Stipsa ili ne?

Pazi ovo komentar mi nije prosao :confused:
Dakle kockice trebala si da spremis nesto primamljivo za veceru, upalis svece, otvoris dobro vince, ali postavis sto samo za jednu osobu-tebe i jos uz osmeh i treptanje da mu nazdravis. I da vidis reakciju :lol:

Ti si bash naivna, a dobrodushna, bar po ovoj prici, i ruzno je to shto ti se desava, jer to ne zasluzujesh....ali to ti je cena odlaska u veliki grad, gde se sve moze i gde nema nikakvih moralnih pravila. Ti nisi spremna za taj grad, ja bih ti preporuchio da napravish neki odbrambeni mehanizam, da mnogo manje verujesh ljudima i da sebe stavljash na prvo mesto, ako hocesh da prezivish tu.

mislim da cu morati malo da se menjam ako bih ovde da ostanem...al ako ne nadjem posao...mozda se i u selo vratim....mada ga tamo tek necu naci....

a s ovim cu valjda nekako da izadjem na kraj...idem malo u setnju...:bye:

on je samo ironichan, nije ti mislio nishta loshe...a ove "savetnice" :roll: bolje nemoj da slushash ako ne zeli da te momci menjaju poput charapa.

Наравно, уколико се на уда за првог, или недајбоже за другог (па макар какав био:roll:) - логично је да је онда већ игубила образ...и да то значи да ''мења момке као чарапе''.....

Стога, Ледена Коцко - то ти је што ти је! Удавај се, море, за овога, какав је да је! Ко те пита да ли се слажете и да ли си срећна са њим!
Стисни ноге и чувај образ! ;)

Ti si bash naivna, a dobrodushna, bar po ovoj prici, i ruzno je to shto ti se desava, jer to ne zasluzujesh....ali to ti je cena odlaska u veliki grad, gde se sve moze i gde nema nikakvih moralnih pravila. Ti nisi spremna za taj grad, ja bih ti preporuchio da napravish neki odbrambeni mehanizam, da mnogo manje verujesh ljudima i da sebe stavljash na prvo mesto, ako hocesh da prezivish tu.

Какав рад! :zcepanje:
Пацерски. ;)

Мислим да није толико наивна колико се ти надаш да јесте! :mrgreen:
А је л' би је женио ома, а? :zper:

Ti si bas neki gedza ,je l' iz Rakinca, ne ostavljas ove prestonicane na miru

Ja nikad ne bi dozvolila da on plati moj deo racuna. Ili bih platila ceo.

Back