Misliš na sedimentaciju eritrocita?To mi je 2(2-12),znači normalno..
Izguglao sam mnogo u dva dana,ali opet mi mnogo toga nije jasnoHormoni i tg-at su normalni,jedino mi je povišen tpo 126,2(0.0-10.00 norm.vr.),pa se pitam da li je moguće da ja nemam taj hašimoto,i da li je ovo neka privremena upala?
Kao neka knedlica da mi stoji u grlu,ne boli ništa i kao da me malo steže vrat,a ponekad ponoći u krevetu mi utrne grlo,traje oko minut,kako kad pa prestane.To već tako sigurno 3,4 godine,sa prekidima po par mjeseci,i to samo kad sam pod nekim velikim stresom,kad se jako iznerviram..
...da, eto meni je po zadnjem nalazu 20, po proslom 60

...imala sam taj osecaj da me neko davi, ali nece da me udavi skroz nego samo stiska oko vrata....onako da me "uplasi"....taj osecaj je prestao od kad uzimam terapiju Eutiroxa,
jer je sve verovatno povezani, i ne bi se zvala bas onako dzaba STITNA zlezda....
...radila sam i Sintigrafiju na Onkoloskom i tamo je ustanovljeno da imam hronicnu upalu stitne, mada sam to radila bez saveta mog endokrinologa sa KC, pa kad sam joj pokazala
nalaz ljutila se, zasto sam isla na to snimanje, i rece "eto sad ste sebi kupili kartu za potencijalni kancer stitne"...a ovi mi dali hitan uput da to snimim..ajde sad znaj, ista vrsta
lekara iste nauke studirali, a razliciti stavovi...nisam se nesto opteretila time, meni je vazno da se dobro osecam, da kilazu drzim pod nekom kontrolom, jer sam se ja bas mnogo
gojila...
...moguce da nemas nista od toga, nego sam da treba da naucis da se smiris...kad je frka....ja ne umem, zato sam i dosla dokle sam dosla...ali mi ne predstavlja problem da pijem
taj lek, narocito sto se sve polako vraca u normalu...
...manje guglaj, svasta ces tamo naci, ja to ne radim....odem na zakazanu kontrolu i to je to, svo ostalo vreme zivim sto kvalitetnije mogu, e sad stres ne mogu da izbegnem,
ko moze bravo za njega....