Продала бих га повољно (за отприлике 800.000 долара) некој глупачи.
А ја бих се са тим парама већ некако снашла.
me neeee , zane nisu materijalisti ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Продала бих га повољно (за отприлике 800.000 долара) некој глупачи.
А ја бих се са тим парама већ некако снашла.
me neeee , zane nisu materijalisti ...
da dobijete bon od milijun dollara za besplatnog plasticnog kirurga na sta bi ste ga potrosile ?
ko je jednom isao na neku vecu operaciju iz potrebe, tesko da ce dobrovoljno sesti pod nozda dobijete bon od milijun dollara za besplatnog plasticnog kirurga na sta bi ste ga potrosile ?
Eh, te sise...bez njih nista... a sve se lazete i jos dodju muskarci u pokusaju i ubedjuju vas kako im nisu bitne...pa se onda vesaju na svaki mali bregic cim se ponudi prilika. Ali dobro, niti sam ja Frojd, niti strucan u tom naucnom smislu...cisto iz iskustva... kad uhvatite svoje sise i kad imate za sta da se uhvatite - ma budete srecninje od mene...a to znaci nesto.... ali mozda meine jebbe Jetlag pa sam tripujem, ahahaha...![]()
da dobijete bon od milijun dollara za besplatnog plasticnog kirurga na sta bi ste ga potrosile ?
Da ti malo razmisliš zašto kod žena nisu iste kao i kod ostalih sisara,nego su stalno "primetne",shvatio bi koliko si podložan manipulaciji,da ne kažem glup.![]()
Da ne kazem koliko si jadna tj. koliko ti prica o nekim emociajma sluzi za vadjenje posto sise nemas, jadna li si...hahahahaha... e to je tuzno.![]()
![]()