Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Ma shutnuo bih ja takvu kao shto si ti, ako mi devojka sluzi da bih placao za to ima i qrwa iza coshka
I stvarno ste patetichne sa tim shto najvishe vodite rachuna ko ce kome da plati i slichno, samo dokazujete svoju superficijelnost, a i nema neke razlike izmedju vas i sponzorusha, mada sa njima odmah znash na chemu si.
Какав ник за ови коментар,ало бре ово је овде Балкан, ави што се понашате ко неБалканци иш
To su floskule ,ako devojka prevashodno trazi materijalno situiranu osobu onda je sponzorusa koja ima jasan motiv i cilj i takvog ne bi ni registrovala da nije situiran znaci ljubav tu ulogu ne igra jer u ljubavi nema kalkulacija ,naravno nijedna posle nece reci da je sa takvim zbog kesa vec iz ljubavi ,ljudi uvek moralno upodobljavaju svoje stavove i licemerje je dominantno
Наравно да калкулације нема али је реч о скоту који је скот ,и зато се шутне скот јер овај скот је само калкулисао
Ako on dovodi drustvo logicno da on i placa ali ako ti dovodis drustvo onda je tvoj red ,to je bonton
ЕБЕМТИ ЛОГИКУ
Ako se zaljubila bez kalkulacija tipa dobar posao ima,stan,kola itd vec iz ciste ljubavi onda nije sponzorusa ,bitan je dakle motiv
Овде си се већ малко попаравио
ahm
smislila sam!
on nju u stvari testira
ako prođe sve njegove zadatke, iskuva dovoljno ručkova i plati dovoljno makijata
biće vredna da postane njegovom ženom
i ključevi riznica i laguma biće povereni njoj
da raspolaže i kupuje namirnice do mila volje.
Не бих се сложио са тобом јер ја мислим да је он ипка само калкулатор који ради на батерије кадмијум јонске