Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Što mislite o Dubravki Stojanović profesorki opšte savremene istorije na Filozofskom fakultetu u Beogradu.
Ono sto mi je bilo zapanjujuce je prica da joj je deda stric (ili tako neki rod) bio jedan od vodecih cetnika aka koljaca u WW2, odgovoran za smrt nekoliko stotina ljudi. Malo ljudi je to u stanju, prosecni pripadnik ljudske vrste bi verovatno stao u odbranu svoje rodbine sta god da je uradila.
meni je zapanjujuće kako su joj komunisti dozvolili školovanje i napredovanje u branši na uštrb mnogih drugih sa čistom obiteljskom komunističkom anamnezom....mora da je dosta kao mlada radila na koljenima.
meni je zapanjujuće kako su joj komunisti dozvolili školovanje i napredovanje u branši na uštrb mnogih drugih sa čistom obiteljskom komunističkom anamnezom....mora da je dosta kao mlada radila na koljenima.
ovo sam izvukao sa pupovčevog aka portal srpske manjine tj agende komunističke partije hrvatske... Ivan Čolović: Nasilno nam nameću naciju i veru kao svetinje
Ne treba zaboraviti da je nacionalizam ideologija elite i da je on u izvornom obliku daleko od naroda. A populizam je, barem kod nas, strategija kojom se narod ubeđuje da vitalno zavisi od identiteta, da ima da bude srećan da ga vlast ne hrani hlebom nego identitetom https://www.portalnovosti.com/ivan-colovic-nasilno-nam-namecu-naciju-i-veru-kao-svetinje