Stipsa ili ne?

Ma shutnuo bih ja takvu kao shto si ti, ako mi devojka sluzi da bih placao za to ima i qrwa iza coshka :roll:
I stvarno ste patetichne sa tim shto najvishe vodite rachuna ko ce kome da plati i slichno, samo dokazujete svoju superficijelnost, a i nema neke razlike izmedju vas i sponzorusha, mada sa njima odmah znash na chemu si.

Какав ник за ови коментар,ало бре ово је овде Балкан, ави што се понашате ко неБалканци иш

To su floskule ,ako devojka prevashodno trazi materijalno situiranu osobu onda je sponzorusa koja ima jasan motiv i cilj i takvog ne bi ni registrovala da nije situiran znaci ljubav tu ulogu ne igra jer u ljubavi nema kalkulacija ,naravno nijedna posle nece reci da je sa takvim zbog kesa vec iz ljubavi ,ljudi uvek moralno upodobljavaju svoje stavove i licemerje je dominantno

Наравно да калкулације нема али је реч о скоту који је скот ,и зато се шутне скот јер овај скот је само калкулисао

Ako on dovodi drustvo logicno da on i placa ali ako ti dovodis drustvo onda je tvoj red ,to je bonton

ЕБЕМТИ ЛОГИКУ

Ako se zaljubila bez kalkulacija tipa dobar posao ima,stan,kola itd vec iz ciste ljubavi onda nije sponzorusa ,bitan je dakle motiv

Овде си се већ малко попаравио

ahm
smislila sam!
on nju u stvari testira
ako prođe sve njegove zadatke, iskuva dovoljno ručkova i plati dovoljno makijata
biće vredna da postane njegovom ženom
i ključevi riznica i laguma biće povereni njoj
da raspolaže i kupuje namirnice do mila volje.

Не бих се сложио са тобом јер ја мислим да је он ипка само калкулатор који ради на батерије кадмијум јонске

evo mene...sa vestima...ne znam odakle da pocnem....

onog dana kad se izjasnio da bi roštilj za rucak...ja naravno prihvatila tu obavezu....ali sam planirala u zadnjem momentu da ga pozovem i kazem kako mi nije bilo dobro i nisam stigla da napravim rucak...i da bi on mogao da nam kupi negde usput hamburger il slicno...

i tako i uradim...i on se bas iznervirao...al kad je cuo da sam bolesna,prihvatio je sve...

a sada,najzanimljiviji deo price....sasvim slucajno je tamo gde nam je kupio rucak,sreo svog dobrog druga...iz srednje skole...i njega doveo kod mene...da svi zajedno jedemo...

i sramota me je da priznam...al taj drug mi se bas dopao...a mislim da sam i ja njemu...

trazio mi je broj telefona dok je moj momak bio u WC-u...i ja sam na kraju,dala svoj mob...

i sad me malo grize savest zbog toga...al ovaj mi se stvarno dopao...

i mislim da bih volela da bude treci:rumenko:

i zvao me vec da odemo na kafu...znam da to ne mora nista da znaci....ali,ne znam da li da idem?

joj,nikad nisam bila u ovakvoj sitaciji....bas sam zbunjena....

p.s. mozda nema veze sa temom,al morala sam nekome ovo da ispricam...:)

onog dana kad se izjasnio da bi roštilj za rucak...ja naravno prihvatila tu obavezu....ali sam planirala u zadnjem momentu da ga pozovem i kazem kako mi nije bilo dobro i nisam stigla da napravim rucak...i da bi on mogao da nam kupi negde usput hamburger il slicno...

i tako i uradim...i on se bas iznervirao...al kad je cuo da sam bolesna,prihvatio je sve...

a sada,najzanimljiviji deo price....sasvim slucajno je tamo gde nam je kupio rucak,sreo svog dobrog druga...iz srednje skole...i njega doveo kod mene...da svi zajedno jedemo...

i sramota me je da priznam...al taj drug mi se bas dopao...a mislim da sam i ja njemu...

trazio mi je broj telefona dok je moj momak bio u WC-u...i ja sam na kraju,dala svoj mob...

i zvao me vec da odemo na kafu...znam da to ne mora nista da znaci....ali,ne znam da li da idem?

