jel hoce da bude sa mnom, nece, jel hoce da me ostavi na miru, nece, jel hoce da me zaboravi...nece ni to...pa sta hoces kog djavola...meni tu samo pada na pamet - prihvati najgoru opciju kao tacnu...

Hoce da te drzi u rezervi kao nekog bliskog prijatelja, da zeli nesto ozbiljno, pozivao bi te cesce da se vidjate privatno. Ovo je mnogo cesci slucaj kod zena, ovakvo ponasanje.
U slucaju da nadje neku ozbiljnu vezu, otkacice te i to druzenje ce prestati.
Dakle radi sve dozirano i smisljeno.
U takvim situacijama kada primetis da te neko zamajava treba na vreme napraviti distancu, koliko god je moguce.

Poslednja izmena:
...trosi se nego sta! Narocito kad ti je neko "drug" i kao devojcica se drzi u "drug" zoni...e pa onda budi drug bez navodnika a ne da mi zabijes noz u ledja kada neko nadje momka/devojku.
...vise postujem najvecu musku sirovinu koja ide direktno...sve mi je bolje od druga pod navodnicima.

Mozda, kada bi znao da ti se ne svidjaju sirovine, bi odlucio " sta hoce ". Dok se ti muvas sa sirovinama, nece da smeta.
Ali je gadno sto ti smeta, sve ti neprijano.

Back