Stiskam, a ima mesta

samo kad bi mi neko reko kako ovo funkcionise....mislim koje je poenta???

ne znam ja na sta si ti mislila
145.gif

jel na ovo ;)
195441468qr7.jpg

zvoco vidi dvostruka namena :zcepanje:

:zcepanje::hahaha::D Joj Metlice, sad ću i ja morati u toalet. Ovaj je bolji, onaj klasični muški "zapušač" nije memorijski.

e pa ne znam ja o cmu vi to, ja sam fino dete
111.gif

;)

imam ja vic i za ovo
sede devojka i decko i cute...i pita ga ona: o cemu razmisljas...kaze on: isto sto i ti...tek ona ustaje ljuta, opali mu samar i kaze: sram te bilo preverznjaku jedan samo na to mislis
:zcepanje:

pa samo ga vadis skroz skoro...i tako das priliku vazduhu da se smesti izmedju k i ulaza u p, kad uguras ponovo, udje s k i malo vazduha...ako to uradis par puta za redom udje vazduh...pa znas bre kad "prdne" p...to je to :zcepanje:
U takvim trenucima mogu samo ja da prdnem od miline. :zcepanje:
Ama Metlice, ne zatvaram ja te malecke i uske koje "prde" na vazduh (nisam ja te sreće), nego već prilično (zlo)upotrebljavane, nema tu takvih zvučnih efekata, usled strujanja vazduha čuje se samo FLOP, FLOP, FLOP, ništa od tog vakuumskog pucanja. :D
U kako si ovo objasnila ko kretanje u klipovima dizelaša, još samo faza varničenja fali:zcepanje:
Fali. :aha:
Odavno... :rumenko:

e pa ne znam ja o cmu vi to, ja sam fino dete
111.gif

;)

imam ja vic i za ovo
sede devojka i decko i cute...i pita ga ona: o cemu razmisljas...kaze on: isto sto i ti...tek ona ustaje ljuta, opali mu samar i kaze: sram te bilo preverznjaku jedan samo na to mislis
:zcepanje::hahaha::rotf::lol::super:
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
more zna kad treba da se probudi...vis da je zapamtio...jednom mu bilo dovoljno da vidi i od tad stalno tako :zper::zcepanje:
E mom je jednom bilo dovoljno da vidi, pa više nikako... :rumenko:
:zcepanje: Loše pamti...

U takvim trenucima mogu samo ja da prdnem od miline. :zcepanje:
Ama Metlice, ne zatvaram ja te malecke i uske koje "prde" na vazduh (nisam ja te sreće), nego već prilično (zlo)upotrebljavane, nema tu takvih zvučnih efekata, usled strujanja vazduha čuje se samo FLOP, FLOP, FLOP, ništa od tog vakuumskog pucanja. :D

ma bila bre tema jednom ovde o tom prdenju p...nista cudna pojava...al smesna malo :lol:

pa ne bih znala za to flop flop :rumenko::zper:

E niste normalni:zcepanje:...idem da spavam pretvorila sam se u smajlija:)... faca me zabolela od smeha:rotf:....hvala na druženju i lepom rasploženju.:lol:

....laku noć vam želim:cao:
Laku noć Zvoco. :) Samo (da) te gledam. :zper:
:D
ma bila bre tema jednom ovde o tom prdenju p...nista cudna pojava...al smesna malo :lol:

pa ne bih znala za to flop flop :rumenko::zper:
Ti si fino dete. :rumenko: :zcepanje:
Nisam pratio tu temu, čini mi se da je reč o uskim vaginama koje tako reaguju, ili je nedovoljna vlažnost vagine. Aj baci mi link za to ako možeš.
zasto je k glup?
- zato sto povraca kad mu je najlepse :zcepanje:
Moj ni to ne radi kad treba, gluplji je od K. :D

ma jok kaki nedovoljno vlazna :zper:
pa ne znam kako se zove pokusala sam da nadjem sad preko nekih reci al nece
pa bila je neka tema na tu foru mnogi su to komentarisali...nista neobicno...ne znam da li ima veze s tim kolko je uska...ja pricala i o tome u rl sa zenskacima i muzjacima svima se desilo

ma jok kaki nedovoljno vlazna :zper:
pa ne znam kako se zove pokusala sam da nadjem sad preko nekih reci al nece
pa bila je neka tema na tu foru mnogi su to komentarisali...nista neobicno...ne znam da li ima veze s tim kolko je uska...ja pricala i o tome u rl sa zenskacima i muzjacima svima se desilo

http://forum.krstarica.com/threads/105893
evo ga

ima i novija tema znam da sam je citala ovde...al nemam pojma kako da je nadjem

:zcepanje: Nisam bio svedok tog fenomena, s obzirom na moju angažovanost, ciljnu grupu i lalinske predispozicije verovatno ni neću biti. To je kao neki pneumatski udar. Ne shvatam zašto je ljude bio blam zbog toga. :D Deluje neobično, neki su rekli smešno, ali nije ništa katastrofalno.

:zcepanje: Nisam bio svedok tog fenomena, s obzirom na moju angažovanost, ciljnu grupu i lalinske predispozicije verovatno ni neću biti. To je kao neki pneumatski udar. Ne shvatam zašto je ljude bio blam zbog toga. :D Deluje neobično, neki su rekli smešno, ali nije ništa katastrofalno.

da i ja sad gledala temu malo.... sto se stide, svasta...kakv blam, onog momenta kad skines gacerone nema blama...svasta...pa kad se ebu bez razmisljanja :roll:
meni je uvek smesno...nasmejemo se na moemenat i teras dalje :lol:
nece da prdi dok je k unutra (tj bar ja ne doziveh)... kad ga izvuce onda (pod uslovom da je do tad upumpao malo vazduha unutra) pri promeni poze ili kad zavrsite i sl...
ma skoro je bilo i neko je bas otvorio u fazonu to je blam :roll:

da i ja sad gledala temu malo.... sto se stide, svasta...kakv blam, onog momenta kad skines gacerone nema blama...svasta...pa kad se ebu bez razmisljanja :roll:
meni je uvek smesno...nasmejemo se na moemenat i teras dalje :lol:
nece da prdi dok je k unutra (tj bar ja ne doziveh)... kad ga izvuce onda (pod uslovom da je do tad upumpao malo vazduha unutra) i pri promeni poze ili kad zavrsite i sl...
ma skoro je bilo i neko je bas otvorio u fazonu to je blam :roll:

:D Zanimljivo.
Slažem se da u toku seksa ništa nije blam, i tu je bitna tolerancija, pažnja, razumevanje, nismo roboti.

Back