Što mislite o Dubravki Stojanović profesorki opšte savremene istorije na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono sto mi je bilo zapanjujuce je prica da joj je deda stric (ili tako neki rod) bio jedan od vodecih cetnika aka koljaca u WW2, odgovoran za smrt nekoliko stotina ljudi. Malo ljudi je to u stanju, prosecni pripadnik ljudske vrste bi verovatno stao u odbranu svoje rodbine sta god da je uradila.
meni je zapanjujuće kako su joj komunisti dozvolili školovanje i napredovanje u branši na uštrb mnogih drugih sa čistom obiteljskom komunističkom anamnezom....mora da je dosta kao mlada radila na koljenima.

Dubravka Stojanović- rođena 15.02.1963 godine
Ivan Čolović -suprug; rođen 1938 godine (nepoznat datum)
Rezultat: :per:
ovo sam izvukao sa pupovčevog aka portal srpske manjine tj agende komunističke partije hrvatske...
Ivan Čolović: Nasilno nam nameću naciju i veru kao svetinje
Ne treba zaboraviti da je nacionalizam ideologija elite i da je on u izvornom obliku daleko od naroda. A populizam je, barem kod nas, strategija kojom se narod ubeđuje da vitalno zavisi od identiteta, da ima da bude srećan da ga vlast ne hrani hlebom nego identitetom
https://www.portalnovosti.com/ivan-colovic-nasilno-nam-namecu-naciju-i-veru-kao-svetinje

i onda se čudite miloševiću na proslavi oluje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back