U sunce ti... kakav okret... ko u španskim serijama...:lol::lol:

Немој да се збуњаваш само клекни

..sad kad ti trazi da tu kafu platite po pola.. :lol:
..i pola rachuna za mob.. :lol:

super, vazi. da zatvorim temu, valjda ce ovaj da placa kafu, ili da sacekamo prvi izlazak?

a pa ja mislim da ne ide ista tema a dva razlicita momka... nek otvori drugu temu za drugog potencijalnog stipsu,pa tolko su valjda zasluzili,bar ovaj prvi,placao je dok je bila student i nekako zasluzuje posebnu temu

ovako...bas me zanima kakvo misljenje imaju devojke i zene...mozda i neki muskarac...:)
zavrsila sam fakultet i sad sam u fazi trazenja posla...a moj momak(zajedno smo skoro 2 godine) vec par godina radi i nema losu platu...problem je sto kad izadjemo negde na najobicnije pice tipa kafe,trazi da platimo po pola...u pocetku nije bilo tako posto smo se smuvali kad sam ja jos bila student...i tada je on uglavnom placao...a sada mi trazi da i ja platim pola racuna iako imam manje novca nego kad sam studirala...tad sam jos i radila one promocije po prodavnicama,a sad ne radim vise...a sticajem okolnosti,imam svoj stan u Bg-u(a roditelji mi povremeno posalju malo novca)...a on dolazi radovno posle posla kod mene na rucak a nekada spava i danima tu...i sad ja da vas pitam...dal treba da mu trazim da plati pola iznosa za taj rucak kad vec on meni trazi da mu dajem pola za racun u kaficu...?:roll:
a da ne pricam da se retko kad seti da kupi sok il tako nesto...ne znam,al sve manje ga volim...sta vi mislite o svemu?
izvinite ako sam malo konfuzna:D

Duso potpuno te razumem...Imala sam decka koji mi je za sest meseci zabavljanja kupio mali sokic u tetrapaku i jednom platio caj u kaicu...Za to vreme ja sam ga pojila pivom svaki put kada bi izasli ili kada bi dosao kod mene...Dakle 4-5 limenki minimalno...onda hamburgeri, slatkisi, pljuge, rodjendanski poklon, pokloni ovako sa mora i sl... On meni sa mora nije mogao da donese ni jebenu skoljku...I meni to nije smetalo...posle sam shvatila da on to nije radio da bi me koristio vec je na taj nacin proveravao koliko sam ja spremna da se '[zvrtvujem' za njega posto on ima opsesiju da bude 'gospodar' a ja njegova 'podanica'...dakle proveravao je 'nadmoc'...
posle njega sam se zabavljala sa deckom koji je stalno placao pice, ulaze na svirke, kupovao pokloncice...bio divan...dok nije skinuo masku i ispostavilo se da je lik bednik najveci koji je zapravo hteo da me iskoristi...
Dakle smatram da je muskarac taj koji treba da placa pice ali ponekad to treba da uradi i devojka, jer to nije nikakva sramota vec osnovna kultura... A to pola pola realno vredja...

Ja sad svratila na temu,vidim ima novih poruka.Pa,prvo,mislim da je ovaj sa pocetka price definitivno stipsa,jer kad izadjete,sta ima veze ko placa,malo ti,malo on,na to se ni ne gleda,ali kad si vec primetila,znaci da se on malo vise "grebe"...A taj drugi..kakav je to covek koji muva ribu svog druga?Po meni tu ne valjaju ni jedan ni drugi,ali srecno ti bilo pozzzzzz

Duso potpuno te razumem...Imala sam decka koji mi je za sest meseci zabavljanja kupio mali sokic u tetrapaku i jednom platio caj u kaicu...Za to vreme ja sam ga pojila pivom svaki put kada bi izasli ili kada bi dosao kod mene...Dakle 4-5 limenki minimalno...onda hamburgeri, slatkisi, pljuge, rodjendanski poklon, pokloni ovako sa mora i sl... On meni sa mora nije mogao da donese ni jebenu skoljku...I meni to nije smetalo...posle sam shvatila da on to nije radio da bi me koristio vec je na taj nacin proveravao koliko sam ja spremna da se '[zvrtvujem' za njega posto on ima opsesiju da bude 'gospodar' a ja njegova 'podanica'...dakle proveravao je 'nadmoc'...
posle njega sam se zabavljala sa deckom koji je stalno placao pice, ulaze na svirke, kupovao pokloncice...bio divan...dok nije skinuo masku i ispostavilo se da je lik bednik najveci koji je zapravo hteo da me iskoristi...
Dakle smatram da je muskarac taj koji treba da placa pice ali ponekad to treba da uradi i devojka, jer to nije nikakva sramota vec osnovna kultura... A to pola pola realno vredja...

Sve se slazem, osim ovo pola pola :think:

Back