Stipsa ili ne?

Duso potpuno te razumem...Imala sam decka koji mi je za sest meseci zabavljanja kupio mali sokic u tetrapaku i jednom platio caj u kaicu...Za to vreme ja sam ga pojila pivom svaki put kada bi izasli ili kada bi dosao kod mene...Dakle 4-5 limenki minimalno...onda hamburgeri, slatkisi, pljuge, rodjendanski poklon, pokloni ovako sa mora i sl... On meni sa mora nije mogao da donese ni jebenu skoljku...I meni to nije smetalo...posle sam shvatila da on to nije radio da bi me koristio vec je na taj nacin proveravao koliko sam ja spremna da se '[zvrtvujem' za njega posto on ima opsesiju da bude 'gospodar' a ja njegova 'podanica'...dakle proveravao je 'nadmoc'...
posle njega sam se zabavljala sa deckom koji je stalno placao pice, ulaze na svirke, kupovao pokloncice...bio divan...dok nije skinuo masku i ispostavilo se da je lik bednik najveci koji je zapravo hteo da me iskoristi...Dakle smatram da je muskarac taj koji treba da placa pice ali ponekad to treba da uradi i devojka, jer to nije nikakva sramota vec osnovna kultura... A to pola pola realno vredja...

Kako da te iskoristi ako već on sve plaća? :think:

evo mene...sa vestima...ne znam odakle da pocnem....

a sada,najzanimljiviji deo price....sasvim slucajno je tamo gde nam je kupio rucak,sreo svog dobrog druga...iz srednje skole...i njega doveo kod mene...da svi zajedno jedemo...

trazio mi je broj telefona dok je moj momak bio u WC-u...i ja sam na kraju,dala svoj mob...

i zvao me vec da odemo na kafu...znam da to ne mora nista da znaci....ali,ne znam da li da idem?
Nameštaljka....pazi se!!!
Verovatno mu je nešto sumnjivo u tvom ponašanju...:think:

Znaci kada neko nekoga koristi to je iskljucivo materijalno? Sta je sa emotivnim koriscenjem? zaista zavidim zenama koje u veze ulaze kao muskarci ali kada se prema meni neko pravi fin i kada me zavlaci i laze i krade dragoceno vreme ja to smatram emotivnim koriscenjem a ne igrom reci ili sta vec... Poenta price je a je stipsa ispao bolji covek od ovog drugog...

2+2=4....Kod nas se znalo bre...ko je stipsa a ko nije ...
Kad neko nema i neprijatno mu ..i hoce da plati ali nije u situaciji....onda ga shlepamo....bez problema i prebacivanja..
Ali kad tip sedi celo vece i pojede se i popije u znatnim kolicinama i tako danima i mesecima...a on nema pa nema ..i sutra izadje sa novom markiranom majicom...onda on nije stipsa nego ...*****..od stipse i zavrshio je emisliju.....
Veoma retko sam sreo ljude koji su stipse a da su onako uopshteno Dobri ljudi....

Znaci kada neko nekoga koristi to je iskljucivo materijalno? Sta je sa emotivnim koriscenjem? zaista zavidim zenama koje u veze ulaze kao muskarci ali kada se prema meni neko pravi fin i kada me zavlaci i laze i krade dragoceno vreme ja to smatram emotivnim koriscenjem a ne igrom reci ili sta vec... Poenta price je a je stipsa ispao bolji covek od ovog drugog...

Nemam pojma šta je emotivno korišćenje? Tipa zavlači te da te voli a u stvari te ne voli, a ti mu se poklanjaš kao da te voli?

edit: A kako leba ti žena ulazi u vezu kao muškarac, ja sam ovde nešto propustila....

I treba da places...hoces da mi otmes krvavo zaradjen novac!;)
Nego da se vratimo na temu... Kada decko i devojka stalno placaju odvojeno svoje pice to je nekako bezveze jer ne daje osecaj jedinstva...Mislim ja cascavam drugarice i one mene a da sa deckom delim racun pola pola?! A i smatram da muskarac treba da bude dzentlmen i plati... Mada lepo je kada i evojka to povremeno uradi...

I treba da places...hoces da mi otmes krvavo zaradjen novac!;)
Nego da se vratimo na temu... Kada decko i devojka stalno placaju odvojeno svoje pice to je nekako bezveze jer ne daje osecaj jedinstva...Mislim ja cascavam drugarice i one mene a da sa deckom delim racun pola pola?! A i smatram da muskarac treba da bude dzentlmen i plati... Mada lepo je kada i evojka to povremeno uradi...

Nije stvar u tom picu i sitnicama mnoge devojke misle da treba da budes dzentlmen i da im kupujes mnogo skuplje stvari i glavni izgovor je upravo taj ti si 'musko' i budi 'dzentlmen' a naravno da je lepo i kada devojka nekada plati pogotovo kada recimo ni njen decko nije bas solventan jer tada pokazuje skrupuloznost ali to su zaista retki slucajevi

Nije stvar u tom picu i sitnicama mnoge devojke misle da treba da budes dzentlmen i da im kupujes mnogo skuplje stvari i glavni izgovor je upravo taj ti si 'musko' i budi 'dzentlmen' a naravno da je lepo i kada devojka nekada plati pogotovo kada recimo ni njen decko nije bas solventan jer tada pokazuje skrupuloznost ali to su zaista retki slucajevi

Mnoge devojke nece ni izaci sa nekim ko nije 'solventan'...
mada cak i da je decko imucan smatram da bi i devojka ponekada trebala njemu da plati pice... Jer ukoliko samo on placa pice to vise nije dzentlmen neko papucar ili eventualni sponzor...

uh...vidim da je moja tema bila posećena...al dugo nisam dolazila na forum...
samo da vam kazem da nisam vise sa ovim iz teme...ali, on je mene na kraju ostavio...:(

kaze da mu nisam bila dovoljno dobra...
mada sam sada bolje...iako mi nekad dodje da ga pozovem da mi se vrati...znam, glupo je to...:(

sto se onog njegovog druga tice, videli smo se par puta...i na kraju je ispalo da vec ima neku...
nemam srece pa to mi je...

samo da vam kazem da nisam vise sa ovim iz teme...ali, on je mene na kraju ostavio...:(

mada sam sada bolje...iako mi nekad dodje da ga pozovem da mi se vrati...znam, glupo je to...:(

sto se onog njegovog druga tice, videli smo se par puta...i na kraju je ispalo da vec ima neku...

Draga, pod hitno počni da ceniš sebe, inače ćeš opet upasti u isti dar-mar.

pa i nisi, sram te bilo...:mrgreen:

ps nadam se da nemas donorsku karticu
inace, ako mu zatreba...bubreg :zper:

Kad neko nema i neprijatno mu ..i hoce da plati ali nije u situaciji....onda ga shlepamo....bez problema i prebacivanja..
Ali kad tip sedi celo vece i pojede se i popije u znatnim kolicinama i tako danima i mesecima...a on nema pa nema ..i sutra izadje sa novom markiranom majicom...onda on nije stipsa nego ...*****..od stipse i zavrshio je emisliju.....
Veoma retko sam sreo ljude koji su stipse a da su onako uopshteno Dobri ljudi....

tačno tako!
:ok:

Ajde majica, to ne bih ni primetio. Nego imam drugara koji stalno nesto izvodi kako nema para, a onda kupi novi komp, pa lap top, pa plazma tv 40"... :roll:

Back