Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Duso potpuno te razumem...Imala sam decka koji mi je za sest meseci zabavljanja kupio mali sokic u tetrapaku i jednom platio caj u kaicu...Za to vreme ja sam ga pojila pivom svaki put kada bi izasli ili kada bi dosao kod mene...Dakle 4-5 limenki minimalno...onda hamburgeri, slatkisi, pljuge, rodjendanski poklon, pokloni ovako sa mora i sl... On meni sa mora nije mogao da donese ni jebenu skoljku...I meni to nije smetalo...posle sam shvatila da on to nije radio da bi me koristio vec je na taj nacin proveravao koliko sam ja spremna da se '[zvrtvujem' za njega posto on ima opsesiju da bude 'gospodar' a ja njegova 'podanica'...dakle proveravao je 'nadmoc'...
posle njega sam se zabavljala sa deckom koji je stalno placao pice, ulaze na svirke, kupovao pokloncice...bio divan...dok nije skinuo masku i ispostavilo se da je lik bednik najveci koji je zapravo hteo da me iskoristi...Dakle smatram da je muskarac taj koji treba da placa pice ali ponekad to treba da uradi i devojka, jer to nije nikakva sramota vec osnovna kultura... A to pola pola realno vredja...
Kako da te iskoristi ako već on sve plaća?