...mrdamo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali one nemaju istu terapiju kao ja a i znas sta mislim inace o davanju bilo kakve terapije trudnicama....pozitivno nista...svakom je telo drugacije.....da njega smeju i trudnice trebalo bi da moze...
Dali su mi ga za jebeni puls....Ja pritisak imam ili nizak 90/60 ili skolski 120/80 receno je samo da ga pijem a dokle ne znam,i ja sad moram OPET ICI I OPET SE RASPITIVATI kao zadusna baba......ne znam mozda da pogledas smes li Rapidol..dobar je za bolove...
...jel toliko varirao pritisak ili sta je vec bilo pa si morala da pocnes da pijes taj lek za pritisak? meni je nizak pa povremeno skoci ali se unormali tako da ga nesto ne
kostatujem narocito..nizak je oduvek...ma sta ja radila, a i organizam je navikao na to do te mere da kad skoci na 130-140 ja sam pred slogom...
Ne znam nisam gledala,ali se ja bojim da pijem bilo sta bez da pitam nekoga.Ovo leto me poteralo te upala pluca te alergija koja je LEKARSKOM NEPAZNJOM presla u sranje sa sinusima i na kraju nesto slicno stafilokoknom trovanju i konjuktivitis.Ali ne lezi vraze sad puls i srce gusi.I sve to od juna do sada...A stara doktorka nece da me primi kao te je zauzeta te ne znam sta radi te ovo te ono zato sto sam je promenila a nova je bila po godisnjim odmorima a onda sam sve po 2 put isla za jednu stvar vecinom.Mislim suvise je providno cak sam i ja shvatila da je to u pitanju.I to mi je lekarska etika.Jos me je sad lazem JEDNOM primila samo da pogleda nalaze i da me posalje dalje a ja puls olala a stanje kao izubijana da bi dobila kompliment da meni treba neko da mi titra....rapidol je isto sto i brufen
sta ti kaze na cedulji za paracetamol? trebalo bi da je on bezbedan.
Ne znam nisam gledala,ali se ja bojim da pijem bilo sta bez da pitam nekoga.Ovo leto me poteralo te upala pluca te alergija koja je LEKARSKOM NEPAZNJOM presla u sranje sa sinusima i na kraju nesto slicno stafilokoknom trovanju i konjuktivitis.Ali ne lezi vraze sad puls i srce gusi.I sve to od juna do sada...A stara doktorka nece da me primi kao te je zauzeta te ne znam sta radi te ovo te ono zato sto sam je promenila a nova je bila po godisnjim odmorima a onda sam sve po 2 put isla za jednu stvar vecinom.Mislim suvise je providno cak sam i ja shvatila da je to u pitanju.I to mi je lekarska etika.Jos me je sad lazem JEDNOM primila samo da pogleda nalaze i da me posalje dalje a ja puls olala a stanje kao izubijana da bi dobila kompliment da meni treba neko da mi titra....
Al sam se ja raspisalaaaaa....morala sam da olaksam dusu.
....da njega smeju i trudnice trebalo bi da moze...
Izvini, a o cemu ti pricas? O kom leku?
Ja nisam hipohondar, ne patim ni od glavoboljla, jednostavno je na vestima ( drzavnna nemacka televiizja) neoliko puta bilo upozorenje da je Paracetamol
stetan,, narocito za trudnice, da je bolje protiv bolova uzimati brufen i diklofenak ( valjda nemacka drzavna televizija dobija pare od ovh sto proizvode ove druge lekove),
na jedvite sam muke nasla neki link i na hrvatskom, na srpskom nema za sada niceg, a ti uzimaj sta zelis.
Daj na nemackom, da citamo mi sto vezbamo za emigraciju
Inace, to bi bilo prilicno iznenadjenje, jer je paracetamol trenutno preporuka kod trudnica, pre nego brufen, diklofenak... Naravno, idealno je da tokom trudnoce, posebno u prvom trimestru, ne uzimaju nista, ali nekad se mora..
More cu ti dam i na engleskom, nemoj mi dolazis ovde u emigraciju![]()
Nije tajna da previsoke doze paracetamola dovode do ostecenja jetre, ne znam sta je tacno novost u ovom sto si okacila (mada priznajem da sam drugu polovinu teksta samo “preleteo”). Svaki lek je i otrov u previsokim dozama.
Ali paracetamol je prakticno najbezbedniji medju analgeticima, ako se postuje doziranje.
I ja uzimam paracetamol, ako i kad me boli glava, ali je to zaista jako retko tako da me je bas briga sta i kako pisu o nekom leku.Nije tajna da previsoke doze paracetamola dovode do ostecenja jetre, ne znam sta je tacno novost u ovom sto si okacila (mada priznajem da sam drugu polovinu teksta samo “preleteo”). Svaki lek je i otrov u previsokim dozama.
Ali paracetamol je prakticno najbezbedniji medju analgeticima, ako se postuje doziranje.
I ja uzimam paracetamol, ako i kad me boli glava, ali je to zaista jako retko tako da me je bas briga sta i kako pisu o nekom leku.
Ali ako lekar kaze nekoj trudnoj zeni da ga ne uzima ja bih to ipak uzela za ozbiljno.