Klonirani Šime
Veoma poznat
- Poruka
- 10.431
Gospodzo bole mene djoko što vi nećete da se edukujete,čitaju ovo i drugi ljudi tako da će neko svakako pokušati da eksperimentiše,ko želi sebi dobro taj će uvijek da istražuje i nikad neće da se preda...to kod vas je ljenost a ne neopterećenost......moja dr nema vise od 40 godina, tako da se ne svrstava u stare lekare i one koji su ucili u onom veku..
...jedino sto mi je skrenula paznju je da NE uzimam nista sto ima dodatak joda....ni vodu ni bilo sta drugo...da zivim normalno i da se sto vise fizicki aktiviram ako mogu...
..poslusala sam je i kad sam smrsala 12kg u cugu, posle jos malo, holesterol mi se normalizovao...cvorovi na stitnoj poceli da se smanjuju...tsh dosao na granicu normalnog...
...zasto bi onda bilo potrebno da pijem kojesta ako ima nacina da se to sredi onako kako je i savetovala...
....inace sam jedna neopterecena osoba, ne citam po netu sta pise i ko gde pise o stitnoj, informisala sam se onoliko koliko sam smatrala da mi je dovoljno i to je to...ne pada
mi na pamet da citam kojekakva i kojecija istrazivanja i studijske radove...imam ja i preceg i lepseg stiva od toga...ko misli da treba ne zameram nista, citajte...
...malo sam se opustila i opet vratila kg (ne sve srecom), ali vec od sutra krecem na rekreaciju 3x nedeljno pa ce se to sve opet vratiti na staro....
uvijek sam se divio takvim ljudima,a takvih je zaista malo...