libera
Početnik
- Poruka
- 32
It-a se bojim jos od malena,ali obozavam da ga citam kao i Vrecu kostiju,King mi je sjajan,ima uvrnut smisao za humor 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pusti robespjera,pravi se mlogo pametan
robespjer:Najlakse je nekog diskvalifikovati na ovaj nacin, ali u sustini to nista ne govori o samoj precenjenosti Stivena Kinga.
Stiven King je u sustini jedno psihoticno stvorenje, samozvani genije (na njegovom sajtu, koji je pod njegovom kontrolom, mogu se naci volpejperi gde se on predstavlja kao nekakav genijalac), koji je u svojim delima em jako predvidiv, em jako nekvalitetan (sa strane stila pisanja i sa strane same fabule).
U sustini, njegova precenjenost dolazi usled neobrazovanosti same publike koja stoji iza njega, a koja se sastoji od klinaca koji jos nisu preziveli svoje najnize strahove, koje ni sam Stivi nije uspeo da savlada.
Covek koji nema talenta za pisanje (stil pisanja mu je na nivou osmog razreda osnovne skole; u to se moze uveriti bilo ko ko je procitao makar i jednu knjigu od njega) i covek koji ima najbezvezniju mastu zabelezenu u istoriji knjizevnosti (koja je zasnovana ili na decijim strahovima, ili na seksualnim frustracijama, a koja je u sustini tako predvidiva).
Gledao sam noćas 1408 od Kinga. Preporučujem ko ga još nije gledao.
Stiven King je najprecenjeniji pisac svih vremena.
Covek koji nema talenta za pisanje (stil pisanja mu je na nivou osmog razreda osnovne skole; u to se moze uveriti bilo ko ko je procitao makar i jednu knjigu od njega) i covek koji ima najbezvezniju mastu zabelezenu u istoriji knjizevnosti (koja je zasnovana ili na decijim strahovima, ili na seksualnim frustracijama, a koja je u sustini tako predvidiva).