Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.026
ne razumem tvoj komentar...
u kom si ti fazonu
hellen,sve što si napisala više nego ima smisla...izgleda da je najteže boriti se protiv samog sebe![]()
NE RAZUMES MOJ KOMENTAR

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne razumem tvoj komentar...
u kom si ti fazonu
hellen,sve što si napisala više nego ima smisla...izgleda da je najteže boriti se protiv samog sebe![]()
Куку, ја заборавила да је секс нешто чега се стиди свака поштена жена, и да јој се образ налази између ногу....![]()
georgejune,
ne bi me cudilo da si i ti jedan od onih koji se uvaljuju kod devojke...ne znam sto ti toliko smeta moj problem i moje pisanje...![]()
on je samo ironichan, nije ti mislio nishta loshe...a ove "savetnice"bolje nemoj da slushash ako ne zeli da te momci menjaju poput charapa.
Ti si bash naivna, a dobrodushna, bar po ovoj prici, i ruzno je to shto ti se desava, jer to ne zasluzujesh....ali to ti je cena odlaska u veliki grad, gde se sve moze i gde nema nikakvih moralnih pravila. Ti nisi spremna za taj grad, ja bih ti preporuchio da napravish neki odbrambeni mehanizam, da mnogo manje verujesh ljudima i da sebe stavljash na prvo mesto, ako hocesh da prezivish tu.
Какав рад!
Пацерски.
Мислим да није толико наивна колико се ти надаш да јесте!
А је л' би је женио ома, а?![]()
Zali boze ko tebe postavi za moderatora, i ti i ove sa LjiS ko da ste iz istog kalupa ispilele...![]()
Ti si bas neki gedza ,je l' iz Rakinca, ne ostavljas ove prestonicane na miruTi si bash naivna, a dobrodushna, bar po ovoj prici, i ruzno je to shto ti se desava, jer to ne zasluzujesh....ali to ti je cena odlaska u veliki grad, gde se sve moze i gde nema nikakvih moralnih pravila. Ti nisi spremna za taj grad, ja bih ti preporuchio da napravish neki odbrambeni mehanizam, da mnogo manje verujesh ljudima i da sebe stavljash na prvo mesto, ako hocesh da prezivish tu.
Ti si bas neki gedza ,je l' iz Rakinca, ne ostavljas ove prestonicane na miru
Ja nikad ne bi dozvolila da on plati moj deo racuna. Ili bih platila ceo.
Tvoj problem.![]()
Vash Blejograd je najgrdje selo u celoj drzavi. Seljak je zanimanje, al vi ste mahom seljachine.
![]()