sto bi mijenjale na sebi ?

da dobijete bon od milijun dollara za besplatnog plasticnog kirurga na sta bi ste ga potrosile ?

Grudi. Ali maaalo vece. Ne volim preterivanje i bas uocljive promene jer to cesto iz prolepsavanja predje u drugu krajnost. Znaci, da su bez brusa velicine kao sa brusom, pa to niko sem mene ne bi ni konstatovao.
Sredila bih oziljak koji me podseca na jedan mucan period i onda preko njega tetovazu koja mi se bas, bas svidja.
Trajno (ako je to ikako moguce) uklanjanje dlacica.
To je to :) ostatak bih prosledila drugim zenama.

Eh, te sise...bez njih nista... a sve se lazete i jos dodju muskarci u pokusaju i ubedjuju vas kako im nisu bitne...pa se onda vesaju na svaki mali bregic cim se ponudi prilika. Ali dobro, niti sam ja Frojd, niti strucan u tom naucnom smislu...cisto iz iskustva... kad uhvatite svoje sise i kad imate za sta da se uhvatite - ma budete srecninje od mene...a to znaci nesto.... ali mozda meine jebbe Jetlag pa sam tripujem, ahahaha... :lol:

da dobijete bon od milijun dollara za besplatnog plasticnog kirurga na sta bi ste ga potrosile ?
ko je jednom isao na neku vecu operaciju iz potrebe, tesko da ce dobrovoljno sesti pod noz :lol:
obzirom da sam za sve ove godine naucila da volim ovo sta imam i da zivim sa tim, verovatno bih preprodala bonove za kes nekim zaludjenicima :mrgreen:
kad se zbabim,sprckam i poludim nemam pojma da li bi mi se menjalo misljenje il bi samo jurila da me neko doteruje.

Eh, te sise...bez njih nista... a sve se lazete i jos dodju muskarci u pokusaju i ubedjuju vas kako im nisu bitne...pa se onda vesaju na svaki mali bregic cim se ponudi prilika. Ali dobro, niti sam ja Frojd, niti strucan u tom naucnom smislu...cisto iz iskustva... kad uhvatite svoje sise i kad imate za sta da se uhvatite - ma budete srecninje od mene...a to znaci nesto.... ali mozda meine jebbe Jetlag pa sam tripujem, ahahaha... :lol:

Da ti malo razmisliš zašto kod žena nisu iste kao i kod ostalih sisara,nego su stalno "primetne",shvatio bi koliko si podložan manipulaciji,da ne kažem glup.:mrgreen:

Da ne kazem koliko si jadna tj. koliko ti prica o nekim emociajma sluzi za vadjenje posto sise nemas, jadna li si...hahahahaha... e to je tuzno. :sad2: :rotf:

Kakav si ti,takve su i one.Žene koje misle da im je njihova veličina (jedina) vrednost i muškarci koji obnevide kada ih vide.:lol:
Evolucija,lepo sam ti gore rekla.Ili ako ćeš bolje razumeti:kakva potražnja,takva i ponuda.

Sada neka slobodno pokuljaju tvoje frustracije još jednom :ceka:,zabavan si do određene granice.Samo nemoj da preteraš,onda mi se smuči.:sad2:

Back