ledena kocka
Obećava
- Poruka
- 63
i da...rekla sam mu da ovih dana odemo zajedno do nekog marketa u kupovinu i on je rekao da ce ici ako nadje vremena za to...kaze da je to zenski posao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da su neki komentari jako degutantni, cura je postavila ozbiljno pitanje,ako nemamo nista pametno ili normalno za rec, bolje ne tipkati nista!
Nemam sto reci dok mi ne odgovoris na pitanje ili kazes koliko godina imas!?
Slazem se nista pametno nisi rekla
Nemam sto reci dok mi ne odgovoris na pitanje ili kazes koliko godina imas!?
i da...rekla sam mu da ovih dana odemo zajedno do nekog marketa u kupovinu i on je rekao da ce ici ako nadje vremena za to...kaze da je to zenski posao...
kekekek da ne bi volela možda i sliku da ti pokaže?
Ovo ti meni?
Nikako! Ali ovakve odgovore moze samo tipkati klinac od 16 ili netko tko jos nije imao curu duze od 3 dana, naravno samo za "opciju sex"
Ledena kocka...Знаш шта, бегај ти одатле док је још време!
Маркет женски посао?
Лепо ти рекох, имала сам таквог, делио послове на мушке и женске. Женске није хтео да ради, мушке није умео!
Ено га, 20 година ми кука како је једино мене волео и једино са мном био срећан. А ја му и дан данас кажем како сам срећна што сам га на време сконтала и нисам се удала за њега...
А ја му и дан данас кажем како сам срећна што сам га на време сконтала и нисам се удала за њега...
i
vec imala jednog ozbiljnog momka pre ovog(znate onog stomatologa)...al me on ostavio...i onda mi se danasnji desio u tom nekom periodu tugovanja...i eto,vec mi je drugi...i ne bih volela da bude i treceg...ma i ja sam nekad samoj sebi smesna...
vanda,lepo pises...al da li ja to mogu sa ovim da izvedem![]()
i jos ovo,mada mozda nije lepo da kazem...znam da ima bar 500 eura mesecno prihoda...
i neko je pitao dal ima mamu?
hahah,naravno da ima...i izgleda da njoj daje dosta para od svoje plate
a bila sam kod njega,za ove skoro 2 godine.mozda 10-ak puta...mada ni ne volim da idem tamo...a ni on me nesto ne zove...
inace,dete sam sa sela...roditelji penzioneri...koji zive zahvaljujuci poljoprivrednim prihodima uglavnom...i oni ne mogu da mi posalju bas puno novca...nekad vise,nekad manje...
a najvise mi znaci kad mi oni posalju domacu hranu,povrce i voce...tad mogu i da ustedim...al onda sve dam na te nase izlaske...
i da,sto sam s njim...pa malo me je blam da priznam...al sam iz patrijahalne sredine...
vec imala jednog ozbiljnog momka pre ovog(znate onog stomatologa)...al me on ostavio...i onda mi se danasnji desio u tom nekom periodu tugovanja...i eto,vec mi je drugi...i ne bih volela da bude i treceg...ma i ja sam nekad samoj sebi smesna...
Ja studiram i moj decko placa 95% izlazaka jer on radi, kad ja budem radila bice pola-pola
E, zato pazi shta radish, jer tako mozesh da dogurash do dvadesetoginace,dete sam sa sela...roditelji penzioneri...koji zive zahvaljujuci poljoprivrednim prihodima uglavnom...i oni ne mogu da mi posalju bas puno novca...nekad vise,nekad manje...
a najvise mi znaci kad mi oni posalju domacu hranu,povrce i voce...tad mogu i da ustedim...al onda sve dam na te nase izlaske...
i da,sto sam s njim...pa malo me je blam da priznam...al sam iz patrijahalne sredine...